geceler uzun dov 7766
Printable View
geceler uzun dov 7766
geceye uzunn hayırlısı..
[QUOTE=BORSACIOZGUR;86161]ulusal 100 23800 üstünde kapamamız lazım . Kaparsak yarın çıkış olabilir zannımca..
Sto ve CCI çook dipte.[/QUOTE]
Endeks 100 ümüz 23750 desteğini test etti, şimdilik sağlam:))), burası kısa vadede sağlam destekti..:)
Geceye 30500 long
Birden bire kapitalist oldum.. Amerika ya güvenim tam. Hadi oglum DOW. yürü be..
Wall Mart devinin 3,8 milyar USD karı güzel. ,
Amerikalı ucuz da olsa tüketiyor :)=
Oh bee. Doları tam tepeden Zortladım. Shortladım. Şimdiden kar bıraktı. Hadi devam )
[quote=SEREN I;86149]şartlı emirler devreye girmedi..sallamayın...şartlı emirler fdji 7500.ün hemen altından başlıyor..görmeden konuşmayın.....[/quote]
Siz girmediğini nerden gördünüz acaba bir anlatırmısınız?
ya arkadaşlar yapmayın etmeyin, resmen zar atıyorsunuz.. hiçbir dönüş sinyali yokken nedir bu dip bulma arayışı..:(
Saatlik dayanamadı son bar ile al sinyalini verecek işte...
[quote=gökhanfındık;86169]siz girmediğini nerden gördünüz acaba bir anlatırmısınız?[/quote]
platformdan...........
nöbetçiyim die yazmıştım :D
korktum xu100 graf son halde
[IMG]http://img11.imageshack.us/img11/3921/korktumpe5.png[/IMG]
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var
bugün 31200 ortalamayla uzunda kalmıştım ve işim çıkınca öyle kaldı ve çıktım geldiğimde içler acısı durum ve toparlayıp realize edelim derken durumu görüyorsunuz
yarın için tahminleriniz ve bunların dayanakları nelerdir diye sorsam çünkü riske alacağım ve sabah açılışındaki o güzel tepki ile belki toparlarım zararımı diye düşünüyorum .
şimdiden teşekkürler
[QUOTE=jerfin;86170]ya arkadaşlar yapmayın etmeyin, resmen zar atıyorsunuz.. hiçbir dönüş sinyali yokken nedir bu dip bulma arayışı..:([/QUOTE]
Dip bulmadık ki zaten, saatlik al verdi verecek derken ben uzunda kalmış oldum, son saat al vermek üzere, yarın bahtıma ne çıkarsa artık ya zarar ya kazançlı kapatırım diyorum, sonra tekrar kısa fırsatı yakalamak için uğraşırım...
ayuluga devam. herkese iyi aksamlar.
spot dolar la vadeli dolar arasındaki fark şubat başında daha yüksekti..bu farkın kapanma nedeni vade sonuna yaklaşıyor olmamız mı?
sistem cumadan sat da..hemde net sat da..ama[B] çok az [/B]şansıma uzun girdim..30500 den..
[QUOTE=traderx;86066]spot 30 sıradaki destek[B] 30500 [/B]tutmazsa
29300 e kadar adamakkıllı destek yok.
ilk yukarı tepkide kısamı açacağım, cinnet istiyorum:D[/QUOTE]
tam destekte kapattık 30529, ağız tadıyla bir cinnet yaşayamadık.
geceye tabiki flat.
30.450 maliyetli kucuk LONG'u mu yarina tasiyip tasimamak konusunda kararsizim.
FDJi de tepki gelmesi sart!!
yşaasın kapitalizm diyoruz..dow 7450 kırmaz bukadar çabuk GM batarsa olabilir
Aaaa makas -300 puanlardan çıkıp + ya döndü. Niye acabaa ? Dow un desteği burasu da ondan.
Yarın toynaklarını yere sürte sürte gelen sürü halinde ''destekten'' zıplayan boğalar görüyorum. Özlemiştik kendilerini :) hoşgeldiler. :)
Dostlar ben 125 puan karı yeterli görüp longları kapatıyorum...geceye flat
korktum xu100 graf korktum yakın bakma
[IMG]http://img213.imageshack.us/img213/1521/korktum2bd9.png[/IMG]
artık bu kadar düşüş yeter diye geceye long
kayahanında tekrar çıkmış olmasıı bence dip yaptıgımıza işarettir 30450 gunlukte bollingerdı oradan döndü diye düşünüyorum
Bende full uzunların yarısını kapadım, iyi oldu 30650 lerden gitti, neme lazım yarın 31000 lerde kalan uzunlar bana yeterde artar, düşerse full uzunun zararı çok olur dedim, saygılar...
Geceye ağır pozisyon long.................
kısa geceye...kayıtlara geçsin......:)
Flat. Geceye no pozisyon yes huzur.
700 kısa girdim geceye 300 puan kara dayanamadım :) bide baktım herkes uzun :)
[quote=furkan;86189]kayahanında tekrar çıkmış olmasıı bence dip yaptıgımıza işarettir 30450 gunlukte bollingerdı oradan döndü diye düşünüyorum[/quote]
Kayahan 32000 de çıktı ortaya oradan 1500 puan düştük.
geceye kısa
geceye kısa ... devam .. dow tahminim .. 7050,50 kayıtlara geçsin ..
[QUOTE=mbm;86192]kısa geceye...kayıtlara geçsin......:)[/QUOTE]
Ben de kisayim +.
Son anda dolar Shortum ile bugünü de çerez parası karda kapattık allahıma şükür.
Geceye Endekste UZUN ; DOLARDA Kısayım...
Kayıtlara geçsin :) Saygılar..
[QUOTE=hexen;86186]korktum xu100 graf korktum yakın bakma
[IMG]http://img213.imageshack.us/img213/1521/korktum2bd9.png[/IMG][/QUOTE]
Korkma ağam biz destek atarız ona. Yeterki sen burlardan ayrılma..lelele
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;86194]Kayahan 32000 de çıktı ortaya oradan 1500 puan düştük.[/QUOTE]
geçen günde yazdım kendisii çıktıktan sonra son bir dip yapıyoruz yada direk yükselişe geçiyoruz diye bugun o dipi yaptık diye düşünüyorumm
spot dolar la vadeli dolar arasındaki fark şubat başında daha yüksekti..bu farkın kapanmasının tek nedeni vade sonuna yaklaşıyor olmamız mı?
GM said Tuesday morning it scheduled a news conference for 6 p.m. to discuss its restructuring plans.
Turkiye saati ile gece 1'de sanirim. chapter 11'i aciklayacak galiba.
[quote=bull market;86166]Endeks 100 ümüz 23750 desteğini test etti, şimdilik sağlam:))), burası kısa vadede sağlam destekti..:)[/quote]
24.000 in altında olması ve de uyumsuzluklara bakınca yeni bir dip daha olası gibi... yine de geceye flat...
[B]12.02.2009[/B]
[quote=bien;84067]nereden kısalarsan kısala kazanırsın mevsimi başladı...
ayılar bayramınız kutlu olsun...[/quote]
[quote=bien;84202]30650 ye kadar durmak yok yola devam...
belki orada 1500 - 2000 puanlık bir tepki, daha sonra tekrar aşağıda yeni diplere yöneliş bekliyorum...[/quote]
kısaları 30500 den kapattım. plan doğrultusunda önümüzdeki günlerde yeni kısalar için fırsat kollayacağım.