dji de 30 ve 60 lığın aşırı alımda olması avantaj,
Printable View
dji de 30 ve 60 lığın aşırı alımda olması avantaj,
65700 kapanırrr
[quote=sadberk22;201949]önceden gün içinde gap kapatıyordu artık formülü değiştirmiştir inşaallah:confused: birinci gün artı gap+. yarın onu gapat:D[/quote]
Palanın Kafası üzerine bir yere düşmesi lazım onu dışında zor, ama işlem hacmi çok düşük mü banamı öyle geldi ???
oyyy oyyy oyy doww 290 da
[quote=Strategist;201940]O boşluk kapanır da ben Pala'nın bugünki domdom kurşunuyla böğrümde açtığı boşluğu nasıl dolduracam onu düşünüyorum... .dng[/quote]
dostum son birkaç aya kadar histemi ile oynamış biri olarak sistemlerinize hayranım. neden uymuyorsunuz onu anlamış değilim.
gönül isterdiki kaybetmeyin...
İyiki short girdik *.*..
+90 milyon para girisi var..
67300 e kadar tutacam sonrası cok pis girer bana..
[quote=fXci;201953]sibop zistem 16.00
[IMG]http://i47.tinypic.com/2hcf4sg.png[/IMG][/quote]
Getiri eğrili koyarmısın fxci 1 kaldıraçlı
[quote=İmales;201960]dostum son birkaç aya kadar histemi ile oynamış biri olarak sistemlerinize hayranım. neden uymuyorsunuz onu anlamış değilim.
gönül isterdiki kaybemeyin...[/quote]
Histemimle kolay kolay bir ayı zararda kapatmıyorum.. Kazanan takımı bozmam... :..:
Sistem karşılaştırma topic'ine attığım sistemlerden bahsediyorsanız hepsi optimizasyonlu, gerçek piyasada iş yapacaklarını düşünmüyorum.
yavrum maviş........elini çabuk tut........
bittik ula bittik..............
korkudan takma dişlerim şarkı söylüyor.....
tabanlarım ağrıyor...........
FDOW a cakıyorlar bizi daha cok alıyorlar işte serefsizce dovüş başladı bu hafta bole devam edicek cok belli etti hayatta SATIS yapmam essek gibi 65900 e gelicek belki 66300 bile dener bu serefsiz.. bu kadarda abartılmaz alımlar resmen zorluyor..
ahanda yer çekimsiz ortamdayım...ses yok ,aarlık hiç yok...beyaz bı ıshık war sadece...
[quote=boz ayı;201964]yavrum maviş........elini çabuk tut........
bittik ula bittik..............
korkudan takma dişlerim şarkı söylüyor.....
tabanlarım ağrıyor...........[/quote]
mavişim sana :dü: dedik sen naptın yaff.boks.gene yannış annadıysa bu varyaaa:::