issizlik paketi mi aciklaniyor?
Printable View
issizlik paketi mi aciklaniyor?
himmm, bugun fed toplantisi da varmis.
[quote=Astatin;202092]Nuni, Bozzz, Cerph, Ben, Athlon, UnLimit...
Şort takımı iyiymiş...bu takım ya -1000 gap alır yada +1000 gapla telef olur..üwww[/quote]
Asti benide ekle hocam,kac kasa balık gitti bugün,bide isin salakk tarafı 66xxx leri düsünüyorum ama gidip 65350 den short acıyorum ve bekliyorum *.*..hep bi yerlerden kacırıız mantigiyla kitletiyorlar..
herkese iyi akşamlar.sabah görüşmek üzere
[quote=unlimitted;202083]son 2 senenin en ağır darbesini aldım bugün.
emme, ağır gelen darbenin miktarı değil. kendime yediremediğim, basiret bağlanır da kör düğüm olur mu arkadaş yaw...çözemedik akşama kadar zıkkımı. :)))
herkese iyi akşamlar.[/quote]
geçmiş olsun patron,yarına toparlarsın inşallah !
bu arada nazara gelmiş olabilirsin zira üst üste bi kaç gün açılış-kapanış projeksiyonların cuk oturmuştu..
teknik deyimle aşırı alıma gelmiştin diyelim :)
banada sık oluyor :(
evet, yeni paket aciklaniyor.
SOn derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve bir o kadar patavatsız bir düşüş istiyorum DJI da.. 10100 altındaki her kapanış bu tanıma uyar.
[quote=YAVUZHAN;202099]geçmiş olsun patron,yarına toparlarsın inşallah !
bu arada nazara gelmiş olabilirsin zira üst üste bi kaç gün açılış-kapanış projeksiyonların cuk oturmuştu..
teknik deyimle aşırı alıma gelmiştin diyelim :)
banada sık oluyor :([/quote]
saol sevgili Yavuzhan. bakıcaz artık. forekse biraz ağırlık vereyim.
vob'daki başarısızlığımıza sebep bulmak yapacağım en son şey.
kazandıran prensipleri uygulamazsan, döverler.
bu kadar basit bir kuralı uygulamamak ne not artırımı, ne de başka bir şeyle açıklanabilir. zira anlık bir olay olmadı. göstere göstere aldılar piyasayı.
ben de uyuşmuş gibi izledim. kestiler cezayı, ödeyeceğiz. :)
emmee, demirden korksak, trene binmezdik...! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
kaybedenlere sabır...kazananlara bereket diliyorum.
dobre vecır = good night = iyi gecelerrr herkeseeee ( söylentıyı al, haberı satt) :D
[quote=unlimitted;202104]saol sevgili Yavuzhan. bakıcaz artık. forekse biraz ağırlık vereyim.
vob'daki başarısızlığımıza sebep bulmak yapacağım en son şey.
kazandıran prensipleri uygulamazsan, döverler.
bu kadar basit bir kuralı uygulamamak ne not artırımı, ne de başka bir şeyle açıklanabilir. zira anlık bir olay olmadı. göstere göstere aldılar piyasayı.
ben de uyuşmuş gibi izledim. kestiler cezayı, ödeyeceğiz. :)
emmee, demirden korksak, trene binmezdik...! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
kaybedenlere sabır...kazananlara bereket diliyorum.[/quote]
al bendende o kadar, emektar soruyo, ne yapalım aman ha sakata geliriz diyip, sakata gelmeye çalışıyoruz,
normalde gaplı uzunda girmiştim bu güne, trade ters tepti, amacım, alttan alıp uzuna devam etmekti, ağa fazla uzattı seremoniyi,.....normalde, 65600 yerelerinde malı çıkpp yarın 400 puvana satış yazabilirdik, dova bakacağız artık,.....
[QUOTE=thracian;201862]65600-65800 arasinda kalan cephanemle kisa pozisyon acacagim, gelirse...
66000 üstü günlük kapanis da stoplossum olacak...
Hayirlisi artik...[/QUOTE]
Üwwww...
Toplantiya gittim geldim... Baktim full short olmusum, stopumu da vurmamis...
Simdi...
Sevineyim mi, üzüleyim mi?
Su Huso`nun meyhanesinin adresini birisi bana da gönderebilir mi?
[quote=thracian;202107]Üwwww...
Toplantiya gittim geldim... Baktim full short olmusum, stopumu da vurmamis...
Simdi...
Sevineyim mi, üzüleyim mi?
Su Huso`nun meyhanesinin adresini birisi bana da gönderebilir mi?[/quote]
gel kardes gel, sen de gel...
[IMG]http://www.livingstonoutloud.com/current/images/indecisiveBear.jpg[/IMG]