[quote=Cerphin;202188]dow ortada kapatıyor.. işimiz sabah futursuzlara kaldı..[/quote]
bu nasıl orta,
Printable View
[quote=Cerphin;202188]dow ortada kapatıyor.. işimiz sabah futursuzlara kaldı..[/quote]
bu nasıl orta,
[quote=indregandi;202190]bu nasıl orta,[/quote]
lafı ağzımdan aldın :D
[quote=Cerphin;202182]en güzeli güniçi karı alıp çıkmak..
1 haftadır ilk defa bu gece poz taşıdım ben de.. hem de full.. deli cesareti benimkisi de..:D[/quote]
Sistemli olmak bence önemli(fXci- sibop sistemi örnektir). Gece pozisyonu taşımazsan çok karlı olacağını düşünmüyorum. Dün geceye long girdiğini düşün mesela.
[QUOTE=indregandi;202190]bu nasıl orta,[/QUOTE]
sence ?:D
[QUOTE=unlimitted;202191]lafı ağzımdan aldın :D[/QUOTE]
bizim kapanışımızdan 10 puan aşağıda kapattı diye eksi gap beklemiyorsunuz di mi..:::.dng
[quote=unlimitted;202191]lafı ağzımdan aldın :D[/quote]
USDJPY dikkatini çekti mi? Ne bu olumluluk??
[quote=indregandi;202189]limitim boşver yav bak dalgana kaç gündür pyye kafa tuttun olur o gadarin,.......[/quote]
abi benim kazanç serisi çok pis bozuldu fena koydu heralde.
onca rekorun üzerine tek işlem yapmadan kek gibi pozda oturmakla kaybedince fena dokundu sanırsam galiba kesin büyük ihtimal :D
[quote=unlimitted;202191]lafı ağzımdan aldın :D[/quote]
İyi ağzından lafı alırken , kolu kaptırmamış o çeneye:D:D
[QUOTE=excali;202193]Sistemli olmak bence önemli(fXci- sibop sistemi örnektir). Gece pozisyonu taşımazsan çok karlı olacağını düşünmüyorum. Dün geceye long girdiğini düşün mesela.[/QUOTE]
ben de gapdan gelen kazancın yine gaple gideceğini düşünüyorum..:rolleyes::)))
[quote=Cerphin;202199]ben de gapdan gelen kazancın yine gaple gideceğini düşünüyorum..:rolleyes::)))[/quote]
Saraylı'nın bahsettiği bir konuydu (eski sitede).
Sen kazan da.., her yol mübah..:p:p
ne tuhaf ben hala kısalarımla çok rahatım..:D hiç ahh niye böyle yapmadım demiyorum..:confused:
yapmam gerekeni yaptım ve inandığım yöne pozisyon aldım.. ve yine stop şartım oluşursa yapmam gerekeni yapacağım ve zerre kadar üzülmeyeceğim..
[quote=excali;202196]USDJPY dikkatini çekti mi? Ne bu olumluluk??[/quote]
japon yeni şu anda bütün para birimlerine karşı değer kaybediyor.
üzerine USD'nin de tüm para birimlerine karşı senkronize değer kazanması, haftalık ve günlük dirençlerinin aynı anda 90,588'e denk gelmesi ve üzerine geçmesi yükselişi hızlandırdı.
bir de 91,035'te aylık pivotu var.
sanırım son 1 saatlik yükselişin büyük kısmı, ağır kitle stoplarının patlaması...
özetle durum bu.