Bloomberght yi izleyin adam PALA ya fena veriştiriyor..
Printable View
Bloomberght yi izleyin adam PALA ya fena veriştiriyor..
[quote=Cerphin;202199]ben de gapdan gelen kazancın yine gaple gideceğini düşünüyorum..:rolleyes::)))[/quote]
buna katılmıyorum. gap işi paritelerden az çok tahmin edilebilir diye düşünüyorum.
[quote=Cerphin;202203]ne tuhaf ben hala kısalarımla çok rahatım..:D hiç ahh niye böyle yapmadım demiyorum..:confused:
yapmam gerekeni yaptım ve inandığım yöne pozisyon aldım.. ve yine stop şartım oluşursa yapmam gerekeni yapacağım ve zerre kadar üzülmeyeceğim..[/quote]
bu trade tarzı kazandırır. er ya da geç. ;)
şu an canlı veri kaynağım yok.
tekaredi ile aksamdan data çekiyorum.çektiğim gunytl ve seansytl leri (saatlik) analizci trader programıyla (reklam olmasın) metatrader verisi haline donusturuyorum. yani (hst dosyası). sonra alpari uk dan oldığım metatrader ile forex e giriyorum. eurousd indikatorumu (thv ve birkaç mt indikatoru) ile euro usd de test ediyorum (başarılı).
sonra hst uzantıya sahip mt verilerimi metatrader\history\alpari uk demo nun altına kopyalıyorum
metatrader ı acıyorum. çevrimdışı çalış deyip. (pc orda kasıyor işte)
gelen hisse senetleri ve imkb 30 saatlik uzerinde open diyorum. karşıma imkb30 saatlik çıkıyor.sonra indikatorlerimi uygulamaya başlıyorum .hisselere bile yapılıyor harika.
şu andaki tek sıkıntı mt verileri nasıl msye çeviriyor program onu anlamadım.
ve bu program yerine başka bir program arıyorum.
3 hafta sonra canlı veri alınca bu programı vob da deniyeceğim.
ayrıca yuzlerce indikator rus sitelerinde bulunabiliyor.
yardımlarınızı ve yorumlarınızı beklerim değerli ustalar.
[quote=indregandi;202190]bu nasıl orta,[/quote]
Biz kapanırken 10318 di tom un kapanışı 10309 Cerphin onu kasdediyor sanıyorum...
[QUOTE=unlimitted;202206]buna katılmıyorum. gap işi paritelerden az çok tahmin edilebilir diye düşünüyorum.
bu trade tarzı kazandırır. er ya da geç. ;)[/QUOTE]
parite derken forex de yapıyorum. gap için nereye bakmam lazım.?
bu ne biçim grafik a...****** kalp elektrosumu çekiyoruz, bi an düz çizgi çıksada geberse dedim içimden...
[IMG]http://i1002.hizliresim.com/2010/2/17/9114.bmp[/IMG]
[quote=cerphin;202160]yargıda kriz.....[/quote]
[B]-basbakanlık resmı konutu`ndakı toplantı sona erdı[/B]
ankara (a.a) - 17.02.2010 - basbakan recep tayyıp erdogan`ın, bakanlar,
partı yonetıcılerı ve mılletvekıllerıyle yaptıgı toplantı sona erdı.
Basbakanlık resmı konutu`ndakı toplantı yaklasık 3 saat surdu.
Toplantıya, devlet bakanı ve basbakan yardımcıları bulent arınc ve cemıl
cıcek, devlet bakanı hayatı yazıcı, ıcıslerı bakanı besır atalay, adalet bakanı
sadullah ergın, tbmm anayasa komısyonu baskanı burhan kuzu, tbmm adalet komısyonu
baskanı ahmet ıyımaya, ak partı grup baskan vekılı bekır bozdag ve ak partı adana
mılletvekılı omer celık katıldı.
[B]Toplantıda, gundemdekı son gelısmelerın degerlendırıldıgı bıldırıldı.[/B]
(can-hıl-nur)
21:09 17/02/10
--aa--|
[quote=sovalye;202164]"the deer in the headlight sendromu"[/quote]
amigdalağımı etkilemesinden iyidir:..: en azından gözüm dalmış diyelim:::
[IMG]http://img189.imageshack.us/img189/7282/metatrader.jpg[/IMG]
[quote=Cerphin;202188]dow ortada kapatıyor.. işimiz sabah futursuzlara kaldı..[/quote]
Dow bahane vob şahane,tamamıyla kendi tekniğimize göre haraket ediyoruz,dow çökmedikçe durmak yok yola devam.uyk:yü:
ahanda vob günlük son durum kanallarımda...tam dırencte kapamış namıssızlar..yarın üst banda atar ve tutunursa,shortlar saalam ex olur...
ayrıca önümde bu günlük grafiimle de tüm gün shortta bekleyen kendimi gerçekten tebrik ediyorum...bu ne basiret baalanmasıymış be arkadaş...
[quote=Cerphin;202194]sence ?:D[/quote]
eş zamanlı gaz, bütün dünyada,......dovun 11500 hedefi var, bu 2009 Mart sonrası OBO hedefi, ama oraya gitmez, yatay da takılır, şöyleki biz delikenlılarda ayuyken dovun bu gücü vardı, nasıl olmaz bizzat FED alıyor, ama yapmadı, yapamazda,.........buradaki, bizdeki ağa talan yapar, durduramazlar, zaten bu olduğunda basıyor aşağı kendini dov,...balon olur, zaten inandırıcılıkları kalmadı, bu durumda dovun işi güçle deyil, bu aşıldı, artık algılamayla, level yapıyor, hem kendine hem dünyaya, bunu için bir bantta salınacak, düştü alalım şart py lara, bu olacak,......
ama ky de para yok, işte burada fonlanmalar başlayacak gelişmekte olanlara, büyümelere gaz verilecek, eeğ uygun ortam yok, bizdeki gün hafta bunun içindi şimdilik yemedi, bebecan fena sıkıyor.......benim kum saatini hatırlıyorsun, 8 ay sonra bunu diyor, istersek yaparız, felan....
dova kalırsak ağa lime lime yapar bizi, o anlamda avro ve dxy silahlarımız,...
py özellikle dxy ye çok borçlandı, tahvil de dipte,...............................
dxy iyi atak yaptı bu gün, halada devam ediyor şu sıralar, bu kriz bir analamda bizim için, sen dolar peşinde koşuyorsun 9. defadır, adamın parası kanat takmış uçuyor,.....daha ne kadar sallamıyacaklar, tahvili ve doları kasıtlı basıyorlar aşağı, bunda imf yi kullanıyorlar, sanki olacakta o yüzden çıkmıyor algılaması yartılıyor, günü geldimi vuracaklar baltayı halata,.......
yalnız siyasete fena destek var, fena işleri güçleri o, burayı ayakta tutmaya çalışıyorlar,.........para ikinci plan,........sürdüremezler bu durumu,..................
bu günkü daha ziyade bu 69 sonrası kaptırdıkları paranın geri tahsilatı sanki, ortam varken değerlendirildi, bu zaman ayu olmayıp ne zaman olacağız, bi de iç konjöktür çok sakat, bu günki abartmayı biraz da ona bağlıyorum ben, destek alımı gibi, bana göre py ler para kazanma yeri olmaktan çıktı, daha ziyade kapitali ayakta tutmaya çalışıyorlar hep beraber, hükümetler çekilince ancak py ler oturur, bunun da rakamları çok yukarılarda, serum devam ediyor,...........
delikanlılarda çok yazdım kraliçem bıktım artık, o yüzden gerek yok bunları yazmaya, donanımı iyi kurdum, güvendeyim artık, sorun yok,..........
sistem var, trend takibi var, ağa ölçer var, macro var,............danışmanlık yapacam alayına