-
[quote=EMEKDAR;202329]indicim,
Bir oyun alanı seçtinmi...[/quote]
patronaj 65250 altına kalıcı bir inelim, oradanda bir 600 görürsek, belki 600-800 benim dünkü yereydi, oradan borçlandı bana, belki dönebiliriz, ....şimdilik yük hafifletip, yukarıdan basmak, sevinç için erken çünkü,
-
[QUOTE=selçuklu;202326]where is küskü ... queenn apla bi smac... çaksana ..üüvvvvv[/QUOTE]
smaç.dop hevalanınca çakıldı patron..hevalansın..bi daha...lelele..
-
alış baskısı var %5 çıkar bence tahminim .. üvvv .. quenn apla manşet at .. smac çakma .. üvvv .:o:o
-
[QUOTE=boz ayı;202330]kara geçtim uşağlar.........
o kaddar dayağı boşuna yemişim..........[/QUOTE]
beni de kara geçirdiler ama her an tekrar zarara geçirebilirler bozayım..:)
spotta birkaç gün 65.000-66.000 arasında tutup, mal dağıtımı yapacaklarını düşünüyorum.. ben de ek shortları bu düşüncemden dolayı kapattım.. 64.800 ana shortlar asla kapanmayacak ama.. tepki geleceğini düşündüğüm yerde ek shortlar kapanıp yukardan tekrar açılacak.. haftaya salı gününden sonra da kıpraşmam yaslanırım arkaya..:::
stratejim bu şimdilik:)
-
Günaydin arkadaslar, bol kazanclar...
-
[quote=selçuklu;202332]150 longşayne .. a* ..[/quote]
patronaj dur daha sabah açıklamaları gerilimi yaşansın.heyk soona hep beraber longayşın diyom ama pala bu belli olmaz.uyk
-
[quote=perfectt;202335]satışlar inandırıcı değil silkekeleme gibi sanki ..[/quote]
Alışların yada satışların gerçekmi yalanmı olduğu hesaplardaki değişimden belli oluyor....:)
-
apla çak smacı tam vakti .. üvvv ..
-
[quote=QUEEN;202338]smaç.dop hevalanınca çakıldı patron..hevalansın..bi daha...lelele..[/quote]
graliçem ne yaptın bütün gün uyku tutmadı valla,ne yaptı lönkleri bu gız diye,
-
ee hadi pala....
ayıp ediyon valla....
gel hadi bugün için 63xxx e el sıkışalım....... Hhehehehehe
-
sözleşme sayısı artıyor yeni alım ve yeni satım yapılıyor DİKKAT!!! şubat sözleşmesinin kapanmasına 6 iş günü var kısacılar çok fazla bu 6 günde dow düşüşe geçse bile pala bizdeki düşüşü geciktirebilir bu kadar şortcuyu yakalamışken katliam yapmadan bırakmaz..
-
[quote=indregandi;202337]patronaj 65250 altına kalıcı bir inelim, oradanda bir 600 görürsek, belki 600-800 benim dünkü yereydi, oradan borçlandı bana, belki dönebiliriz, ....şimdilik yük hafifletip, yukarıdan basmak, sevinç için erken çünkü,[/quote]
Hem shortlara hem longlara öyle bir yerde gol atmalıki,kaleci sadece seyretsin giden topu..uygundur...:)