cnbce de babacan konuşuyor sigorta ile ilgili ama bunların neyapacağı belli olmaz
Printable View
cnbce de babacan konuşuyor sigorta ile ilgili ama bunların neyapacağı belli olmaz
şu birkaç gün artı makasla shortçuları zorlayabilirler..
[QUOTE=mbm;202357]dedim ben size... bullmarket kısaları kapatmadan bize ekmek yok diye...
oda bu vadede uzlaşacam diyor....
düşermi buralar hiç...
vay **q[/QUOTE]
abi 7 gün var uzlaşmaya .. 7 tavan olabilir . üvvv .eehuehuehue :o:o .. bullmarket patron emergency help please .. üvvv .. :o
[QUOTE=selçuklu;202364]abi 7 gün var uzlaşmaya .. 7 tavan olabilir . üvvv .eehuehuehue :o:o .. bullmarket patron emergency help please .. üvvv .. :o[/QUOTE]
kırıldim gülmekten.....
he en kötü ihtimal 7 gün olur... 8 incisi yok....
dayanırız napalım.... h aahahahahah
bi arzuhalim vardı MS öğreniyoruk topiğinde az bi bilen baksın yaw.üwwwww üüüüüüüüü
65.200..64.800...64.500...63.700..63.200...62.500
desteklerini kıra[B]bilir..........[/B]
[B]kayıtlara geçsin............[/B]
[B]65000 altı kanımca panik olurda... 65000 altı olurmu o şüpheli[/B]
palanın canı nasıl isterse....
[quote=EMEKDAR;202349]Hem shortlara hem longlara öyle bir yerde gol atmalıki,kaleci sadece seyretsin giden topu..uygundur...:)[/quote]
aslında attı gibi, dünkü acımasızlık soğğuk ter yeresiydi 69 cörtçülerine, onları bir süredir rahatsız ediyordu pelam, her gün azar azar, sonunda dünkü hareketle çözülmeleri kolay oldu, günlük sistem düşüşleri, 66800 civarı, buraya 1000 kaldı,.......ama bir kısım tahsilatı yaptı pala, dün rahatsız olanaların bir kısmı kol kesti ve yeni yükseğe durdu short için,
diğer yönden 62300 dibinden bu yana ben dahil lönk arzularıda uyandırdı pelam, azar azar, usul usul, kulağa fısıldıyarak, dün bu şevhet ve istek dorukta dı o yüzden ve dolayısı ile 67 ler dillerde dolanıyordu, şimdi pelam iki taraftanda almış gözüküyor, para yı tekrar cebe attı,.........
burası bitit, iki yerdende tahsilat yapıldı şimdi yeni hamlesine bakacağız,
short için 65 binleri terk etmemiz lazım..
64500 orta yereler oraya gelse kafalar karışır..
burası düşmezüüü
65000 altını istemezler dün o civardan yığınla şort açıldı