-
[quote=boz ayı;202380]veya 65.800..66.650...67.000..67.700...69.000..
dirençlerini geçe[B]bilir...[/B]
[B]nasıl yorum ama...[/B]
[B]bu rakkamlara illaki oturacak...sonrada ben bildim.........:..:[/B][/quote]
mesele o değil yeğen mesele hangisi olcek onu bilmek :::.dng
-
[QUOTE=bull market;202383]Z.İ.S.D :..::..::..:
Dün hiç bakamadım piyasaya ama,
müsterihim :)))[/QUOTE]
helal bull patron çöksün a* .. bende kısayım .. teprik ederim.. 350 kısa tekrardan .. üvvv .. ama uzlaşacaksan heç müsterih değilim patron .. üvvv ... ıngaaa ... :o
uzlaşmasan olmazmı patron .. şakacıktan yaz .. uzun yaz .. uzunda uzlaşacam fikir değiştirdim de .. % 5 düşelim patron etme eyleme .. üvv .. (patron şaka yapıyorum .. inşallah alınmazsın .. üvvv)
-
[quote=enorton;202376]Babacan:"toparlanmanın guclu sınyallerını gormeye basladık"
-matrıks-[/quote]
kendini toparlıyor,...adam vermeyince nereye toparlanacak, istersek alırız, yok canım kolaydı öle, ödevler var, yap al,......
-
[QUOTE=mbm;202386]aha sevgili bullmarket gelmiş....
son 7 günümüz.... bitsin bu ızdırap....[/QUOTE]
Bi oğrayıp bakıyım dedimdi:), vade sonuna oynuyorumya arkama yaslandım terse gidiyor piyasa:..::..::..:
Izdırap size uzak dursun, nasıl uygun görüyorsanız o yönde pataklayın palayı .brv
-
selçuklu çaktım ben 325 den geri....
pala kıvırmaya başladı......
-
[QUOTE=bull market;202391]Bi oğrayıp bakıyım dedimdi:), vade sonuna oynuyorumya arkama yaslandım terse gidiyor piyasa:..::..::..:
Izdırap size uzak dursun, nasıl uygun görüyorsanız o yönde pataklayın palayı .brv[/QUOTE]
he bizde onu diyoruz zaten ...sen uzlaşacam dedikçe terse gidiyor diyeee..:D:D:D:D
-
[QUOTE=mbm;202392]selçuklu çaktım ben 325 den geri....
pala kıvırmaya başladı......[/QUOTE]
hayırlı olsun abi .. bull patrona şakacıktan uzadım yazdırabilirsek .. % 5 düşeriz tahminim .. umudumuz bull patron .. üvvv .. eheuhuehue :o:D:D:D
-
[QUOTE=selçuklu;202389]helal bull patron çöksün a* .. bende kısayım .. teprik ederim.. 350 kısa tekrardan .. üvvv .. ama uzlaşacaksan heç müsterih değilim patron .. üvvv ... ıngaaa ... :o
uzlaşmasan olmazmı patron .. şakacıktan yaz .. uzun yaz .. uzunda uzlaşacam fikir değiştirdim de .. % 5 düşelim patron etme eyleme .. üvv .. (patron şaka yapıyorum .. inşallah alınmazsın .. üvvv)[/QUOTE]
Hedef vade sonu selçuklum:) yanlış anlama olmasın ama eğer mc yersek vade sonuna kadar uzlaşamamış olurmuyum? olurum, o zaman tam terside geçerli olabilir, yani piyasaya mc yediririsem o zaman belki bende kapanabilirim.kom mesela yani:..:
-
-
Ben şimdi yakın plan ekran takibine başladım, çakıcam 62000 e kadar, bu haftaya sığdırabilirsem bakalım:) saygılar.
-
[QUOTE=bull market;202396]Hedef vade sonu selçuklum:) yanlış anlama olmasın ama eğer mc yersek vade sonuna kadar uzlaşamamış olurmuyum? olurum, o zaman tam terside geçerli olabilir, yani piyasaya mc yediririsem o zaman belki bende kapanabilirim.kom mesela yani:..:[/QUOTE]
hıı...
çok açıklayıcı oldu.....:D:D
-
[QUOTE=bull market;202396]Hedef vade sonu selçuklum:) yanlış anlama olmasın ama eğer mc yersek vade sonuna kadar uzlaşamamış olurmuyum? olurum, o zaman tam terside geçerli olabilir, yani piyasaya mc yediririsem o zaman [B][COLOR="Red"]belki bende kapanabilirim[/COLOR][/B].kom mesela yani:..:[/QUOTE]
kapanabilrim demen bile yetti patron 100 puan çaktılar .. üvvv .. .ehuehuee .lelele.lelele uzadım desen taban olur belki .. ehuehue