-
[QUOTE=fXci;202435]abi 3 saatte falam 500 saifelik kipat okuyabiliyorem 1 senedür... dakikada 9xx kelime felam okuyorem .. içten seslendirmeden dudak kıpırdattırmadan .... flash sensorlu gozlerimnen..[/QUOTE]
buyuksun üstad , tam techizatlı sage mubarek :)
ueheuh ben dakıkada 100 kelime zor okuyorum gari , bozdum gözleri miyop astigmat , sımdı uzun bı makale filan okurken ekrana yapısmam gerekıyo .. zaten çözünürlük 1280* 1024 karınca gibi zor oliii hızlı okuması...
-
[QUOTE=Astatin;202463]KUIN apla ben yokum 2 saat..Sen kontratlara iyi bakıyormuşsun en az 1000 karla geri devrediyomuşsun...Benim kısa kontratoları sana emanet edeyorum.. iyi bak damam mı.. bak bende en az 1500 puan isterim ha...[/QUOTE]
patron quenn apla benim kontratolara bakacak .. sen artura emanet et bence .. eheuhueh :D:D
-
Gordon Gekko: [B]Sistem sat verdi short *.*[/B]
---Matriks---
-
[QUOTE=Astatin;202450][IMG]http://i48.tinypic.com/9b9o46.jpg[/IMG][/QUOTE]
if fmi,
a) Bant içinde olduğu için sinyale uyma
b) Deli olma, koy kârı cebine, işine bak
-
[QUOTE=Astatin;202463]KUIN apla ben yokum 2 saat..Sen kontratlara iyi bakıyormuşsun en az 1000 karla geri devrediyomuşsun...Benim kısa kontratoları sana emanet edeyorum.. iyi bak damam mı.. bak bende en az 1500 puan isterim ha...[/QUOTE]
kontratolar bende..he..smaç çakıldı..düşecezz...kemerleri bağlayın..63500 geleyooorr.lelele
-
[quote=QUEEN;202469]kontratolar bende..he..smaç çakıldı..düşecezz...kemerleri bağlayın..63500 geleyooorr.lelele[/quote]
KUINBANK, kontrat saklama bankası. Kontratlarınız itina ile saklanır. Smaç ve manşet atılır..:D:D
-
[QUOTE=excali;202470]KUINBANK, kontrat saklama bankası. Kontratlarınız itina ile saklanır. Smaç ve manşet atılır..:D:D[/QUOTE]
:D:Dyaw..bankaya komisyon vermiyolar..batarsa karışmam..:D
-
[QUOTE=QUEEN;202472]:D:Dyaw..bankaya komisyon vermiyolar..batarsa karışmam..:D[/QUOTE]
he apla asteton patron komisyon vermiyor . .alma onun kontratolarını bence .. sonra başına iş açar .. virüs varmış asteton patronun kontratolarında .. üvvv hehhhee :D:D:D
-
[B]ARTURUN İNTİKAMI.......[/B]
[B]KALBİ KIRILAN AYU ARTUR...BUNALIMA GİRDİ...[/B]
[B]KENDİNİ BUZAĞI SANIYOR.....[/B]
[B]O ARTIK GELECEĞİN BOĞASI...........[/B]
ps...selçuklu artık kan davalımdır.....ayıp resimlerimi internette dolaştırdı..
intikam zamanı gelecek....dedi......
-
[quote=QUEEN;202472]:D:Dyaw..bankaya komisyon vermiyolar..batarsa karışmam..:D[/quote]
Abla,
Açılış yap. Kasaya otur. Kontrat başı komisyon oranlarını belirle.. Gerisi ondan sonra gelsin..
-
5 dak..ala geçiyore..eksi makas..dax çıkıyo..üwwww
-
[quote=boz ayı;202474][B]ARTURUN İNTİKAMI.......[/B]
[B]KALBİ KIRILAN AYU ARTUR...BUNALIMA GİRDİ...[/B]
[B]KENDİNİ BUZAĞI SANIYOR.....[/B]
[B]O ARTIK GELECEĞİN BOĞASI...........[/B]
ps...selçuklu artık kan davalımdır.....ayıp resimlerimi internette dolaştırdı..
intikam zamanı gelecek....dedi......[/quote]
[I]66.000....yapacam önce dedi artur...[/I]
[I]af dilemezlerse 85.000............dedi....[/I]
[I]burnundan soluyor sanki boğa bu artur.....lelele[/I]