-
[quote=sadberk22;202487]65275ten 65825e oynarım palaya duyurulur+. aksine hareket eden pala furulur:::.dng[/quote]görün
bende dolare var, ben rahatım bana bakmayın, ....başarılar, doğrudur, biraz da yazdıklarımı okuyunuz lütfen, günlükte baskı gelmediği müddetçe lönk yönümüz geldimi gelmedi, 65950 geldimi gelmedi, demekki gelene kadar yukarıya devam, gelincede söylecez dedik, 5 gündür yazıyorum, sadberrk hepimizin trade hakkı var, mantık dahiinde kullanın, benimki ideal yere net yere, onun için derizki 65 altında rahatlıyoruz, derizki, 65250 kırılmalı, sadberkim canım cigerim,......
-
[B]akp nin genel politikalarını ve dünya görüşünü destekliyorum[/B]..,
amma ferhat sarıkaya ve erzurum savcıları hakkında takındığı tavır,tek kelimeyle mide bulandırıcı...
hsyk(5 tane hakim tüm davaları belirliyor..dünyada yok) sonuna kadar yanlıştır ve tarafdır..5 savcıyı birden asla (haydi biri yanlış yapsın.onları oraya atayan zaten hsyk) yetkisini kaldırma olamaz..burada hsyk açıkca tarafdır..ergenekon ve uzantısına..zaten güz kararnamesindede bunu gördük..buraya kadar tamam..zaten hsyk danda beklediğim buydu...[B]sonuçta adamların rengi belli.[/B]
[COLOR="Red"]amma burada en kişiliksiz davranan akp dir[/COLOR][B]..çünkü adalet bakanı veya onu temsilen müsteşar eger hsyk toplantına katılmasaydı,hsyk toplanamaz..ve asla karar alamaz..bu çok nettir...güz kararnamesinde olduğu gibi...[/B]eeee ne oldu şimdi..müsteşar toplantıya katıldı..ve hsyk kendinden beklenen tavrı yaptı..
ondan sonra çıkıpda efendim bunlar neden bunu yaptı vs. diye fiğan edersen ,bu millete saygısızlık yapmış olusun..aptal yerine koyarsın..müsteşarın hsyk toplantısına girmesiyle zaten olayın bu şekilde sonuçlanmasında[B] en kilit nokta sensin(akp)..[/B]aynısı van savcısı,ferhat sarıkayada oldu..cemil çicek müsteşarı toplantıya yolladı sonra en hukuksuz,tarihin yüz karası karar çıktı...sav cı ,sav üretir..adam görevini yaptı.
kimse babım oğlu değil..hak herşeyden üstündür..tabiyet ve doğma belli degerleredir..ondan başka herşey eleştirilebilir..
-
hsyk yi toplamayıp ne zamana kadar erteleyecekti kaçacakmıydı yani..
-
[QUOTE=perfectt;202492]hsyk yi toplamayıp ne zamana kadar erteleyecekti kaçacakmıydı yani..[/QUOTE]
evet yapar..asla toplanamz..kararnamede olduğu gibi..
-
[QUOTE=sazan;202489]Sazan sistems hala LONG.
SW'ye göre 66.25'e kadar yükseliş olasılığını sürdürmekle birlikte, Yükselsek bile (yada yükselemeden) sonrasında 64.25'i göreceğimizi düşünüyorum.[/QUOTE]
abi satış emrini hazırlamışın .. resimde görünüyor .. demekki düşecek . .ehuehueheu :p:p:D:D
-
selam arkdaslar kolay gelsin..
ne iş 200 - 400 bandında sıkıstırdılar..
DAX ve FDOW deli gibi yukseliyor bizi tınlamıyorlar, ayrıca spotta x100 sat vermiş ne ayak pala ters kose hesapları var sanırım ..
-
Tez zamanda 64900 e gidile derim başka bir şey demem...
-
günlük te iki çizgimiz var,
1.65250
2.64675
yereleri,
ancak 64700 kırılırsa lönk gündemimden düşer, ben cörtüm ama buralarıda lönk yeresi, bugün ya 1. tutacak, ya 2.si, lönk anlamında, şu anda 1.savunuluyor,.......
-
[QUOTE=yusuf_alp;202220][IMG]http://img189.imageshack.us/img189/7282/metatrader.jpg[/IMG][/QUOTE]
şu an canlı veri kaynağım yok.
tekaredi ile aksamdan data çekiyorum.çektiğim gunytl ve seansytl leri (saatlik) analizci trader programıyla (reklam olmasın) metatrader verisi haline donusturuyorum. yani (hst dosyası). sonra alpari uk dan oldığım metatrader ile forex e giriyorum. eurousd indikatorumu (thv ve birkaç mt indikatoru) ile euro usd de test ediyorum (başarılı).
sonra hst uzantıya sahip mt verilerimi metatrader\history\alpari uk demo nun altına kopyalıyorum
metatrader ı acıyorum. çevrimdışı çalış deyip. (pc orda kasıyor işte)
gelen hisse senetleri ve imkb 30 saatlik uzerinde open diyorum. karşıma imkb30 saatlik çıkıyor.sonra indikatorlerimi uygulamaya başlıyorum .hisselere bile yapılıyor harika.
şu andaki tek sıkıntı mt verileri nasıl msye çeviriyor program onu anlamadım.
ve bu program yerine başka bir program arıyorum.
3 hafta sonra canlı veri alınca bu programı vob da deniyeceğim.
ayrıca yuzlerce indikator rus sitelerinde bulunabiliyor.
yardımlarınızı ve yorumlarınızı beklerim değerli ustalar.
işe yarar indikator tavsiyesi olan varmı?
-
[B][I]"Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Vedat Akgiray, Anayasa Mahkemesi'nin yabancılara bono, yatırım fonu ve hisse senedinde sıfır stopajla ilgili kararı kapsamında herkese yüzde 10 uygulanmasının makul olacağını söyledi."[/I][/B]
[COLOR=red][B][I]"STOPAJ YÜZDE 5 BİLE OLSA BİR DAHA VOBTA KENDİMCE BÜYÜK İŞLEMLER YAPMAM"[/I][/B] [/COLOR]
[COLOR=red][B]"SADECE BEN DEĞİL ÇOĞU KİMSENİN YAPACAĞINI ZANNETMİYORUM, BU PİYASA BİTER"[/B][/COLOR]
-
[quote=yusuf_alp;202498]şu an canlı veri kaynağım yok.
tekaredi ile aksamdan data çekiyorum.çektiğim gunytl ve seansytl leri (saatlik) analizci trader programıyla (reklam olmasın) metatrader verisi haline donusturuyorum. yani (hst dosyası). sonra alpari uk dan oldığım metatrader ile forex e giriyorum. eurousd indikatorumu (thv ve birkaç mt indikatoru) ile euro usd de test ediyorum (başarılı).
sonra hst uzantıya sahip mt verilerimi metatrader\history\alpari uk demo nun altına kopyalıyorum
metatrader ı acıyorum. çevrimdışı çalış deyip. (pc orda kasıyor işte)
gelen hisse senetleri ve imkb 30 saatlik uzerinde open diyorum. karşıma imkb30 saatlik çıkıyor.sonra indikatorlerimi uygulamaya başlıyorum .hisselere bile yapılıyor harika.
şu andaki tek sıkıntı mt verileri nasıl msye çeviriyor program onu anlamadım.
ve bu program yerine başka bir program arıyorum.
3 hafta sonra canlı veri alınca bu programı vob da deniyeceğim.
ayrıca yuzlerce indikator rus sitelerinde bulunabiliyor.
yardımlarınızı ve yorumlarınızı beklerim değerli ustalar.
işe yarar indikator tavsiyesi olan varmı?[/quote]
sayın yusuf_alp 3 hafta sonra canlı veri alıcağınızı yazmışsınız burada vob xu30 kontratının canlı verisini metatraderdamı alacağınızı kastettiniz eğer böyle ise nasıl olduğunu anlatabilirmisiniz
bende bu konuda uğraşmıştım ama metatraderda elde ettiğim xu30 kontrat verileri istediğim gibi olmamıştı
-
[QUOTE=sovalye;202500][B][I]"Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Vedat Akgiray, Anayasa Mahkemesi'nin yabancılara bono, yatırım fonu ve hisse senedinde sıfır stopajla ilgili kararı kapsamında herkese yüzde 10 uygulanmasının makul olacağını söyledi."[/I][/B]
[COLOR=red][B][I]"STOPAJ YÜZDE 5 BİLE OLSA BİR DAHA VOBTA KENDİMCE BÜYÜK İŞLEMLER YAPMAM"[/I][/B] [/COLOR]
[COLOR=red][B]"SADECE BEN DEĞİL ÇOĞU KİMSENİN YAPACAĞINI ZANNETMİYORUM, BU PİYASA BİTER"[/B][/COLOR][/QUOTE]
işte o yemez..
yerliye acıdıklarından değil..
stopaj gelirse herkese gelecek..işte o zaman sen yabancıları gör..sert düşüşle hemen tekrar eskiye döner..
zaten kaldırılmasının sebebi(daha önce) sert satışlardı..