-
[quote=QUEEN;202510]nasıl vergi alıncak vobda..anca sözleşmeler bitince kar varsa ondan alınabilir..yoksa hergün kardan alıyım olmaz..[/quote]
evet alınacaksa bile bu 2 aylık dönem sonlarındaki kar/zarara göre belirlenebilir.öbür türlü ben bugün kazanırım yarın kaybederim.nasıl olacak o iş? sistem tekrar ben kara geçene kadar bekleyecek mi? karışık iş.
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;202517]evet alınacaksa bile bu 2 aylık dönem sonlarındaki kar/zarara göre belirlenebilir.öbür türlü ben bugün kazanırım yarın kaybederim.nasıl olacak o iş? sistem tekrar ben kara geçene kadar bekleyecek mi? karışık iş.[/QUOTE]
yani kim tutacak hesabı..günde kaç işlem yaptığımız oluyo..ohooo..bide %10 falan oha yane....dng
-
arkadaş burası spot değilki anasını satayım adam günde 100 kere dönüyor icabında ve belki kom düşünce ancak 200/300 puanı kalıyor kendine çok afedersiniz bi tarafımızı yırtacağız onu da gidip paşa paşa vereceğiz.
biz verelim abi birileride gemicik alsın...
güzel iş valla...
-
"bovespa 67,285 gordu bizde görücez en az 67000 buadamlar otomatik para aktarım sistemi kurmuslar ordan cıkan bıze girii bizden çıkan ora gidii.. aha bura yazdım 2 gün içinde bizde 67xxx olucaz.. ondan sonra ben duymadım yok ben görmedim dimeyin "
--- Michel de Nostredame (18 Şubat 1510, Saint-Rémy-de-Provence - Kraliyet seans Salonu)
-
kar varsa sözleşme bitince %1 veya 2 normaldir..vergi böyle olmalı..adamı yaptığı işten vazgeçiriyo yaw..mantıksız..gerçi..tükkan açmaya kalk..canından bezdiriyo..aynı şeyi yapmak isteyebilir..gebertir işi..yapan yapsın diyebilir..
-
[QUOTE=Kennym;202523]"bovespa 67,285 gordu bizde görücez en az 67000 buadamlar otomatik para aktarım sistemi kurmuslar ordan cıkan bıze girii bizden çıkan ora gidii.. aha bura yazdım 2 gün içinde bizde 67xxx olucaz.. ondan sonra ben duymadım yok ben görmedim dimeyin "
--- Michel de Nostredame (18 Şubat 1510, Saint-Rémy-de-Provence - Kraliyet seans Salonu)[/QUOTE]
bow ile spot 30.. 2000 farkı sürekli koruyo gördüğüm..
-
Arkadaşlar vobda stopaj ile ilgili herhangibir haber gelişme yok nerden çıktı bu tartışmalar :) Anayasa mahkemesi kararı hisse senedi ve tahvil-bono ile ilgili... Ben mi yanlış biliyorum acaba,kaçırdığım bir şey mi var??
-
dünyada varolan tüm boşluklar doldurulur. tabiat bile buna uğraşır. köşeleri yuvarlatmaya, boşlukları doldurmaya...doğanın bir kanunudur boşluk doldurulması.
sağlıkta eksik kalırsanız, özel hastaneler türer.
eğitimde eksik kalırsanız, 10 milyar dolara yakın para döndüğü hesaplanan dersaneler sizin yerinize eğitim kurumu haline gelir.
adalette eksik kalırsanız, mafya alır başını yürür.
ama...
ama bilgide eksik kalırsanız, cahilliği kullananlar gelir o boşluğu doldurur.
ve siz yukarıda sadece 3 örneğini saydığım ama altına binlerce madde eklenebilecek listeyi, mumla arar hale gelirsiniz...
-
Tabiki!!! Türkiye Cumhuriyetinin HSYK ve Yargıtayı dogru olani yapti..
Adalet Bakanı Sadullah bey başbakanla evinde görüştükten sonra çıkışta," KSYK kararı yetki gaspıdır hukuka bir yargı darbesidir" Bu sözüyle milletin kafasını karıştırmak istiyor. Ama bu sefer mızrak çvala sığmadıneden mi? 1) HSYK oturumuna Adalet Bakanlığı müsteşarı da katılarak karar alındı. Müsteşar katılmasa bu karar çıkmazdı. 2) HSYK aldığı kararıı Yargıtay hakimleri yaptığı toplantıda görüşmüş hukuka uygun bulmuş 3) Br başsavcının evinin, adlyenin aranması ve neticesinde tutuklanması mevzuatımıza aykırı olduğu biline biline bu durumn hükümetce savunulmasının anlamı var mı 4) AKP li "hukukçular" mı doğru söylüyor yoksa Türkiye Cumhuriyetinin HSYK ve Yargıtayı mı doğru söylüyor. Tabi ki biz fertler olarak yüksek yargı kararlarına inanmak ve uymak zorundayız. Aksi silopi çadır mahkemesi gibi olur.
-
dolares serbestte 1.5200, vob da 1.5215 derse cörtler avantaj yakalar, teknikleri çok iyi, ters yüz oldular, sağ gösterildi, sol vuruldu, bu trendin devamını gösterir, o nedenle yukarıda ki değerlerin zorlanması ve geçilmesi önemli,.......
-
[quote=enorton;202526]Arkadaşlar vobda stopaj ile ilgili herhangibir haber gelişme yok nerden çıktı bu tartışmalar :) Anayasa mahkemesi kararı hisse senedi ve tahvil-bono ile ilgili... Ben mi yanlış biliyorum acaba,kaçırdığım bir şey mi var??[/quote]
[URL]http://bigpara.ekolay.net/M3/haber_detay.asp?id=695524[/URL]
ayrıca dün bloomberg ht de de konuşmuş
nabız yokluyorlar
-
[quote=indregandi;202529]dolares serbestte 1.5200, vob da 1.5215 derse cörtler avantaj yakalar, teknikleri çok iyi, ters yüz oldular, sağ gösterildi, sol vuruldu, bu trendin devamını gösterir, o nedenle yukarıda ki değerlerin zorlanması ve geçilmesi önemli,.......[/quote]
hadi spot,.....