-
[quote=unlimitted;202527]dünyada varolan tüm boşluklar doldurulur. tabiat bile buna uğraşır. köşeleri yuvarlatmaya, boşlukları doldurmaya...doğanın bir kanunudur boşluk doldurulması.
sağlıkta eksik kalırsanız, özel hastaneler türer.
eğitimde eksik kalırsanız, 10 milyar dolara yakın para döndüğü hesaplanan dersaneler sizin yerinize eğitim kurumu haline gelir.
adalette eksik kalırsanız, mafya alır başını yürür.
ama...
ama bilgide eksik kalırsanız, cahilliği kullananlar gelir o boşluğu doldurur.
ve siz yukarıda sadece 3 örneğini saydığım ama altına binlerce madde eklenebilecek listeyi, mumla arar hale gelirsiniz...[/quote]
hoşgeldin adaş...az kaldı anlimitıd foruma geri gelsin deye topik açıodum:))
-
devlet resmen herşeyden haraç keseyor yafu... normal vergisini alsa neyse lafım yok ... vergi ödemek zati hepimizin en birinci görevi....
şimdiki zistem = kıltuy+zartzurt+fırtfırt vergisi..... kıltüyünü annadık tamam o görevimiz emme zartzurt+fırtfırt ne oluyore arkhadaş.... mafya bile daha insaflı haraç keseyor..... Bu ülkede iş yapmaya korkuyorum.... olaya vop deyüü bakmamak leazım... Yeni gelişen/gelişmekte olan sektörlerden hemide acımadan vede köküne kadder (kıltuy+zartzurt+fırtfırt) vergisi alınırmı yafu... önce teşfik edecen zaten adam işe korkarak girişiyore ...
AMA OLMAYOR BÖYLE :::
-
[quote=ATHLON;202533]hoşgeldin adaş...az kaldı anlimitıd foruma geri gelsin deye topik açıodum:))[/quote]
yok abi ben foruma ara vermedim. işler biraz yoğunlaştı birkaç gündür.
yoksa buralardayız bir yere gittiğimiz yok. :)))
paritelerden önemli olanlar dip çalışmasına başladılar gibime geldi ama. çünkü hacimli olanlar overshoot bölgelerine geldiler.
tepki normaldir. şortlar dikkat eylesin der ben...
yorumum ülke içi dinamiklerden bağımsızdır. yoksa birisi çıkar "sieee" der, hooop 1.000 puan aşağıyı görürüz. bişey diyemem.
bakıyorum da 1.000 puan aşağı deyince gözler parladı adaş :D
-
spesifik özellikleri arasında; cumhuriyet, atatürk, türk ulusu, türk devrimleri, türk aydınlanmasının yeminli düşmanı olmaları birinci sırada gelir..
Dikkat edin bütün tutuklamalar nöbetçi hakimler tarafından alınıyor Tesadüflere fazla ehemniyet vermeyen biri olarak bu hususa dikkat çekmek istedim Anlaşılan yıllar boyunca irşadiye yurtlarında alınarak eğitilen bu zeki çocuklar özellikle hukuk ve siyasal bilimlere yönlendirildiler ve ekilen bu tohumlar Fethullah Gülen'inde belirttiği gibi TC nin damarlarında kendilerini belli etmeden dolaştılar Bu zatı muhteremler çerağan vaktinin geldiğini düşünerek topyekün harekete geçtiler Lütfen unutmayın rahmetli hablemitoğlu 1994 yılında ekilen bu tohumların 15 yıl içerisinde dönüşümü tamamlama hedefleri olduğunu belirtmişti neden 15 yıl diye bir fikir egzersizi yaptığımda bunun Cumhuriyetin ilanı ve Atatürk ün vefatı arasında geçen süreye tekabül ettiğini o zaman lar kitabı okuduğumda keşfetmiştim
-
o mendeburun adı anılmasın plzzzzzzzzzzzzz...6 harflı dıorum ona ben artık:))
-
Hakem düdüğü çalmış, maçı başlatmış.
Fanatik taraftar hışımla yerinden kalkmış ellerini havaya kaldırmış
Avaz avaz hakeme bağırmış
[B]Halamı sıfır sıfır.[/B]
-
valla bizim millet gider yine tıpış tıpış verir oyu bunlara...verir ondan sonra kıvırım kıvrım kıvranır...sonra kıvrandığını unutur gider bi daha verir...
tabii hal böyle olunca...bize herşey müstahak oluyor...
diyecek söz bulamıyorum.sen gidiyorsun bu ülkenin savcısını içeri alıyorsun.olayın arkasında olan bitenler ise akıllara zarar...
bizim söylememizle,konuşmamızla çözülmez.çözüm yeri sandık ama oradada millet gereğini yapamıyor.
-
bir kontratın daha bağını çözdüm, bunun yerine 64500-64800 arasından lönk yapılanıyorum, aksi durumda bu bağını çözdüklerim yukarıdan yeni yerelerden cört olarak sisteme dahil olacaklar, şu anda yarılamış oldum, ağa bunu istiyor zaten, bu fiyatlarda 250 lerde tehdit ediyor,
-
günlük grafa yüzdesel veya lin baklımalı, log hedefi çok yukarıda, 70 lerde, lin ve yüzdede ise direnç var,
-
hadi pala.....
çok salladın oranı buranı....
aynı yerde ...al ver.. al ver
63xxx de bekliyor olacagım bugün seni.........
gelmezsen darılırım...oynamam bi daha...
-
:..:[quote=ATHLON;202538]o mendeburun adı anılmasın plzzzzzzzzzzzzz...6 harflı dıorum ona ben artık:))[/quote]
ismi lazım değil..tilefon etti..abi çok trafik var.....ama merak etme
birazdan geliyorum dedi....gelince bazı arkadaşlarla özel görüşmem olacak dedi.....
:..::..::..::..:
-
[quote=boz ayı;202545]:..:
ismi lazım değil..tilefon etti..abi çok trafik var.....ama merak etme
birazdan geliyorum dedi....gelince bazı arkadaşlarla özel görüşmem olacak dedi.....
:..::..::..::..:[/quote]
[I]hemen mavişi bulayım...ne olur ne olmaz....[/I]
[I]mavişim de çok yorgun..........lelele[/I]