-
[quote=Astatin;202615]E be az gelişmişim, tek hücrelim, sudan karaya çıkarken kayalık bölgeye denk gelip kumsal bulamayıp suda tek hücreli kalmış zavallım..Madem maske takacaktın, bari şeffaf jelatinden olmayanını takaydın....eheheheheheheheh...
ne diyosun patron..haksız mıyım? ehuheuehe[/quote]
patron ne diyosun..yukarıdaki yoruma katılıyor musun malum konu hakkında:..::..: yoksa katılmıyor musun:D yoksa beni sevmür müsün:D:D...bak bende seni "sevmicem" "küscem":D:D:D
-
Arthurun ayak sesleri atlantik ötelerinden duyuldu ha ha ha ha ::::::
-
64950 longlara stop !
flat..
-
[QUOTE=Astatin;202623]patron ne diyosun..yukarıdaki yoruma katılıyor musun malum konu hakkında:..::..: yoksa katılmıyor musun:D yoksa beni sevmür müsün:D:D...bak bende seni "sevmicem" "küscem":D:D:D[/QUOTE]
katılıyorum patron ... dur patron .. sıkıntı var biraz .. 64000 kırsın ilgilenecez .. ehuehue :D:D
-
64900 de 2000 kontrat var bekliyor silmezlerse tabi :) cakallar
-
[quote=indregandi;202621]gan gırmızı oldu her yer, lönklerim duruyore, garşılama için, seremoni için,[/quote]
775 cörtlerimden flatladıktan sonra tabiki, dışarıya çıkmam lazım yarım saat, bu yüzden peşin girdik, a** satiim,....::::confused:.uyk:rolleyes:.uyk:rolleyes::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:
-
[quote=steveee;202601]forekste takılabılecegımız guvenılır bır aracı fırma bılıyor musunuz :confused:[/quote]
[quote=unlimitted;202603]ben ODL kullanıyorum.
ama kurum kim olursa olsun, forekste güvende değilsindir. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][/quote]
Forekste işlem yapıcaksanız ecn brokerları kullanmanızı tavsiye ederim.Tam otomatik işlem esası olanlar değilde direk ecn olanlar.Daha rahat edersiniz.
-
Niye kaçtın delikanlı 900 den. .dng
-
[quote=BOSNALI;202627]64900 de 2000 kontrat var bekliyor silmezlerse tabi :) cakallar[/quote]
Yaw ben 200.000 kontratlık emir yazmıştım ama iki sıfır unutmuşum... Dur düzelteyim... :..:
(cep delik cepken delik rüya görüyoz işte... .dng )
-
sildiler emri cakallar.. yerlestirdiler garibanlara malı
-
daha dışarı çıkmada uzun 1 olduk, bakalım ne kadar uzun olucez gelene kadar, 725,625,425 diğerleri,
-
ü ürü ürü ürü geçici cort yakayore sibop...
emme disiplinnen saat kapanış barını bekleycem