-
bakalım 600 de tutcakmı essoogluuu :D yoksa asagı devam, tutarsa flatlarız pazartesi aksamı gibi oldu grafiik, yarın sabah gap yemeyelm sonra cuma aksamı ABD de vadeli işlemlerde son gun dıye duydum bı cosku verebilirler ama bu gece zor bu veriden sonra..
-
fena bozdu hava..short 64800-64700 aralığından..
-
-
artur nerde gelsin .. a* falan dedik ama severim keratayı .. bebe ayılara antrenman falan yaptırır .. eheuhueh u:o:o:o:D:D:D
-
Bu akşam Dow Kara Perşembe yapar gibi bir hisse kapıldım nedense birden...
-
nunu yetiş nunu,
Senin stratejik ayuyu yaniş anayanlar şimdi doğru anadılar ha ha ha ..:::
Kara kara düşünüyor sananlar yanıldı,tratejist o ...ha ha ha
-
[sıze=6][color=red]susadım az bi water looo[/color][/sıze]
-
kısayım beklıorum...2xx yerelerınde bakcam gelırse....maviş bi kasa çiğer sana yawrım:))
-
[QUOTE=thracian;202587]Güzel OBO sekillenmis. 65000`in alti calistirir, calisirsa da güzel olur, 64100`lere kadar düseriz.
Ama 63800-64200 arasi zorlasti gibi ayilar icin, Mavis`in cok yardima ihtiyaci olacak...[/QUOTE]
OBO`nun hedefi kabaca 64150 gibi, bu yüzden ben 64200`de yarisi ile vedalasacagim.
Bir diger önemli yer ise 63858 arkadaslar... Orasi cok güclendi, kirmak zor olabilir gün icinde. 63868`i kirarsa kapadigim kisalari tekrar acacagim. Ancak bugün olur mu bilmiyorum...
-
Short'larım full'lendi... Don gömlek short *.*
-
FDOW da DAX da fazla bi yamulma yok, ama bizde sanırım iç siyasetten dolayı PALA yusuf yusuf olmus cakallık ustune cakallık yapıyor..
-
BORSACI ÖZGÜR neredesin..yine tutdurdun..tebrikler..brv.brv.arkadaş 65200 den kısalıp ,bekleyecegini söylemişti..biraz kısayıda 66.000 de yapacaktı...