[quote=enorton;202662]Bu da benim GG :)
[IMG]http://i48.tinypic.com/v4yz6c.jpg[/IMG][/quote]
İkinizin sistemleri de yatayda avlanmamış... Teprik ederim... .lelele
Printable View
[quote=enorton;202662]Bu da benim GG :)
[IMG]http://i48.tinypic.com/v4yz6c.jpg[/IMG][/quote]
İkinizin sistemleri de yatayda avlanmamış... Teprik ederim... .lelele
[QUOTE=bull market;202663]Kütahyaspor tezahüratı işe yaradı şeklinde yorumlasam:) ayıpmı olur?
Emme depik oldu heeee, bumudur?[/QUOTE]
helal patron .. teprik ederim .. uzlaşalım .. hehhheee +.+.:D:D:D
64200-64600 molaa...
[quote=prodrive;202327]Suyun dibi bulandı ablacım vobu sorunca :) bi 64 var sanki gibi diyor.....[/quote]
bizim su fala yine doğru bakmış....
yine cukka yine cukkaaa :D
Bu iş yatırım napıyor psikopata bağladı adam.975 stop olduk izliyoz düşüten faydalanamadık:(ama uzayacam tekrar beklemedeyim...
Spotta 51803 (:)) asagi gecilmez ve kapanmazsa bence tekrar 53000`leri gösterirler bir iki gün icerisinde.
Bir kirsinlar surayi da arkaya yaslansak artik:)
heh şöyle be, az hareket etsin de para yapsın millet...
Bozayım bu shortları 61xxx den önce verilmez diyorum ne dersin?
sanırım tüm uzuncuların huzuru kaçmıştır. eğer 65050 üzeri bir kapanış olmassa uzun kalmak için pek sebeb görünmüyor. bu seviyeye olası tepkilerde kısa açılabilir bence. bandı geniş tutarsak 64850-65050 arası tepki olursa uzunları kapatmak yada yeni kısa açmak için fırsat olabilir diye düşünüyorum. en kötü şartta yarın açılışda olası bir yüksek açılış olursa kısa fırsatı olabilir belki. 64200 altında ise uzun kalmak mantıklı görünmüyor.
ımm şey...
65i tekrar deneyeceğiz zannımca.
ama denemeyle kalacak gibime geliyo. :..:
şş kısalar, ayıp oluyo bak. durun lem, vurmayın. bak hala vuruyo. iyi be iyi. sustuk. :D
[quote=elstock;202674]Bozayım bu shortları 61xxx den önce verilmez diyorum ne dersin?[/quote]
[I]dün temiz dayak yedik...[/I]
[I]bugün kardayız.........[/I]
[I]63.200..63.700 arası uygundur........[/I]
[I]yoksam uzlaşırım ha....[/I]
[I]maviş hazır bakliyor.........lelele[/I]