-
[quote=trader38580;202675]sanırım tüm uzuncuların huzuru kaçmıştır. eğer 65050 üzeri bir kapanış olmassa uzun kalmak için pek sebeb görünmüyor. bu seviyeye olası tepkilerde kısa açılabilir bence. bandı geniş tutarsak 64850-65050 arası tepki olursa uzunları kapatmak yada yeni kısa açmak için fırsat olabilir diye düşünüyorum. en kötü şartta yarın açılışda olası bir yüksek açılış olursa kısa fırsatı olabilir belki. 64200 altında ise uzun kalmak mantıklı görünmüyor.[/quote]
Hocam,
Hoş geldin...özlettin...
-
[quote=EMEKDAR;202678]Hocam,
Hoş geldin...özlettin...[/quote]
hep buralardayım abi. kendi topğimde yazıyorum arasıra. ama bu sayfa cok hızlı dönüyo takip edemiyorum bazen.
-
sıkıntı var .. acil küskü lazım .. where is küskü ... üvvv ...:o:o:o
-
[QUOTE=unlimitted;202676]ımm şey...
65i tekrar deneyeceğiz zannımca.
ama denemeyle kalacak gibime geliyo. :..:
şş kısalar, ayıp oluyo bak. durun lem, vurmayın. bak hala vuruyo. iyi be iyi. sustuk. :D[/QUOTE]
çok ayıp ağbi .. unlimit abiii .. üvvv . .düşsün abi para lazım .. üvvv .. :o:o:o
-
geldim, 275 bir kademe ile, 225 3 kademe ile mafiş, ne yazıkki, vay a****
-
200-300 arası basiretim bağlandı .. uzayamadım a* .. vay a* .. sisteme uyalım edik .. a* sistemin .. vay anasını .. üüüüüüüü
-
[quote=selçuklu;202680]sıkıntı var .. acil küskü lazım .. where is küskü ... üvvv ...:o:o:o[/quote]
[I]ARTUR sendromu..da bitmiştir..........[/I]
[I]kendisi barış teklif ediyor....[/I]
[I]büyüklük gösterin diyor.........[/I]
.lelele.lelele
-
[QUOTE=boz ayı;202684][I]ARTUR sendromu..da bitmiştir..........[/I]
[I]kendisi barış teklif ediyor....[/I]
[I]büyüklük gösterin diyor.........[/I]
.lelele.lelele[/QUOTE]
gelsin patron .. yazdım ya .. severim kralı ... :D:D:D
-
bu altın 3000 olacak ben mal mal bakacam .. vay a* .. .üüüüüüüü .. vobla palayla uğraşıp duruyoz .. üüüüü
-
Kapanışta Uzlaşma 64625 olsun:)
Yarın sabah 64000 civarında işlemlerle devam ederiz, nasıl plans?:)
-
[quote=selçuklu;202687]bu altın 3000 olacak ben mal mal bakacam .. vay a* .. .üüüüüüüü .. vobla palayla uğraşıp duruyoz .. üüüüü[/quote]
celcukii slow downn, takmaa;)
-
[quote=selçuklu;202681]çok ayıp ağbi .. unlimit abiii .. üvvv . .düşsün abi para lazım .. üvvv .. :o:o:o[/quote]
ben demiyom sevgili kardeşim. pariteler diyi..üüü
yaw dün ne aptallık etmişim arkadaş pozda oturmakla. bak böyle duble ile reverse yaptıkça keyfime keyif geliyo bea...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]