günlük çok getirili sistemim kırmızı boş çerçevede, yönüm o nedenle kapanışta flat olacak,
Printable View
günlük çok getirili sistemim kırmızı boş çerçevede, yönüm o nedenle kapanışta flat olacak,
Tom,domuz kurşununu 1530 da aldı,fakat domuz gibi çok sırpat,vucudu soğuduğunda yığılır kalır....dng
dowda bugün düşüş günü...
aps müthiş......
yeni pozisyon açılıyor...
kim açıyor.??
ky....mi.?? ...pala mı.??
[quote=boz ayı;202733]aps müthiş......
yeni pozisyon açılıyor...
kim açıyor.??
ky....mi.?? ...pala mı.??[/quote]
[I]bana pala gibi geliyor..........:confused:[/I]
[quote=Toledo;202721]Sn astatin grafik vermeniz mümkünmü?[/quote]
Bittabi...Zararlı sinyal katili bandları okursak bugün gelen iki sinyal var..Grafta bugün görünen ik Sat sinyali ki, band içinde geldiğinden long coverdır.lelele Sonraki ise bandın altında kapanış olan ve sisteminde satta olduğu sondan 11 inci bardaki sat sinyalidir....Detayları mister mur@t verebiilir.lelele.lelele.lelele
[IMG]http://i48.tinypic.com/zmmkb5.jpg[/IMG]
dov sağlam, zayıflaması 2, 3 gün alabilir, çok büyük satış yemesi lazım, şu anki değerden 220 puvan ve üstünde,
Beyin jimnastiği yapalım dün 110 trilyon para girişi oldu galiba,bugün çıkan birşey yok iyi düştük şimdi o giren para yalan değilse ve bugün çıkan birşey yoksa dow da yarın artı olursa ne olur?bence gol olur
[quote=indregandi;202736]dov sağlam, zayıflaması 2, 3 gün alabilir, çok büyük satış yemesi lazım, şu anki değerden 220 puvan ve üstünde,[/quote]
yalnız dov ölçü deyil, yakın siyaset gittikçe önemli bir hal alıyor, buna dikkat,......ürkme başlamadı henüz, tersi destek var, ancak kenarda dursun, çok büyük tepkiler var, kanallar aynı olunca farkına pek varmıyoruz,..
[quote=EMEKDAR;202718]Tom iyi,altun iyi,parite iyi demekki yarına eksi gap var...:cool:
Şahsi fikrim beni bağlar,siz etkilenmeyin lütfen...sesli düşündüm...he he..[/quote]
ben ses duymadım :D
Anket yokmudur?
[quote=indregandi;202736]dov sağlam, zayıflaması 2, 3 gün alabilir, çok büyük satış yemesi lazım, şu anki değerden 220 puvan ve üstünde,[/quote]
[I]dow düşer....[/I]
[I]vob. düşer...[/I]
[I]borsa düşer...düşer düşer ağlarım......[/I]
[I]hep ismini sayıklarım......[B]maviş ..maviş..maviş....[/B][/I]
[B][/B]
:dü: