Dow dün bu seviyesinden 50 puan aşağıdayken biz 65800 üzeriydik. fazladan %3 e yakın geçirme var bizde. akıllarda bulunsun. direk dow görede pzoisyon almak tehlikeli olabilir.
Printable View
Dow dün bu seviyesinden 50 puan aşağıdayken biz 65800 üzeriydik. fazladan %3 e yakın geçirme var bizde. akıllarda bulunsun. direk dow görede pzoisyon almak tehlikeli olabilir.
[QUOTE=last trader;202729]bu gece pozisyonla gircek arkadaşlara şimdiden başarılar:)[/QUOTE]
Bugünün diğer günlerden bir farkı mı var :confused:
[quote=boz ayı;202722]maviş..............dow..u ......parçalar........
:dü:
:dü:[/quote]
bu gece dınlensın bozayım,gari çok yoruldu...biraz growth salgılansın vücudunda...yarına çok iş war...bayır aşaı kovalııcak 6 harfliyi:))
FDOW 10350 deki fibo seviyesine cok yakın buralar oyle kolay kolay kırılmaz ve artık dow için yeter denicek seviyede tepki ise bu kadar olmalı, yok yukselis trendine girecem diyor yolu acık olsun ne diyelim..
hangi kademe işlem görüyor belli değil,tuhaflaştık iyice..
[quote=boz ayı;202743][I]dow düşer....[/I]
[I]vob. düşer...[/I]
[I]borsa düşer...düşer düşer ağlarım......[/I]
[I]hep ismini sayıklarım......[B]maviş ..maviş..maviş....[/B][/I]
:dü:[/quote]
maviş bu boru deelll.......
ha ha haaaaaa..........
:..:
Anket :)
[url]http://www.voborsa.com/forum/18-subat-pozisyon-anketi-t5386.html?t=5386[/url]
dow açılınca benim dengem bozuluyor .. histem exx oluyo .. a* mun .. vay anasını .. üvvv .. .kısa geceyede kısayım .. my last decision .. çöksün bence dow .. bozayı patron .. strategist patron kara perşembe olsun ....
Yarın 63000 e, Pazarteside 62000 e düşeriz diyorum bakalım, olursada kısa olmazsada kısa, zaten vade sonuna kadar kısa:) Z.İ.S.D. devam**
[quote=ATHLON;202746]bu gece dınlensın bozayım,gari çok yoruldu...biraz growth salgılansın vücudunda...yarına çok iş war...bayır aşaı kovalııcak 6 harfliyi:))[/quote]
[I]durmak yok.....[/I]
[I]devammmmmmm........[/I]
[I]şelale şelale.....[/I]
[quote=enorton;202745]Bugünün diğer günlerden bir farkı mı var :confused:[/quote]
valla inşallah olur patron. gap yemek de bir yerden sonra yoruyor yane :::
[quote=enorton;202745]Bugünün diğer günlerden bir farkı mı var :confused:[/quote]
bence var bir sonraki mesajımda para giriş ile ilgili çekinceler ve dowun hala artı olması sıkıntı benim açımdan dow artı kaparsa yarın nolur bilmiyorum.....