-
[quote=boz ayı;202743][I]dow düşer....[/I]
[I]vob. düşer...[/I]
[I]borsa düşer...düşer düşer ağlarım......[/I]
[I]hep ismini sayıklarım......[B]maviş ..maviş..maviş....[/B][/I]
:dü:[/quote]
flat gircem boz ayım, kararım bu yönde, doğru yol her iki yönde sıkı takibimde,.......fırsat verecek bize, şu an tam karambol yereleri, kazanımı korumak lazım, dolareyi artırdım biraz,
-
[QUOTE=last trader;202755]bence var bir sonraki mesajımda para giriş ile ilgili çekinceler ve dowun hala artı olması sıkıntı benim açımdan dow artı kaparsa yarın nolur bilmiyorum.....[/QUOTE]
En fazla 10. gün gap yerim, nooolacak ya :::
-
[QUOTE=bull market;202752]Yarın 63000 e, Pazarteside 62000 e düşeriz diyorum bakalım, olursada kısa olmazsada kısa, zaten vade sonuna kadar kısa:) Z.İ.S.D. devam**[/QUOTE]
helal bull patron .. teprik ederim .. bende kısa uzlaşalım a* .. .brv:D
-
ve flatım, müsterihim,......heh, heh,....
-
[quote=selçuklu;202751]dow açılınca benim dengem bozuluyor .. histem exx oluyo .. a* mun .. vay anasını .. üvvv .. .kısa geceyede kısayım .. my last decision .. çöksün bence dow .. bozayı patron .. strategist patron kara perşembe olsun ....[/quote]
[I]sen merak etme patron.......[/I]
[I]çökecek.....[/I]
[I]biz tam kapanırken petrol verisi var................lelele[/I]
-
fdow baya toparlamış ama bizimkiler satış tuşundan çekememişler ellerini..:::
-
Obama:borc patlıyor,trend rahatsız edıcı
-matrıks-
-
225 ve 275 duruyor, gelirse kavuşsunlar ağayla hepsi bu, ağaya çoktan seçmeli test yapıyorum,... heh he,....he he,.......
-
herkes kısamı ? .. vay a* .. . bende kısayım .. çöksün cümbür cemaat alalım paraları .. ehuehue .. :D:D yaşasın voborsa .. :D:D
-
475 ten longum en fazla bir gap yeriz
-
[QUOTE=Astatin;202735]Bittabi...Zararlı sinyal katili bandları okursak bugün gelen iki sinyal var..Grafta bugün görünen ik Sat sinyali ki, band içinde geldiğinden long coverdır.lelele Sonraki ise bandın altında kapanış olan ve sisteminde satta olduğu sondan 11 inci bardaki sat sinyalidir....[COLOR="RoyalBlue"]Detayları mister mur@t verebiilir.[/COLOR]lelele.lelele.lelele
[IMG]http://i48.tinypic.com/zmmkb5.jpg[/IMG][/QUOTE]
Bkz: Sayfa 1812 mesaj no 18116
Ama küçük bi kaçamağını da yakaladım bu arada, evvelki gün yani ayın 16 sında aynı durum olmuş, sat okunda kar alıp flat olduktan sonra bandın altında kapanış yaptığında shortlamamışsın...bandın altına sarkan 3 bardan ortadaki...(belki de shortlamışsındır tabi haksızlık yapmış olmayayım)
-
-500 puvan makas ayıp olmuyormu pala yaww el insaf:)