-
gün içi yazamadım pek zystems minik, kısa , orta, uzun shortlar gol oldu iyi düştük ama fazlaca düştük, abarttık :) toparlayacaktır kanatimce geceye flat...hakketiğinden fazlasını verdi bugün yemişim gapı :)
[IMG]http://i1002.hizliresim.com/2010/2/18/5445.bmp[/IMG]
-
altın öyle bir fincan yaptı ki, kulpunu takarsa çaydanlık kulpu olabülü :..:
neyse yaw yeter bu kadar.
herkese iyyakşamlar.
-
[quote=mur@t;202767]Bkz: Sayfa 1812 mesaj no 18116
Ama küçük bi kaçamağını da yakaladım bu arada, evvelki gün yani ayın 16 sında aynı durum olmuş, sat okunda kar alıp flat olduktan sonra bandın altında kapanış yaptığında shortlamamışsın...bandın altına sarkan 3 bardan ortadaki...(belki de shortlamışsındır tabi haksızlık yapmış olmayayım)[/quote]
:D:D:D:D patron 3 ayrı uygulama reçetesi yazmıştım;) birine uymazsa, öbürüne uyar...:D final hali onların hiç biri değil...
bir de tabi bu bandları ve reçeteyi MTX diline çevirmek var..**..band kolaydıda...reçeteleri mtx diline çevirmek kasıyo biraz.üüwwwww
-
asteton patron ..hadi dowa beddua etde amin deyip gidelim artık .. üvvv ...
-
[QUOTE=sadberk22;202809][COLOR="Red"]yok gapatma davası ihtimali varmış [/COLOR]o yüzden artık pala gap atamayacakmış:D en azından + gap atamazmış üvvv:::[/QUOTE]
ciddi mi:confused: ben sabah 11 den sonra hiç bakamadım ekrana.. hiç haberim yok gelişmelerden.. öğleden sonra mı gelişti bu olay ?
-
[quote=selçuklu;202814]asteton patron ..hadi dowa beddua etde amin deyip gidelim artık .. üvvv ...[/quote]
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve bir o kadar patavatsız bir düşüş istiyorum DJI da..10125 in altındaki her kapanış bu tanıma uyar..
(İstatistiki olarak en azından bi kere tutsa ya **)
-
[QUOTE=Astatin;202817]Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve bir o kadar patavatsız bir düşüş istiyorum DJI da..10125 in altındaki her kapanış bu tanıma uyar..
(İstatistiki olarak en azından bi kere tutsa ya **)[/QUOTE]
amin patron amin ... ... [COLOR="White"]üvv patron ya ... acayip sıkıntılıyım piramitli girdim biraz ... ... neyse .. ağzına sağlık ... :o:o:o [/COLOR]
-
[quote=sadberk22;202809]yok gapatma davası ihtimali varmış o yüzden artık pala gap atamayacakmış:D en azından + gap atamazmış üvvv:::[/quote]
[B]Cuma kapatma davası bekliyorum Video[/B]
Uzun zamandır dillendirilen AK Parti'ye yeni kapatma davası yine gündemde. Üst düzey bir AK Parti'li dava açılırsa seçime gideriz derken Çiller'in eski danışmanı Kocabıyık tarih verdi. MGK içinse çok çarpıcı bir iddiada bulundu
[URL]http://www.haber7.com/video-galeri.php?cID=3335[/URL]
-
-
[QUOTE=EMEKDAR;202819][B]Cuma kapatma davası bekliyorum Video[/B]
Uzun zamandır dillendirilen AK Parti'ye yeni kapatma davası yine gündemde. Üst düzey bir AK Parti'li dava açılırsa seçime gideriz derken Çiller'in eski danışmanı Kocabıyık tarih verdi. MGK içinse çok çarpıcı bir iddiada bulundu
[URL]http://www.haber7.com/video-galeri.php?cID=3335[/URL][/QUOTE]
kapatma davası haberi bu mu yani..:..:
-
[quote=Cerphin;202821]kapatma davası haberi bu mu yani..:..:[/quote]
Elimizde başka kalmadı,olsa dükkan senin....kom
-
[QUOTE=EMEKDAR;202823]Elimizde başka kalmadı,olsa dükkan senin....kom[/QUOTE]
bunla yetineceğiz diyosun..:D
hem düşmek için kapatma davasına ihtiyacımız yok ki ..::: eyle de düşeceğiizzz beyle de...lelele.lelele