-
[QUOTE=unlimitted;202875]pariteler desteklemiyor. bence çekilecek geri kapanışa doğru...[/QUOTE]
çekilmesin, en yukardan kapatsın.. nasıl olsa çift tepe için ve son bi silkeleme için yukarı çıkacaklar.. en iyisi bu işi gaple bitirsinler.. can çekiştirmeden bitsin bu iş ve arkamıza yaslanalım..:..:
-
[quote=medet;202867]endeks çift tepeli değil mi ? ben mi yalnış gördüm.. hele bi bakıverin..[/quote]
forumdaki bayanlara:
sanki şu sıralar "bar rafaeli" moda
niye onu kimse kullanmıyor
-
[QUOTE=Toledo;202877]forumdaki bayanlara:
sanki şu sıralar "bar rafaeli" moda
[COLOR="Red"]niye onu kimse kullanmıyor[/COLOR][/QUOTE]
onu da sen kullan o zaman..:..::..:
-
[quote=Cerphin;202876]çekilmesin, en yukardan kapatsın.. nasıl olsa çift tepe için ve son bi silkeleme için yukarı çıkacaklar.. en iyisi bu işi gaple bitirsinler.. can çekiştirmeden bitsin bu iş ve arkamıza yaslanalım..:..:[/quote]
apla allasen VOBda hangi işimiz o kadar kolay ve acısız oldu.dng
çekilecek dedim mi çekilir! :..:
-
[quote=unlimitted;202875]pariteler desteklemiyor. bence çekilecek geri kapanışa doğru...[/quote]
Bence şu an bir forex forumunda da biri "Euro daha düşer mi" sorusuna şu cevabı vermiştir: "Hayır düşmez, endeksler desteklemiyor."
:..:
-
[quote=Strategist;202881]Bence şu an bir forex forumunda da biri "Euro daha düşer mi" sorusuna şu cevabı vermiştir: "Hayır düşmez, endeksler desteklemiyor."
:..:[/quote]
ona 124,38'den €/JPY şortlayan birisi olarak, şunu söylerim:
126'dan 121'e 17 saatte inerken endekslere mi sordu da şimdi onlara baksın. :..::..:
-
[quote=unlimitted;202879]apla allasen VOBda hangi işimiz o kadar kolay ve acısız oldu.dng
[B]çekilecek dedim mi çekilir![/B] :..:[/quote]
unlum,umeraam,akıldanem,
Senin aritmetiğin iyidir sana bir soru...5 yumurta 5 i beş kuruştan kaç kuruş eder demiyecem tabiki...:::
Sen bu Tom u 350 civarında kapat,bende fıçırtına basayım...kapanışımız 10315 civarıydı...fıçırtı da -040 olursaaaa...
Bizim açuluşumuz ne olur....kom
-
[QUOTE=Strategist;202881]Bence şu an bir forex forumunda da biri "Euro daha düşer mi" sorusuna şu cevabı vermiştir: "Hayır düşmez, endeksler desteklemiyor."
:..:[/QUOTE]
sorma mı sormuş tabi
[url]http://www.voborsa.com/forum/forex-24-t5221p4.html[/url]
-
[URL=http://img714.imageshack.us/i/18708253.png/][IMG]http://img714.imageshack.us/img714/3600/18708253.png[/IMG][/URL]
-
[COLOR="White"]onu 9 u anlamam .. shortlar gol olur bence .. üvvv .... üvvvvvvvvvvv ... ıngaaaaaa[/COLOR]
-
[quote=EMEKDAR;202884]unlum,umeraam,akıldanem,
Senin aritmetiğin iyidir sana bir soru...5 yumurta 5 i beş kuruştan kaç kuruş eder demiyecem tabiki...:::
Sen bu Tom u 350 civarında kapat,bende fıçırtına basayım...kapanışımız 10315 civarıydı...fıçırtı da -040 olursaaaa...
Bizim açuluşumuz ne olur....kom[/quote]
emekli memurum. 64.350den açar, garanti stopluyormuş nümerosuyla 1.500 kontrat alımı ile 64.700'e sürer sonra ver elini 61.xxx yaparık.
beğendin mi lo? .kom
-
MetaStock'da yaptığım ve Matriks kodlarıyla tam uyumlu cillop gibi sistem Matriks'e kopyalayınca çalışmıyor ya... Nasıl illet oluyorum arkadaş... Matriks'i programlayan kardeşlerimi Pala'nın insafına havale ediyorum... :)))