-
[quote=unlimitted;202889]emekli memurum. 64.350den açar, garanti stopluyormuş nümerosuyla 1.500 kontrat alımı ile 64.700'e sürer sonra ver elini 61.xxx yaparık.
beğendin mi lo? .kom[/quote]
Beğendimde Tom yolu şaşırdı..Şaşkın tom..sibop tom..ha ha ha ha....:)
-
strocum bana image sharring hosting linki veririmisin, sen bilirsin, kayıt felan mail felan istemesin, renkleri ve zinyalleri güzel canlı veren, tinypic le, imageshack haricinde,
-
[quote=EMEKDAR;202891]Beğendimde Tom yolu şaşırdı..Şaşkın tom..sibop tom..ha ha ha ha....:)[/quote]
senin verdiğin rakamlara göre şıftırttım ben açılışı.
yoksa kapanıştan sonra yazmıştım gap up açacağımızı emeklim unutkanım.
iyice yaşlandın lem unutuyon herbişeyi. :D
-
[quote=indregandi;202892]strocum bana image sharring hosting linki veririmisin, sen bilirsin, kayıt felan mail felan istemesin, renkleri ve zinyalleri güzel canlı veren, tinypic le, imageshack haricinde,[/quote]
Ben hep tinypic kullandığımdan diğerleriyle tecrübem yok ama şurada belli başlı tüm imagehost'ların listesi var:
[url]http://www.findimagehost.com/image-hosting-all.php[/url]
-
[quote=unlimitted;202893]senin verdiğin rakamlara göre şıftırttım ben açılışı.
yoksa kapanıştan sonra yazmıştım gap up açacağımızı emeklim unutkanım.
iyice yaşlandın lem unutuyon herbişeyi. :D[/quote]
Sazanım,oltaya atlayanım,
Unuturmuyum heç..nümüro yapıyom...tom ömründen yiyor...bizimkiler..düşmüş canı derdine ha ha ha ha....anladın sen onu...:cool:
-
[quote=EMEKDAR;202895]Sazanım,oltaya atlayanım,
Unuturmuyum heç..nümüro yapıyom...tom ömründen yiyor...bizimkiler..düşmüş canı derdine ha ha ha ha....anladın sen onu...:cool:[/quote]
şş alnın bile buruşmuş lem, gözlerinin altı torba torba.
hakkat yaşlandın sen iyice bu VOB çürüttü seni. :D
-
[quote=Strategist;202894]Ben hep tinypic kullandığımdan diğerleriyle tecrübem yok ama şurada belli başlı tüm imagehost'ların listesi var:
[URL]http://www.findimagehost.com/image-hosting-all.php[/URL][/quote]
çok teşekkür, bu imageshack tan memnundum ama bir haller oldu, bbağlanamıyorum, gogleden yeniledim liki, birtane harita yolladım yine yaptı namussuz, diğerleride kayıt istiyor, tiny pic te sönük veriyor haritaları, tşk,
-
s ü ü ü ü ü ü ü ü ü r rr arabacı yukarı..............
::::::::::
-
Evdeki hesap: Kapanışımıza göre Tom 077 yukarda kapattı..buda bize yaklaşık 500 pivan artı gap yapar..evdeki hesapla...
Sabaha çok var....neler var...neler var...maydanozlu köfteler var...;)
-
[QUOTE=EMEKDAR;202899]Evdeki hesap: Kapanışımıza göre Tom 077 yukarda kapattı..[COLOR="Red"]buda bize yaklaşık 500 pivan artı gap yapar[/COLOR]..evdeki hesapla...
Sabaha çok var....neler var...neler var...maydanozlu köfteler var...;)[/QUOTE]
500 puan da eksi makas var.. 500+500=1000::::::
-
[quote=Cerphin;202900]500 puan da eksi makas var.. 500+500=1000::::::[/quote]
Olsun gııııı,
Bizde atabarı var......lelele.lelele.lelele
-
[quote=Cerphin;202900]500 puan da eksi makas var.. 500+500=1000::::::[/quote]
Son dakka 475 ten tekrar longladık,hata yapmamışız gibi görünüyor ama gap muhabbeti yapmayacam çünkü bugün dowla düşmedik.Pala bugün ne ile düştüğünü unutur yarın dowa uyarsa gap kaçınılmaz tabi.brv