-
[QUOTE=jelibon;202925]evet, işte sorun burda.
[COLOR="Red"]kısa vade kötü ama aslında uzun vadeyi kurtaracak bir olay.[/COLOR]
Balon yaratmadan işleri yoluna koyma bu.[/QUOTE]
+.+.+.
kısa vadede olumsuz ama orta-uzun vadede borsalar yeni zirveler görecek olarak algılarım ben de...
-
şok dalgası toparlanmaya başladı gibi.....
sabah ola hayrola.......
normalleşiyorsak kriz bitiyor dimek yaw...
kriz bittiyse gerçek boğa trendine doğru yol alıyoz demek.......
eyi demek yaw...
emme vob bu bir basar 5000 puvan kürkü kaptırırız :)
Bol Şans..!
Sabah ola hayrola.....
:D
-
[quote=TÜRKOĞLU;202927][B]FED artık benden para istemeyin diyor.gidin başınızın çaresine bakın diyor.[/B]olumluda algılanır bu olumsuzda.nereye çekersen oraya gider.
aslında balon şişmesini engellemeye çalışıyor (bugüne dek şişirende kendileri ha).
finansal ortam nispeten düzeldi artık kurumlar kendi ayakları üzerinde durabilir özelden borçlanabilir mesajıda içeriyor.
işlerine nasıl gelirse öyle yorarlar.gerisi hikaye.en rezil işleri olumlu gibi gösterdiler,en olumlu olayları yerin dibine soktular.
para kimdeyse onun borusu ötüyor.adınada piyasa diyoruz işte.yerseniz...[/quote]
Tom domuz kurşununu ne zaman yemişti...1530 da yünsek gelen [B]ÇEKİRTLEK ÜFE (enefelesiyon gaygusu)[/B] ile......ama vucut sıcaklığı ile fark edemedi...soğuyunca yıkılııır....
-
hem resim deneme hen dolares analizi,......bakalım renkler canlımı
[url=http://www.ezpicshare.com/?v=2.bmp][img]http://www.ezpicshare.com/thumbs/2.bmp[/img][/url]
-
[QUOTE=Cerphin;202928]+.+.+.
kısa vadede olumsuz ama orta-uzun vadede borsalar yeni zirveler görecek olarak algılarım ben de...[/QUOTE]
evet buda olabilir.
kesin olan tek şey var.
yeni bir piyasa.
ben şimdi niye hemen kötüye yordum, tarih tuttu diye.
Hayırlısı bakalım.
şu gerçek değişmez, faizler düşerken borsa artmaz. bunu çok net gördük. gözümüze soktular dipler bitmedi.
2005-2007 yükselirken faizler artıyordu, sizin yazdığınız yani.
yeni bir piyasa, hadi bakalım.
-
[quote=indregandi;202730]günlük çok getirili sistemim kırmızı boş çerçevede, yönüm o nedenle kapanışta flat olacak,[/quote]
[quote=indregandi;202736]dov sağlam, zayıflaması 2, 3 gün alabilir, çok büyük satış yemesi lazım, şu anki değerden 220 puvan ve üstünde,[/quote]
[quote=indregandi;202740]yalnız dov ölçü deyil, yakın siyaset gittikçe önemli bir hal alıyor, buna dikkat,......ürkme başlamadı henüz, tersi destek var, ancak kenarda dursun, çok büyük tepkiler var, kanallar aynı olunca farkına pek varmıyoruz,..[/quote]
[quote=boz ayı;202743][I]dow düşer....[/I]
[I]vob. düşer...[/I]
[I]borsa düşer...düşer düşer ağlarım......[/I]
[I]hep ismini sayıklarım......[B]maviş ..maviş..maviş....[/B][/I]
:dü:[/quote]
[quote=indregandi;202756]flat gircem boz ayım, kararım bu yönde, doğru yol her iki yönde sıkı takibimde,.......fırsat verecek bize, şu an tam karambol yereleri, kazanımı korumak lazım, dolareyi artırdım biraz,[/quote]
[quote=indregandi;202760]ve flatım, müsterihim,......heh, heh,....[/quote]
[quote=indregandi;202799]gapı böyle yakalıyor graliçem, 64700 ve 65200 çok önemli oldu yarına, altında kapandı, esas derdi 69 ve 66.8 cörtlerini doğramak, gap bunun ilacı, direk soğuk ter, şimdi coni kapanışı önemli oldu, her gün aynı şey, yukarıda kaparsa doğrar, yerede belli, direk 652xx yeresi,.......
diğer taraftan bir kalının yanına ters yönde bir kalın koydu, eğer py yukaı deneyip bunu yapsaydı daha iyi olrdu, şimdi bunun yanına bir kalında koyabilir, yarım çıkartabilir, her şeyi yapar, ky açık hale geldi,....lale gibi açıldı, bunu önceden biliyor, ky bilmiyor, indik bölümü geçildi, ortada kaldı, o yüzden yön bulmak şart,.......
yakın örnek verirsek, son düşüşte 20,30,60 kullanan ve pskolojiyi ölçebilen 69xxx yakalamıştır satışta, günnükçü sistemcide 66800, dip 62350-550 de iki test yaptı, para var yani, pazar oluşsun önce,[/quote]
[quote=unlimitted;202808]höst lem dolar, o nasıl geliş öyle...
yavaşşş, ayuu! :D[/quote]
[quote=selçuklu;202814]asteton patron ..hadi dowa beddua etde amin deyip gidelim artık .. üvvv ...[/quote]
[quote=Cerphin;202815]ciddi mi:confused: ben sabah 11 den sonra hiç bakamadım ekrana.. hiç haberim yok gelişmelerden.. öğleden sonra mı gelişti bu olay ?[/quote]
[quote=nunu;202787]demek ki yarina arti gap var, uwwwwüüü[/quote]
[quote=Cerphin;202789]yarın sabah büyük ihtimal artı gap var..::: bile bile short devam.. bir sabah gapı için inmem trenden...lelele[/quote]
[quote=YAVUZHAN;202796]teorik fiyatın 700 puan altından kapamışız..
yarına + başlama ihtimali gerçekten çok yüksek.
tabi dow sert bi dönüş yapmazsa..[/quote]
[quote=Cerphin;202856]yarın 1000 puan yukarı gapın tadına doyum olmayacak..:::[/quote]
[quote=indregandi;202858]yinemi ayu katliamı, dov duası, vesaire, ne diyim ben,.....alacak 69 u geri almadan bırakmaz, 69 bile ayarlı, bizim yapacağımız ayarlı, satılacak sat, alınacak al, tokatlanacak tokat, çaaatt, ..............[/quote]
[quote=indregandi;202861]yav kraliçem, o arada sağlık, tansiyon , şeker, bütün kazanç hastaneye, arada bir cep yapmak lazım, onu diyorem, ben çareyi sürekli soygun teorisinde buldum, sürekli soyacan bunu, ondan hoşlanıyore, trendçi, sevmiyor bu, malını paylaşıyorsun, hep benim olsun diyor, o yüzden kendisiyle düşen kalkanlar hoşuna gidiyor ağanın,......[/quote]
[quote=Cerphin;202876]çekilmesin, en yukardan kapatsın.. nasıl olsa çift tepe için ve son bi silkeleme için yukarı çıkacaklar.. en iyisi bu işi gaple bitirsinler.. can çekiştirmeden bitsin bu iş ve arkamıza yaslanalım..:..:[/quote]
[quote=EMEKDAR;202891]Beğendimde Tom yolu şaşırdı..Şaşkın tom..sibop tom..ha ha ha ha....:)[/quote]
[quote=EMEKDAR;202895]Sazanım,oltaya atlayanım,
Unuturmuyum heç..nümüro yapıyom...tom ömründen yiyor...bizimkiler..düşmüş canı derdine ha ha ha ha....anladın sen onu...:cool:[/quote]
[quote=EMEKDAR;202899]Evdeki hesap: Kapanışımıza göre Tom 077 yukarda kapattı..buda bize yaklaşık 500 pivan artı gap yapar..evdeki hesapla...
Sabaha çok var....neler var...neler var...maydanozlu köfteler var...;)[/quote]
[quote=Cerphin;202900]500 puan da eksi makas var.. 500+500=1000::::::[/quote]
[quote=last trader;202902]Son dakka 475 ten tekrar longladık,hata yapmamışız gibi görünüyor ama gap muhabbeti yapmayacam çünkü bugün dowla düşmedik.Pala bugün ne ile düştüğünü unutur yarın dowa uyarsa gap kaçınılmaz tabi.brv[/quote]
[quote=EMEKDAR;202905]Evdeki hesapla veriyıg bu ırakamları dedükya,tom önründen yiyor,borç
yiyen kesesinden,daha fıçırtındanda düşerikh geriye ne galursa,kalınıda,iç
meseleler nedeniyle düş ahanda borçlu çıkıldı......
Hayal kurmak serbest,uruh sağlığı bakımındanda eyidüü..:)[/quote]
[quote=aliveli;202906]slm üstadlarım,yahu bu e/d da neler oluyo 1.3617 iken birden 1.3575 oldu nası bişi bu bi anlatsanız.syg...[/quote]
[quote=jelibon;202908]Vay be.
Discount ratei arttırdı fed.
he he.
17 + 1 de.
tarihler çalışır.
piyasa kapanınca.
varmı böyle adilik.[/quote]
[quote=EMEKDAR;202909]Tomun agabeyisi iskonto oranlarını yünseltmiş...he he he he
[COLOR=#0000ff]In a statement, the Fed said it would raise its discount, or primary credit rate, to 0.75% from 0.50% effective on Friday[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][COLOR=black]WASHINGTON (MarketWatch) -- The Federal Reserve announced late Thursday that it was raising its discount rate in order to push banks to borrow from the private market for short-term credit. In a statement, the Fed said it would raise its discount, or primary credit rate, to 0.75% from 0.50% effective on Friday. Fed chairman Ben Bernanke signaled last week that the Fed was mulling the move. [/COLOR]
[COLOR=black]Fed watchers had expected the move to come at the next Fed meeting in March. Today's action shows a sense of urgency on the part of the Fed officials. The Fed said the move is intended to "normalize" their operations as the financial crisis winds down. The change is not a tightening and does not signal any change in monetary policy, the Fed said. [/COLOR]
[/COLOR][/quote]
[quote=aliveli;202910]1.3508 den döndü birdende nası bişi bu ya şaka olsa gerek:)[/quote]
[quote=medet;202911]pala nın yarın ki programı 1 ) 500 point aşağı longculara ders verilecek 2) longcular halledildikten sonra ' anca beraber kanca beraber' marşı eşliğinde turbo yukarı.. :)[/quote]
[quote=Astatin;202912]Totti FED..nihayet bir açıklamalarına doğru pozda yakalandım[/quote]
[quote=pazer;202914]yani ne ki bu...?
.[/quote]
[quote=Astatin;202916]Kill Bull Vol.3;);)[/quote]
[quote=zozo;202919]oh be maç bitti, aslan cimbomum en azından avantajlı döndük :)[/quote]
[quote=indregandi;202921]kraliçem direkten döndün, helal sana,......[/quote]
vay a**satiim be,.....
-
[B]maviş bu boru değill......[/B]
-
bu yeni bir dönemin başlangıcı....abd..de faizler artabilir...balon oluşamamalı...
bugün obama ne dedi...bütçe açığına vurgu yaptı..ve azaltacağız dedi....
aynı zamanda istihdam dedi...peki bu nasıl olacak.....işte böyle....
para abd..ye dönecek.dolar carry-trade parası olmayacak....
abd tüm dünyadan salma alacak......obama..yı duyduktan sonra böyle bir
hamle bekliyordum..ama bu gece değil..benim için şaşırtıcı olan abd..deki
yatırımcıların obamayı anlamaması...
-
[quote=EMEKDAR;202718]Tom iyi,altun iyi,parite iyi [B]demekki yarına eksi gap var...[/B]:cool:
Şahsi fikrim beni bağlar,siz etkilenmeyin lütfen...sesli düşündüm...he he..[/quote]
İndicim,
Esas bu mesajı unutmuşsun...bende özür dilerim..maksadımı anlatamamışım..keşke..çekirdek ÜFE nin yüksek gelmesine rağmen yukarda saydıklarımın iyi olmasının nümüro olduğunu yazmış olsaydım...özür...üüü
-
[QUOTE=indregandi;202935]vay a**satiim be,.....[/QUOTE]
he he kafayı kırmışız.
-
[quote=boz ayı;202937]bu yeni bir dönemin başlangıcı....abd..de faizler artabilir...balon oluşamamalı...
yatırımcıların obamayı anlamaması...[/quote]
[I]bu hamle euro bölgesi içinde bir anlamda kurtarıcı oldu..[/I]
[I]euro artık değerlenemez.........bize ne olacak.....[/I]
[I]yurt dışından salma alan..fonlanan herkese olan olacak....[/I]
[I]paranın yeni adresi abd....fonlama ihtiyacı olan bizim gibi ülkelerin[/I]
[I]borsası düşebilir...ve faiz arttırma mecburiyetinde kalabilirler...[/I]
[I]özet.......negatif ayrışma.....[/I]
[I]şuçlu...maviş.......+.[/I]
-
[QUOTE=boz ayı;202937]bu yeni bir dönemin başlangıcı....abd..de faizler artabilir...balon oluşamamalı...
yatırımcıların obamayı anlamaması...[/QUOTE]
Şu konuları açmasan iyidi.:..:
Acep dolar yılbaşından beri bunun içinmi arttı?
Bu beklenilenmiydi?
Son süreçte Amerika bunun içinmi zaten geri çekildi?
Nasıl etkiler?
Fiyatlardamı?
he he.