-
[quote=EMEKDAR;202938]İndicim,
Esas bu mesajı unutmuşsun...bende özür dilerim..maksadımı anlatamamışım..keşke..çekirdek ÜFE nin yüksek gelmesine rağmen yukarda saydıklarımın iyi olmasının nümüro olduğunu yazmış olsaydım...özür...üüü[/quote]
aklıma geldi, geri döndüm taradım ama gözlerim pörtleyecek, bulamadım ama hafızamdaydı,
-
[quote=indregandi;202233]1982 den beri düşen 10 yıllık faiz,
1982 den beri çıkan dow(1933 sonrası ikinci bükülmesi)
2000 den beri düşen dolar,
2000 den beri çıkan altın,
2003 2009 mart- ocak arasına kadar yükselen avro ve gold,
şimdi dxy dov ve 10 yıllıklar beraber yükselecek, yani bizdekinin ve genelin tersine, bunun anlamı ve algılaması farklı, burada mesaj var,................
öte yandan grace krizine kuşkulu yaklaşmak lazım, orada algılama var, avrodan görüyoruz, avrupa coniyi taşımaktan gına geçirmişti artık 2002 den beri, şimdi rahatlıyorlar, bunlar ya fena kriz yaşayacak, ya dolar onları kurtaracak, ikincisi dolar onları kurtaracak, 1.25 e kadar yolu var avronun ortada, 6.00 yolu var 10 yıllıkların, 85.30 yolu var dxy nin, şimdi
dxy 85.30 u geçerse,
10 yıllık 4.46 geçerse,
bizde çivi çıkar, bu zaman kullanılıyor şimdi,
ve veya coni yukarıya çıkartıp aşağı yuvarlıyacak bunları bu da kapitali yakar, [COLOR=red]hep değersizlik olmaz, yokluk ve yokluğun algılanması buna gidiyoruz, her şey daha pahalı, soğutma dönemi dünya için, yani herşey algılama, borsalar her şey, herşey bundan çıkıp buna dönüyor, 2009 martı gibi, algıladık aldık, bolluk sonra, 10 seneyi bulur bu işler, öle işte teker ağır dönüyor....adam dünyayı yönetiyor kolay deyil,...........kötünün iyisi olark sunuluyor, yiyenlere,......[/[/COLOR]quote]
böyle demişiz dün,.........malummu olyo ne,....
-
D x y dolar endeksi
[IMG]http://i47.tinypic.com/f4p4xd.jpg[/IMG]
-
Cümleten iyi geceler, .uyk
-
17.35 Fdow 10.294 Forexte Dolar 1.5198
Şuanda Fdow 10.294 Forexte Dolar 1.5256
Son söz; sabah ola hayrola :)
-
hayırlı sabahlar arkadaşlar
su anda fdow dün bizim kapanışımızın 10 puan altında ama haber olumsuz ve bize yansımadı. sanırım eksi bir açılış görücez. dünde bahsettiğim gibi 65050 altında kapanışda uzun için bir sebeb kalmıyor. bugün olurda bu seviyelere tepki olursa kısa için fırsat olabilir diye düşünüyorum.
bugün için önemli gördüğüm seviyeler yukarda 64850-65050-65400 aşağıda ise 64050-63800-63200 seviyeleri önemli. kısaca 65050 üstüne güçlü çıkılmadıkça uzun için bir sebeb görünmüyor.
kişisel hareket beklentim.
1: 64000-->64500--> 63800-->64200
2: 64200-300-->64850-65050-->63800
bol kazançlar
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]19 Şubat Cuma [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U] GER ÜFE (y/y) (Oca) 09:00 -%4,0 -%5,2 Düşük [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]GER PMI İmalat Endeksi (Şub) 10:30 53,8 53,7 Yüksek [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GER PMI Hizmet Endeksi (Şub) 10:30 52,4 52,2 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]EUR PMI İmalat Endeksi (Şub) 11:00 52,6 52,4 Yüksek [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR PMI Hizmet Endeksi (Şub) 11:00 52,5 52,5 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR Cari İşlemler Dengesi (Ara) 11:00 0,1Mlyr Düşük [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]GBP Perakende Satışlar (y/y) (Oca) 11:30 %1,1 %2,1 Yüksek [/U][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] USD Fed-Dudley'in Konuşması 15:00 Düşük [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD TÜFE (y/y) (Oca) 15:30 %2,8 %2,7 Yüksek [/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]JCPenney (JCP) 0.82 $ (Açılış öncesi)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]TOBB Ocak dönemi Kurulan ve kapanan şirketler (10:00)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]NOT: Çin, Yeni yıl tatili nedeniyle 22 Şubat’a kadar kapalı. [/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][B]Bol Kazançlar..[/B][/FONT]
-
[quote=Cerphin;202904]senin hesapların da hep dogru hep dogru..:p arada da yanlış hesap yap, inan bak yanılmak da bazen çok keyiflidir..:D:D.dng[/quote]
bak ya, gece gece benle uğraşmış. :)
şş, yanlış hesap yaptığımız zaman olmuyo mu apla. hiç stop yazmadım mı ben buraaa?.dng
bakma sen altının fincanının kulpundan,€/[FONT=Calibri][FONT=Calibri][SIZE=3]¥ şortlarından [/SIZE][/FONT][/FONT]dünya para yaptığıma...:..:
zaten başıma ne geldiyse hep bu kadar çok haklı çıkmamdan geldi. stop+reverse yapacağımıza olayı "ne güzel gidiyor beaa maşşallah" edasıyla izlememize sebep de bu zati. :D
herkese günaydın, bol kazançlar.
-
cümleten günaydın ve bol kazanclar :)))
-
cümleten günaydın bol kazançlar ..:o:o
-
Günaydın ve bol kazançlar....ayrıca usdytl haftalık with no opt
[IMG]http://i45.tinypic.com/r8rthh.jpg[/IMG]
-
Uaaaahhhh,
Günaydın Voborsa ahalisi.
[IMG]http://img187.imageshack.us/img187/9742/karikatur0935btkw2zc1.jpg[/IMG]