-
[quote=excali;461759]Haci,
telefonlara niye CEP telefonu diyorlar ki?
Bu yüzden(Taşınabilirlik) Smartwatch biraz daha cazip geliyor.:cool:[/quote]
vay anasını::: mevzu simartfon topiğini aştı buralara yayıldı... şimdi şöyle: 5 inche kadar olan telefonlar cebe çok rahat sığıyor..çok ince ve hafif olduklarından sırıtmıyor bile cepte... kılıfa ise çantata filan taşırken, anahtarla, metalle sevişip çizilmesin diye ihtiyaç duyuyoruk.. ayrıca haftasonları misal; dışarı çıkarken kılıf+phone+2kart+telefonla çıkabliyon..tek parça...hafif...filan.boks.smartwatch u tüm detayını bilmiyom ama sanırım sadece alert veriyor..şu oldu bu oldu diye...ben genel olarak saat takmadığım için bana uzak...zaten cep telefonunun da saati var:D
-
[quote=Astatin;461752]hastayım senin şu kıyaslarına...[SIZE=4][B]sen kesin hala tüplü tv kullanıyosundur[/B][/SIZE], lcd ye ne gerek var, ikisi de görüntü deyüp:D [B][SIZE=4]sabun yerine kül kullanmıyorsundur umarım.[/SIZE][/B]..yoksa????????[/quote]
[quote=Astatin;461760]yok..ben çok nadir TV izliyorum.. o yüzden [B][SIZE=4]bende siyah beyaz tüplü var..[/SIZE][/B]idare ediyoz işte::: ama sony marka ha...sıradan deil:cool::::[/quote]
Estetük,
sabun yerine kül de kullanıyor musun?.dng
-
[quote=flexy;461757]Ya adamın bi içine sinsin, bi rahat kafayla telefonunu kurcalasın exca yaaa..cık cık cık :D[/quote]
yaannniii:::::::::
daha sony flip pc alacakmıyız almayacakmıyız sorusu var sırada... hele bi sindirek:p
-
[quote=Astatin;461761]vay anasını::: mevzu simartfon topiğini aştı buralara yayıldı... şimdi şöyle: 5 inche kadar olan telefonlar cebe çok rahat sığıyor..çok ince ve hafif olduklarından sırıtmıyor bile cepte... kılıfa ise çantata filan taşırken, anahtarla, metalle sevişip çizilmesin diye ihtiyaç duyuyoruk.. ayrıca haftasonları misal; dışarı çıkarken kılıf+phone+2kart+telefonla çıkabliyon..tek parça...hafif...filan.boks.smartwatch u tüm detayını bilmiyom ama sanırım sadece alert veriyor..şu oldu bu oldu diye...ben genel olarak saat takmadığım için bana uzak...zaten cep telefonunun da saati var:D[/quote]
Estetük,
Yeni telefonları cepte taşıyana pek az rastladım. Genellikle elde taşıyorlar...:eek:
-
[quote=excali;461764]Estetük,
Yeni telefonları cepte taşıyana pek az rastladım. Genellikle elde taşıyorlar...:eek:[/quote]
tercih tabi...sen cebe sığmıyor mu diye sorduğun için dedim..sığıyor diye:o
-
[quote=excali;461762]Estetük,
sabun yerine kül de kullanıyor musun?.dng[/quote]
değişken...duruma göre:p
-
Herkesin gözü garanda, 8.24 kalkar ve üzerinde kalırsa hurra modu olabilir.
-
-
tehlikenin farkında mısınız?
-
[QUOTE=Astatin;461770]tehlikenin farkında mısınız?[/QUOTE]
Grip salgını dimi?İlaç alırsan 7 günde, almazsan 1 haftada geçiyor diyolar :p
-
[quote=flexy;461771]Grip salgını dimi?İlaç alırsan 7 günde, almazsan 1 haftada geçiyor diyolar :p[/quote]
yok hacıonu demedim..istanbulda merkezi yerlerde üretim yapan ilaç fabrikaları varmış bir kaç tane..onu dediydim:p
-
Estetük,
Fleksi, CEP Tableti mi kullanıyor?:::