-
[quote=YAVUZHAN;203001]dün [COLOR=red]teorik[/COLOR] fiyatın 700 puan altında kapanışın sebebi varmış demekki :)
gece baya sıkıntı yarattı dow kapanışı ama fed yetişmiş imdada..
burası borsa,heran herşey olabilir..
taş düşebilir,ayı çıkabilir :)[/quote]
teorik teorik konuşma patron...onu dokuzu anlamam..longlar badem ezmesi olur...longa gel bostana gel, şorta gel destana gel...:D:D long live bears
-
cümleten günaydın, bol şanslar,
-
[quote=Astatin;203005]Bu arada VOBORSA'yı teprik ederim...Ağırlıkla kısa olarak, PALA ya tarihi gollerinden birini attı..Teprik ederim[/quote]
patron bu long live bears olayı israilin uyuyan ajanları gibi bişeymi :..:
-
[QUOTE=Astatin;203005]Bu arada VOBORSA'yı teprik ederim...Ağırlıkla kısa olarak, PALA ya tarihi gollerinden birini attı..Teprik ederim[/QUOTE]
hiçkimse voborsa'yı hafife almasın.. hele hele ters indik olarak almaya hiç mi hiç kalkışmasın...lelele
-
[quote=YAVUZHAN;203007]ortalamalar gab ten dolayı epey yukarda kaldı..
63 binleri terk etmez kolay kolay pala..
buraları doldurması lazım her iki taraf içinde..[/quote]
Pala,her noktada haracını kesip kesip bırakacak sanki...
-
[quote=Astatin;203008][COLOR=red]teorik teorik konuşma patron[/COLOR]...onu dokuzu anlamam..longlar badem ezmesi olur...longa gel bostana gel, şorta gel destana gel...:D:D long live bears[/quote]
[quote=YAVUZHAN;203010]patron bu long live bears olayı israilin uyuyan ajanları gibi bişeymi :..:[/quote]
patron teorik konuşmuşsun yine.. :..::..::..: ben uyuyan güzel i bilirim, uyuyan ajan majan işi bize ters...:D
-
Günaydın üst üste gap yeme rekorumuz 9 günde kalmış oldu :) 10 u görmedik çok şükür...
-
way beahhh..sen misin inen kısadan...yanınıza geleyorum ,fırsat kollayacaım ayular...allahtan 1/5 portfoy:))
bütün kısa voborsa sakinlerini tebrik ediyorum...
-
Bu arada, PALA 66000 kalesine saldırırken onurlu direnişini sürdürüp ayulukta ısrar eden ayu kardeşlerimi de kahramanlıklarından dolayı teprik ederim. (Ama VOB un kahramanlık yeri olmadığını da hatırlatayım..Acaip ecel terleri döktüm..Yok bir daha kahramanlık mahramanlık....Sİsteme ters poz alma gibi bir denyoluğu bir daha yapmamam dileğiyle...şşşş TOKOBA; Histemli flat olmak serbest..Sİsteme ters olmak yasak..Şaibe olmasın sonra)
-
[quote=EMEKDAR;203013]Pala,her noktada haracını kesip kesip bırakacak sanki...[/quote]
yalnız pala bugünü yazmıştır bi kenara :..:
ilk fırsatta keser cezayı :)
-
175, 325, alıcıyım, 500 ve 450 aldım,.....
-
yatayda çarpılmamak adına histemli flat !
long için çok şey eksik :)