forexci arkadaşlara thv indikatorunu tavsiye ederim. ekran baya güzel gorunuyor şu ana kadar saatlik grafikte hata yapmadı. ama disiplin şart
Printable View
forexci arkadaşlara thv indikatorunu tavsiye ederim. ekran baya güzel gorunuyor şu ana kadar saatlik grafikte hata yapmadı. ama disiplin şart
[quote=yusuf_alp;203038]forexci arkadaşlara thv indikatorunu tavsiye ederim. ekran baya güzel gorunuyor şu ana kadar saatlik grafikte hata yapmadı. ama disiplin şart[/quote]
saatlikte FX trade için kol gibi sermaye lazım :D
konuşsana bozzzzzzzzzzzzzz
sermayenin %10-25 ile işlem yapılabilir. metatradera yukledim indikatoru su ana kadar hata vermedi. oanda dan işlem yapıyorum.
öğle sonuna kadar 300-500 puanlık yatayda sürünür artık piyasa..
günaydın hayırlı cumalar.
Yahu bizim Mersiyk iyi kızdı yaww..uzun zamandır sesi çıkmıyor..üwwwww
[quote=Astatin;203042]konuşsana bozzzzzzzzzzzzzz[/quote]
[I]gece bana göre çok geç yattım....foruma bile yazdım....[/I]
[I]uyanamadım henüz....kahvemi içiyorum....:..:[/I]
[I]bana biraz zaman lazım.....[/I]
dep evladım bıraz ...ustune beton dokıım cımenlerın...gayrı cucek yetısmez burda...
[quote=yusuf_alp;203043]sermayenin %10-25 ile işlem yapılabilir. metatradera yukledim indikatoru su ana kadar hata vermedi. oanda dan işlem yapıyorum.[/quote]
spread düşüktü oanda da 1 pipti şimdi nasıl bilmiyorum.yinede hepsi yabancı kurum çok para bulundurmamak lazım hesapta.ne olur ne olmaz.
[quote=yusuf_alp;203038]forexci arkadaşlara thv indikatorunu tavsiye ederim. ekran baya güzel gorunuyor şu ana kadar saatlik grafikte hata yapmadı. ama disiplin şart[/quote]
Ekranda güzel durması önemli değil bence Cüzdan da güzel dursun daha anlamlı olur :D
vay canına GARAN sıfırladı kaybını...