-
[quote=ATHLON;203073]patron kafes sistemin çok güzel....palanın sırtına tenturduyodla cızıon kafesi,sonna da tülbent ,mışıl mışıl uyutuon maşallah...:))[/quote]
yapacak bir şey yok, dün karambol nedeniyle flat girdik, tehlikeden uzak durduk, nitekim, son 5 dakikada uzunları flatladım ve dolares takviye yaptım, py rengi gece 23:00 dan sonra + gap olan, - gap oldu, karombol varmış gerçekten, şimdi bu beklenmeyen bir şey değil , ağa bunu biliyor ve planları hazır, şimdi o planları ele geçirmemiz lazım,....:mad::rolleyes:;):..::cool:
-
EFG ne bulursa alıyor...+6.100 kontrat şu an...
-
[quote=indregandi;203078]yapacak bir şey yok, dün karambol nedeniyle flat girdik, tehlikeden uzak durduk, nitekim, son 5 dakikada uzunları flatladım ve dolares takviye yaptım, py rengi gece 23:00 dan sonra + gap olan, - gap oldu, karombol varmış gerçekten, şimdi bu beklenmeyen bir şey değil , ağa bunu biliyor ve planları hazır, şimdi o planları ele geçirmemiz lazım,....:mad::rolleyes:;):..::cool:[/quote]
Dün gece S&P 500 hisselerinde toplam işlem hacmi 3 milyar dolar. (Yazıyla: 3 MİLYAR dolar) Bir o kadar da futures'da vardır. Çılgınca ralli yaptığına bakarsak milyarlarca dolar long pozisyon açıldı diye düşünüyorum.
Şimdi bu milyarlarca doları döndüren adamlar haberi bilmiyordu da bizim ağa mı biliyordu?
Ağaya saygım kat kat arttı... :))) :..:
-
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;203079]EFG ne bulursa alıyor...+6.100 kontrat şu an...[/QUOTE]
vitrin olarak kullanılıyo gıbı.. çakal bunlar
-
ak 8 30 kalakarsa,bizde artıya geçeriz:)8 30 a dikkat
-
[quote=Kennym;203082]vitrin olarak kullanılıyo gıbı.. çakal bunlar[/quote]
olabilir...vade başından +27.000 kontrat
şu an günlük +6.700 oldu alışı...piyasanın baş aktörü kesinlikle.ne derse o oluyor burada...
-
indicim,
Süper itin kasları bayağı güçlüymüş,kamanın içine soktu topu..şimdi ne halt edecek bakalım...:::
-
o çektikçe ben dolduruom..
-
[quote=TÜRKOĞLU;203084]olabilir...vade başından +27.000 kontrat
şu an günlük +6.700 oldu alışı...piyasanın baş aktörü kesinlikle.ne derse o oluyor burada...[/quote]
vade sonunun yaklaştığınıda düşünürsek yine yukarı sürerek yapabilirler finali..şubat kontratının dibi 62350 olarak kalıcak herhalde ?
-
o bahsettiğim meşhur baskı geldi ve 65950 yi çizdi, ptesi bu teyit edilecek, öte yandan 62350 dibimiz, şimdi bu bant içindeyiz, önceki bant 69750-62350 di, çok genişti, kimsenin gücü yetmedi, ağanında, şimdi bant görece daralmış oldu ve tam ortasındayız, şimdi bu banttaki oynaşın bitimi bize yönü işaretleyecek, tahminim aşağı olacak, bu oynaş çok kısada olabilir 2-3 gün sürebilirde, ........
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;203084]olabilir...vade başından +27.000 kontrat
şu an günlük +6.700 oldu alışı...piyasanın baş aktörü kesinlikle.ne derse o oluyor burada...[/QUOTE]
vade başından bu yana diğer oranları nasıl ?