[quote=Cerphin;203089]vade başından bu yana diğer oranları nasıl ?[/quote]
alış 19.800
satış 32.300
Printable View
[quote=Cerphin;203089]vade başından bu yana diğer oranları nasıl ?[/quote]
alış 19.800
satış 32.300
para cebe yakışır...
cebe giren para çıkmaz....
para cebe alınmıştır....
havada çok güzel....ihtiyar boz havanın tadını çıkarmaya gider....
bol kazançlar gençler.......
short devam...
amme günlüklerle devam ediyom..
kaldıraç [B]4[/B] dür...bu günlüklerle taşınacak max. kaldıraç, 5-6 kat zaten...[B]hedef vobda 43.000 .[/B].[B]temmuz başına kadar[/B]...vay anasına ne güzel olur..oradanda yüklü vakıfbnk alsak..1.80 den..(şuanda 3.60 da..amme 4.60 dan döndü)
[QUOTE=TÜRKOĞLU;203084]olabilir...vade başından +27.000 kontrat
şu an günlük +6.700 oldu alışı...piyasanın baş aktörü kesinlikle.ne derse o oluyor burada...[/QUOTE]
ben bıraz daha aralık sonrası ayak gıbı davrandıgını dusundurdu nedense.. sankı burda yapılmaya calısılan asıl yapılanın tam tersı.. bunu maskelemek ıcın esas oglanı vıtrıne cevırıp farklı bır ımaj pesınde kosuyorlar..
yada ben paranoyak oldum kendı kendıme bole seyler uydurup ınanıyorum uehueh
[quote=Strategist;203080]Dün gece S&P 500 hisselerinde toplam işlem hacmi 3 milyar dolar. (Yazıyla: 3 MİLYAR dolar) Bir o kadar da futures'da vardır. Çılgınca ralli yaptığına bakarsak milyarlarca dolar long pozisyon açıldı diye düşünüyorum.
Şimdi bu milyarlarca doları döndüren adamlar haberi bilmiyordu da bizim ağa mı biliyordu?
Ağaya saygım kat kat arttı... :))) :..:[/quote]
dostum şimdi bu işler rastlantıya bırakılacak işler deyil, kontrol dışına çıktığında buna kriz diyoruz, bir de ağalarımız farklı, benim ağa yerli deyil yabancı, hareketler eş zamanlı yapılıyor bütün dünyada, üzgünüm planlarını alırsak ellerinden para var, .........
ne dedi gün hafta, yani dolar almayın, hisselerinizi satmayın dedi, ki bu 9. olmasına rağmen bu yapıldı, şimdi devleti yöneten kişi ne yaptığını bilmiyormu, 9 kez takla atsın,.......biliyor,.......
eğer adresleri okuyabilirsek strocum ekrana görüntü geliyor, ve yayın net oluyor, ben gittim dolare aldım, hatırla nereden başladık buna kanlı, kansız mhabbetimiz vardı, .......senin bir arkadaşınla iddian vardı felan, macro buna yarıyor, rotayı çiziyor,......şimdi benim buna bilmiyorlar demem neyi çözer, ben diyorumki kumarhane bir tane, sen diyorsunki yok yok las vegas burası,.........
[quote=indregandi;203095]şimdi benim buna bilmiyorlar demem neyi çözer, ben diyorumki kumarhane bir tane, sen diyorsunki yok yok las vegas burası,.........[/quote]
Ne bilem indregandi, benim de gafam garıştı artık... Çocuk oyuncağına çevirdiler işi... Bi gün yukarı çek, bi gün aşağı al, öbür gün yataya bağla, öbür gün yine yukarı çek, öbür gün daha da yukarı çek, öbür gün yeni dip yaptır... Komple çivisi çıktı işin...
[QUOTE=QUEEN;201788]yarın veya öbürgün..63500lere çoksert düşüş..ve aynı hızla aynı gün çıkış..66000lere..senaryom..[/QUOTE]
.lelele.lelele:D:D
[quote=Strategist;203096]Ne bilem indregandi, benim de gafam garıştı artık... Çocuk oyuncağına çevirdiler işi... Bi gün yukarı çek, bi gün aşağı al, öbür gün yataya bağla, öbür gün yine yukarı çek, öbür gün daha da yukarı çek, öbür gün yeni dip yaptır... Komple çivisi çıktı işin...[/quote]
geniş ölçekli bir harita bul, oradan 1929 dan dovu bu güne getir, dünya olaylarını koy, teknik analizi koy, resim net, 2008 deki kriz en az10 sene önceden planlandı dersin,........
işte biz bunları soyacaz işimiz çok zor, şimdi dünkü olayda bu admlar yarı belnde deyilde ,işin sonunda olsaydı %5 kafa çakardı aşağı, ben dedim, dün ve önceki gün aralıklar koydum hepsine, dedim burayakadar normal, üstü tü kaka, şimdi bazı arkadaşlar diyorki, dolar long, borsa long neden, işte bundan, nasıl soyacaz, anlayacağız konuyu, görüntü ekrana gelecek, görüntü gelmedimi işimiz zor .....
[quote=QUEEN;203098].lelele.lelele:D:D[/quote]
Abla,
Kontratlara iyi bak, e mi?:D
[QUOTE=excali;203101]Abla,
Kontratlara iyi bak, e mi?:D[/QUOTE]
bende kontrato kalmadı..:..:patronda çok var.:::
SIMSEK:''(YABANCILARA SIFIR STOPAJ UYGULAMASININ KALDIRILMASINA YONELIK) CALISMALAR DEVAM EDIYOR''
- Matriks -
Boya boya,çekinme...bak onu yuatacaksın,o kadarda üzerine..afiyet olsun....dng