17:00'den sonra alımlar kuvvetlenir mi?
Printable View
17:00'den sonra alımlar kuvvetlenir mi?
[QUOTE=Astatin;461772]yok hacıonu demedim..istanbulda merkezi yerlerde üretim yapan ilaç fabrikaları varmış bir kaç tane..onu dediydim:p[/QUOTE]
oy oy oy, çok daha tehlikeli :..::..:
[quote=Astatin;461772]yok hacıonu demedim..istanbulda merkezi yerlerde üretim yapan ilaç fabrikaları varmış bir kaç tane..onu dediydim:p[/quote]
İstanbul'da merkezi bir yerde oturmuyorsundur herhalde?:..:
ataşehir merkezi miydi?
[quote=excali;461775]Estetük,
Fleksi, CEP Tableti mi kullanıyor?:::[/quote]
yok:D Galaxy S3 Mini almıştı.. bakma öyle benim için brak adam telefonunu sindirsin filan dediğine..o da bizden..o da simartfoncu...
[quote=excali;461779]İstanbul'da merkezi bir yerde oturmuyorsundur herhalde?:..:
ataşehir merkezi miydi?[/quote]
o ayrı da..ilaç fabrikası bumlarsa merkez çevre farketmez.. her yer dehşet her yer zehir
[quote=Astatin;461781]yok:D Galaxy S3 Mini almıştı.. bakma öyle benim için brak adam telefonunu sindirsin filan dediğine..o da bizden..o da simartfoncu...[/quote]
yalan mı flex..hadi yalan de..bulurum o mesajını baaahhh:::
[quote=Astatin;461782]o ayrı da..ilaç fabrikası bumlarsa merkez çevre farketmez.. her yer dehşet her yer zehir[/quote]
Niçin?
[QUOTE=excali;461775]Estetük,
Fleksi, CEP Tableti mi kullanıyor?:::[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;461781]yok:D Galaxy S3 Mini almıştı.. bakma öyle benim için brak adam telefonunu sindirsin filan dediğine..o da bizden..o da simartfoncu...[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;461784]yalan mı flex..hadi yalan de..bulurum o mesajını baaahhh:::[/QUOTE]
Yok abi o ben değildim, smartfon aldıydım ama s3 mini değildi.Zaten değiştirdim onu.Tablete devam :) bize her yer dablet , her yer candy crushh :..:
[quote=flexy;461787]Yok abi o ben değildim, smartfon aldıydım ama s3 mini değildi.Zaten değiştirdim onu.Tablete devam :) bize her yer dablet , her yer candy crushh :..:[/quote]
Kılıfı nasıl?.dng
[quote=flexy;461787]Yok abi o ben değildim, smartfon aldıydım ama s3 mini değildi.Zaten değiştirdim onu.Tablete devam :) bize her yer dablet , her yer candy crushh :..:[/quote]
[quote=excali;461788]Kılıfı nasıl?.dng[/quote]
ex,
telefona kılıfı lüzümsuz görüyon ama her mesaj akılıf buluyon bakıyorum:p
[QUOTE=excali;461788]Kılıfı nasıl?.dng[/QUOTE]
Direk timsah .dng.dng derisi falan değil :..:
[quote=excali;461785]Niçin?[/quote]
şaşırdım..farklı bir soru/yorum bekliyordum.. misal "hacı, neden ilaç fabrikası patlıyor? onun yerine ciklet patlasa daha iyi değil mi...sonuçta ikisi de patlama, hem daha ucuz hem daha zararsız":::