-
[quote=Astatin;86498]Var...
1) Bugün mahalle baskısı adı verilen şey artık devlet baskısı haline dönecek..
2) Sosyal doku darmadağan olacak.. Cumhuriyetin, Osmanlı'dan aldığı ve iyileştirmeye çalıştığı her türlü hastalık yeniden nüksedecek (kürt ayrılıkçılığı, tarikatlar, ümmetçilik v.b.) ve topluma hakim olacak.
3) Sİyaset tek sesli hale gelecek.. Kim daha fazla dindar üzerinden siyaset yapılacak...Belki bayan arkadaşlarımız artık bu forumlarda yazamıyor olacak..
4) Cumhuriyetin kurumları ve hatta Türk'lerin binlerce yıldır yaşayan devlet geleneği iyice dejenere edilecek
5) Bütün bunlar neo-liberal ve vahşi batı sermayesi nin planları doğrultusunda yürütüldüğü için, Türkiye uluslararası bir aktör değil figüran haline getirilmiş olacak....
yeter mi daha söyleyeyim mi[/quote]
Boş safsata bunlar...
-
Bu arada stop stop stop, kısaya geçildi....
-
bitiyorum şu balık avlayan ayıya:D
işi abarttı yalnız bu ayular, kollar kafalarrr havada uçuşuyor, kominizm hortluyor doğan batıyor:D
-
Longlar 30125te stop oldu.
-
[quote=TIFIL;86502]hala uzunda olan var mı birde ben sorayım...[/quote]
var..üüü
-
geceleri long
gündüzleri short
takılıyorum
-
USD yakın vade uçuşta 1.7112...yahu hiç dolar kontratı işlemi yapmadım bugüne kadar.nasıl kazancı kaybı hiç bilmiyorum.
endeks kontratı bana daha mantıklı geliyor nedense hep.
-
kara murat benim :)
-
burdan tepki gelecek 300 lere kadar ama long açmam flat takılırım.
py ler tebeşir dağıtıyor ona göre:D
-
[quote=SEYYAH;86509]USD yakın vade uçuşta 1.7112...yahu hiç dolar kontratı işlemi yapmadım bugüne kadar.nasıl kazancı kaybı hiç bilmiyorum.
endeks kontratı bana daha mantıklı geliyor nedense hep.[/quote]
dolar tam ayu işi
-
[QUOTE=SEYYAH;86495]bugünleri bence mumla arayacağız.özellikle ekonomik anlamda.ister bunlar olsun başta isterse a partisi veya b partisi.bu hükümet hiçbirşey yapmadı.hali hazırda olanları sattı ve hala satacak bişeyler bulma derdinde.SAT-SAT-SAT nereye kadar?
ekmek,un,şeker,yağ karneyle dağıtılmaya başlanır mı acaba yine?[/QUOTE]
Karamsar olmak yok. Bu yakınmaları senelerce duyduk. Bir müddet için dünyayla beraber tabiki zorlanacağız. Ama Yurdum insanı bütün zorluklardan, yokluktan krizlerden siyasi nankörlüklerden öyle bir ders çıkarıyorki. Her defasında daha güçlü çıkıyor. Yıllar önce % 40 la chp yi iktidar yapan bu millet aynı oranla akp yi iktidara taşıyor. Herkese şans tanıyor. Beğenmedi bi başkasına . Çoğunluk cahiliz ama sandık başında batılılara taş çıkartırız. Hangi görüşten olursa olsun Halkımla gurur duyuyorum. Ayrıca bu krizler ne türlülerini gördük seneye hatırlamayacağız bile Kim ne derse desin.
-
uzundaki herkes stopladıysa uzun açmak zamanıdır diyorum
-
[QUOTE=SEYYAH;86509]USD yakın vade uçuşta 1.7112...yahu hiç dolar kontratı işlemi yapmadım bugüne kadar.nasıl kazancı kaybı hiç bilmiyorum.
endeks kontratı bana daha mantıklı geliyor nedense hep.[/QUOTE]
dolarda gün içi değil de pozda oturduğun zaman kazancı süper oluyorr.. ne dow izleme var ne sabah gap v.s. derdi...:)endekste düşüş beklediğim zaman doların tekniğide bunu destekliyorsa dalarım dolara hemen..:D
-
[quote=Astatin;86498]Var...
2) Sosyal doku darmadağan olacak.. Cumhuriyetin, Osmanlı'dan aldığı ve iyileştirmeye çalıştığı her türlü hastalık yeniden nüksedecek (kürt ayrılıkçılığı, tarikatlar, ümmetçilik v.b.) ve topluma hakim olacak.
3) Sİyaset tek sesli hale gelecek.. Kim daha fazla dindar üzerinden siyaset yapılacak...Belki [B]bayan arkadaşlarımız artık bu forumlarda yazamıyor olacak[/B]..
4) Cumhuriyetin kurumları ve hatta Türk'lerin binlerce yıldır yaşayan devlet geleneği iyice dejenere edilecek
5) Bütün bunlar neo-liberal ve vahşi batı sermayesi nin planları doğrultusunda yürütüldüğü için, Türkiye uluslararası bir aktör değil figüran haline getirilmiş olacak....
yeter mi daha söyleyeyim mi[/quote]
Aslında koyulaştırdığım bölüm hariç şu anki durumu yazmışsın.:(
-
şunuda unutmayalım, erdoğanı bugünlere taşıyanda doğandı
hafızaları canlandıralım unutmayalım, hatırlayalım 2001 leri, ecevite koalisyonunu yıkıpta
obama ya yapılan propagandanın aynısı(yenilik vadetme olayı) yapan yine doğan gurubuydu.
-
üstünde yaşadığı toprağa, altında yaşadığı bayrağa, devletine milletine güveni olmayanın bu vatanda yeri yoktur bence.
-
-dışa kapalı,yerel,ulusalcı bir yapının avantajlarını yaşayan ;kurum ve şahıslar,tüm yetki ve güçlerini kaybetmiş olacak...
-unutmayın AĞALIK,köylülerin dışa açılmasıyla son buldu..
-atanmış olanlar ,halkı güdülmeye ihtiyacı olan sürü gibi göremiyecekler.bunlar toprak kokan,kafası çalışmayan şahıslardır yaklaşımı bitecek..
-tüm kurumların denetimi;sivil savcılarca yapılacak..tüm harcamalar şeffaf olacak..
-ekonomiye gelince..10 kere kriz geçirmiş ve krize bağısıklığı olan ülkeme hiçbirşey olamaz..''değirmende doğan fare,gök gürlemesinden korkmaz''
-
Aha bu arada 30000 nede gelmişik trübünden inme zamanıdır. Şahsıma bol şans.
-
[QUOTE=SEYYAH;86509]USD yakın vade uçuşta 1.7112...yahu hiç dolar kontratı işlemi yapmadım bugüne kadar.nasıl kazancı kaybı hiç bilmiyorum.
endeks kontratı bana daha mantıklı geliyor nedense hep.[/QUOTE]
pazartesi altın almıştım 50500 falan hala duruyorum... .lelele
-
[QUOTE=Astatin;86498]Var...
3) Sİyaset tek sesli hale gelecek.. Kim daha fazla dindar üzerinden siyaset yapılacak...Belki bayan arkadaşlarımız artık bu forumlarda yazamıyor olacak..
yeter mi daha söyleyeyim mi[/QUOTE]
böyle düşünüpte gece nasıl gözünüze uyku giriyor şaşırıyorum ben uyuyamazdım heralde..
-
[QUOTE=Vob Trader;86518]üstünde yaşadığı toprağa, altında yaşadığı bayrağa, devletine milletine güveni olmayanın bu vatanda yeri yoktur bence.[/QUOTE]
olayı çarpıtıyorsun gibi geliyor vob trader... devletle milletle ne alakası var.. hükümetlerdir bizi o durumlara götüren..:mad: hatta devleti bile bitirmeye çalışıyorlar görmüyor musunuz.. (ordu karalamaları v.s. bilinçli yapılyor)
-
Full gurt taburu peh..kom.kom
-
29.000 de gap var sanırım orayıda bugun yarın kaparız
-
[QUOTE=unlimitted;86514]uzundaki herkes stopladıysa uzun açmak zamanıdır diyorum[/QUOTE]
Belki yeni kısa açılmıştır o seviyeden. :)))
-
29000 hedefi için 29700 ler mola yeri olabilir:dü::dü::dü:
-
ahh işte ayılığa ihanet edersek böyle oluyor 29800 hedefine vardık.
-
doğan grubu yataya girmediği sürece zor yukarı gideriz...[B]bence...[/B]
-
bizim kapanış tahmini istatistik kurumunun açıklamasına benzedi :)
birazdan revize etmek zorunda kalıcam galiba :)
-
29700-800 önemli
yarım long bakalım düdükleyeceklermi:D
-
[quote=abka;86519]-dışa kapalı,yerel,ulusalcı bir yapının avantajlarını yaşayan ;kurum ve şahıslar,tüm yetki ve güçlerini kaybetmiş olacak...
-unutmayın AĞALIK,köylülerin dışa açılmasıyla son buldu..
-atanmış olanlar ,halkı güdülmeye ihtiyacı olan sürü gibi göremiyecekler.bunlar toprak kokan,kafası çalışmayan şahıslardır yaklaşımı bitecek..
-tüm kurumların denetimi;sivil savcılarca yapılacak..tüm harcamalar şeffaf olacak..
-ekonomiye gelince..10 kere kriz geçirmiş ve krize bağısıklığı olan ülkeme hiçbirşey olamaz..''değirmende doğan fare,gök gürlemesinden korkmaz''[/quote]
Aynı sıraylai
1) "Olacak" anlamında değil ama "olmalı" anlamında aynen katılıyorum. Ama ulus devlet olmak dışarıya kapalı olmak demek değildir (Almanya, Fransa, İngiltere v.b. vb.)..Ulusal değerlerini savunan herkesi vietnamcı ya da irancı diye etiketlemek bence bir zihin manipülasyonu..Sermayenin ve emeğin serbest dolaşımına evet, aynı ulus çatısı altında yaşayanların çıkar birliğine de evet..İyi hükümet olmak, bunları dengelemek demek zaten..Tamamen teslim olmakla tamamen dışarıya kapanmak arasında yüzlerce farklı yol var.
2) Halk iktidarı ..Evet olsa ne güzel olur..Ama bizdeki durum Rant iktidarı maalesef
3) Kesinlikle..Denetim mekanizmaları güçlendirilmeli..Ama bir düzeltme, savcıların işi denetim değildir :) Denetim devletin bu işten sorumlu teftiş kurullarının işidir. Hani içinde bulunduğuuz dönemde IMF in baskısıyla ve AKP nin de desteğiyle kapatılan ve tamamen tasfiye edilmeye çalışılan teftiş kurullarının :)
4) Ekonomoye gelince...Yerel değil :) global bir ülke olduğumuz için dünyada ne olursa bizde de 3 aşağı 5 yukarı aynı şey olur..:D
-
İkinci seansda durmaz bu düşer...
-
[QUOTE=Astatin;86498]Var...
3) Sİyaset tek sesli hale gelecek.. Kim daha fazla dindar üzerinden siyaset yapılacak...[B][COLOR="Blue"]Belki bayan arkadaşlarımız artık bu forumlarda yazamıyor olacak..[/COLOR][/B]
yeter mi daha söyleyeyim mi[/QUOTE]
O zaman avatar tacizciliği de tarihe karışacak desene .dng
-
Shortlamayanı dövüyorlar bugün.
-
27000 yolculuğu başlamıştır...[B]bence...[/B]
-
[quote=sentinus;86535]Shortlamayanı dövüyorlar bugün.[/quote]
Yoo flat kalana hiçbirşeycikler olmaz..dng:D:D
-
29400-29500 seans arasında dalgalanacağımız yerler olabilir...
-
"fd 7.500 kalesi düştü" imajı yaratılmadan çıkış olmaz heral.
-
Doğan stabl olmadan U dönüş olmaz.
-
650 tutmazsa 28800 potaya girer.
-
dax destek 4060 gibi sanki!!!