geldim...
işlem yok.. kısa devam....
işlemde yapmayı düşünmüyorum.. he hehehe
Printable View
geldim...
işlemde yapmayı düşünmüyorum.. he hehehe
[quote=unlimitted;203109]ben de şöyle bi beddua geliştirdim. asti, işin uzmanı olarak bi yorum yap bakem.
o aldığın kontratların altında kalasın credit!
stop yapmak için elinden o konratları alacak adam bulamayasın EFG. :D
nasıl?? :::[/quote]
patron bence çok uzun olmuş..söz konusu olan DJ gibi devasa bir yaratık değilse, kısaca "Credit in **, EFG nin **" desen yeterli bence:D:D uhrevi boyutu biraz zayıf kalıyor bedduann ama zaten VOB da uhrevi bir şey değil
Şeytan: "Yüzmilyonlarca yıldır hile hurda konusunda kendimi geliştiriyorum, hala Pala'nın eline su dökecek duruma gelemedim."
--- Motrax Haber ---
[URL]http://www.internetajans.com/default.asp?t=wa&wid=18&aid=2863[/URL]
[quote=mbm;203117]geldim...
işlemde yapmayı düşünmüyorum.. he hehehe[/quote]
Kardeş kısanı vermeyecen niye söylemiyorsun,pala seni bekliyor,benden umudu kesti zaten..ha ha ha ..
Beni bir tepkide yakalarlarsa varya tek tuşta 500 pivan yerleştirecekler..yakalayamaz yakalayamaz,yakalasada gagalayamaaaz...:::::::::
yahu içimde bugün 61xxx kapatacağız gibi bir his var...ama bu histen bahsetmemeliyim bence..KUIN in 66000 tahmini tutarsa 4000 puan yanılmış olurum..way**... yemişim histemi histem de neymiş
[quote=Strategist;203119]Şeytan: "Yüzmilyonlarca yıldır hile hurda konusunda kendimi geliştiriyorum, hala Pala'nın eline su dökecek duruma gelemedim."
--- Motrax Haber ---[/quote]SEN KEMAL UNAKITANA MURACAT ET. BU KONULARDA IYI UZMANDIR.
SANA DERS VERSIN..lelele.lelele
Bizim çizgiler haftalardır çalışmaya devam ediyor... Silemedim ekrandan nemıssızları... Bugünkü hareketin tepesi ve dibi de neredeyse milimetrik olarak bu çizgilere değdi...
[quote=fXci;201620][B]Evet büyük sıkışıkşık
65xxx yeresi 654xx-5xx yerelerine denk geleyor
654xx-5xx yeresi yukarı aşılamazsa 62700 yeresine kadar düşüşün eli biyerinde ...
Uyarmadı dimeyin sonra
[/B]
[IMG]http://i50.tinypic.com/2vta3ad.png[/IMG][/quote]
[B]
655xx üstesinde tutunamayınca grafsa uydu napsın kuzucuk.... .kom[/B]
[IMG]http://i45.tinypic.com/1zldmzb.png[/IMG]
[quote=Astatin;203122]yahu içimde bugün 61xxx kapatacağız gibi bir his var...ama bu histen bahsetmemeliyim bence..KUIN in 66000 tahmini tutarsa 4000 puan yanılmış olurum..way**... yemişim histemi histem de neymiş[/quote]
63.625'in altında saatlik kapanışta dediğin nokta potaya girer bence de.
ama 64.225 üzerine çıkıldığında kısa kalmak riskli hale gelir...
bizzat ben kendim şahsen böyle düşünirem...
[quote=unlimitted;203126]63.625'in altında saatlik kapanışta dediğin nokta potaya girer bence de.
ama 64.225 üzerine çıkıldığında kısa kalmak riskli hale gelir...
bizzat ben kendim şahsen böyle düşünirem...[/quote]
yok zaten bir daha lüzumsuz stres çekmeye gerek yok..sistemi para keserken kendisi batan imajı hoş bir imaj olmaz zati :) sistem al verdiği an, kısalar kapatılacak...:D
[quote=fXci;203125]655xx üstesinde tutunamayınca grafsa uydu napsın kuzucuk.... .kom
[/quote]
yaw fxci patronum.
Allasen daha sık hatırlat şu analizlerini. 1 kere yazıp çekiliyon kenara, bunca şey arasında hatırlamak zor oluyo.
lütfen yane....heyk