-
[QUOTE=sadberk22;203159]yok pala imana gelmiş bugün cumaya getmiş::: af dileyecekmiş Allah'tan türlü dalaverelerle kazıkladığı ky ler içinüüü ama günahları sıfırladıktan:D sonra huylu huyundan vazgeçermi deyip bunların kafasına vurmaya devam etcem diyomuş içinden de .dng[/QUOTE]
fransada bankayı batıran bi çocuk vardı..acayip lotlarla oynuyomuş..bizim gibi kekoları avlıyomuşş bilerek..sonra gidip (afedersiniz)tuvalete kusuyomuş..:confused:
-
[quote=Strategist;203150]Bırak flat olsun... Flat en güzel pozisyondur... Gecelere flat girsem iki haftadır 2.500 puan daha az zarar ederdim...[/quote]
aynenüüü saraylı ve larossian gibi 2 üstadı dinlememenin cezasını çekiyoz:::
-
[quote=EMEKDAR;203115]Aleyküm selam...
Bu hala helikopterlemi taşıyor....B-52 (bımbardıman bımbardıman) bile kurtarmaz bunun yemlediklerini...ha ha ha ha .......dng[/quote]batacak gemıyı ılk once kım terkeder?}}}||}}}.kom.dng
-
herkeseee bol kazançlarr... 63850 short 725 altı otur.... 225 stopp .. tamamen hissell :D :D
-
kurtulamadık bi şu 63.000 desteğinden.. anlaşılan bugün de üstünde kapatacağız..:mad:
-
[quote=QUEEN;203158]saçma hedef...cık cık..pala saçmalama seviyo..;)[/quote]
palanın tezgah hergeçen gün zorlaşıyor, quven kraliçem,.....09 mart palası ile bu pala aynı pala olabilirmi, o zaman tekel sokaktamıydı, deyildi, şimdi sokakta, elim kırılsaydı diyor fertleri,........ dolare için bu kadar kararlımıydık deyildik,.........iskanto faizin adı geçmiyordu, şimdi indirildi, bu pevlaya bu kadar güvenmemek lazım, üstünde pardüsö il dolaşıyor olabilir, coni o kadar sallanmaz bu işten, 6.75 e kadar yolu var, ama o 6.75 burada kaç 75 yapar bunu düşünmeliyiz şimdiden, 9.66, geçerse 13.26 ki 9.26 geçilecek, şimdi bonocuyu düşün, buradan mı bağlar, 13 tenmi, bunlar düşünülmeli,
-
hala kritik noktalar kırılmadı..dolardada vobdada..dowdada..kırılabilir..ama yukarı için ümit yok değil..makroyu vobla bağdaştırmıyorum..teknik bakıyorum..çıkışada inişede bahane çookk..
-
[QUOTE=QUEEN;203168]hala kritik noktalar kırılmadı..dolardada vobdada..dowdada..kırılabilir..ama yukarı için ümit yok değil..makroyu vobla bağdaştırmıyorum..teknik bakıyorum..çıkışada inişede bahane çookk..[/QUOTE]
ben flatim apla ... flatleri sana emnaet ediyorum .eheuhuehue h:D:D:D
-
[QUOTE=selçuklu;203170]ben flatim apla ... flatleri sana emnaet ediyorum .eheuhuehue h:D:D:D[/QUOTE]
700 800 dururuz ..ozaman..:D:D
-
[QUOTE=Strategist;203150]Bırak flat olsun... Flat en güzel pozisyondur... Gecelere flat girsem iki haftadır 2.500 puan daha az zarar ederdim...[/QUOTE]
sağol strategist patron bu emektar abi beni poz açmaya teşvik ediyo ... üvvvv ...kınıyorum emektar abi .. o kadar emeğin var emektarsın ama benim kötülüğümü isityosun .. üvvvv ... :D:D:D
-
[quote=QUEEN;203168]makroyu vobla bağdaştırmıyorum..teknik bakıyorum..çıkışada inişede bahane çookk..[/quote]
Aynen katılıyorum... Geçen yıl Mart'da bu piyasayı değil daha da düşürmek eksiye bile götürecek kadar makro neden vardı.... Ancak tarihin en sert rallilerinden biri geldi...
-
825, 775 cörtüm, 950 64150 cört bekliyorum, bunu da eğer tırmanırsa 64625 e kadar kovalarım, yani coninin faiz indirmesini burada neredyse kutlayacağız,o hale gelmişiz, bunu 6 aydır bekliyorduk, biraz erken açıklandı dedi, mahvi, ......
ya adm gelişmiş, biz gelişmekteyiz, aynı etki onu başka bizi başka, yada katlanarak hani, bono bu işin amazonu debisi, s.pysi gibi illüzyon deyil, gün gelir fiyatlar sönüverir, ona göre,.............