VOB'da da şu kademeye yazdıktan sonra düzeltme veya silme olayına ceza kesmek yerine tümden kaldırsalar nasıl memnun olacam.
yaz üst kademeye 500 adet, milleti ittir aşağı. yaz alta 750, milleti ittir yukarı.
ayıptır be.
Printable View
VOB'da da şu kademeye yazdıktan sonra düzeltme veya silme olayına ceza kesmek yerine tümden kaldırsalar nasıl memnun olacam.
yaz üst kademeye 500 adet, milleti ittir aşağı. yaz alta 750, milleti ittir yukarı.
ayıptır be.
[quote=QUEEN;203168]hala kritik noktalar kırılmadı..dolardada vobdada..dowdada..kırılabilir..ama yukarı için ümit yok değil..makroyu vobla bağdaştırmıyorum..teknik bakıyorum..çıkışada inişede bahane çookk..[/quote]
çıkışa ne bahaneler var graliçem,....süle....
piyasalar hayal mahsulüdür..psikolojiktir..abartır..daraltır..ekonomi başka bişey..yok o olmuşda düşmüş yok bunu demiş çıkmışş..geçiniz..bi şablon var..ellerinde çiziyolar.resmi..bizde tahmin ediyoruz..onlar biliyor..biz bilmiyoruz..kaybetmemizden daha doğal ne olabilirki...
15 dk graf fincan kulp gibi oldu diycem ama .. fincanın altı çok sivri ... benzemiyor .. vazo kulp ... ehuehuhe
koaly gelsin, mini zystems ala geçti kısa orta satta uzun alda beklediğim gibi olcaksa komple ala geçecekler bu durgunluğa ve total sistem durumuna bakınca bu sistem sinyaline uymak çokta mantıklı gelmiyo buna rağmen minimum kontrat uzadım hayrılıs:)
[IMG]http://www.yukleresim.com/images/acg91fun6xa6lvmdqmz3.bmp[/IMG]
[QUOTE=indregandi;203176]çıkışa ne bahaneler var graliçem,....süle....[/QUOTE]
tepki alımı..:Dhooop..sonra iyi datalar..hoopp..bi bakmışın nerdesin..yok tük güveni..yok tarımdışı istihdam beklenti kötüymişde iyi gelmiş..
[quote=QUEEN;203177]piyasalar hayal mahsulüdür..psikolojiktir..abartır..daraltır..ekonomi başka bişey..yok o olmuşda düşmüş yok bunu demiş çıkmışş..geçiniz..bi şablon var..ellerinde çiziyolar.resmi..bizde tahmin ediyoruz..onlar biliyor..biz bilmiyoruz..kaybetmemizden daha doğal ne olabilirki...[/quote]
Nasıl katılıyorum anlatamam... :)))
Makrodan para kazanılsaydı ekonomi profesörleri Ferrari'yle Lamborghini'yle gezerlerdi... Halbuki hepsi aç geziyor... :..:
15.30 daki tüfe verisini ne yöne fiyatlayalım arkadaşlar...
[quote=Strategist;203173]Aynen katılıyorum... Geçen yıl Mart'da bu piyasayı değil daha da düşürmek eksiye bile götürecek kadar makro neden vardı.... Ancak tarihin en sert rallilerinden biri geldi...[/quote]
Yanlış,basılan o kadar paranın ilk etapta yaratacağı ISCAKLIĞI hesaplayamadık...üüü
[QUOTE=Strategist;203181]Nasıl katılıyorum anlatamam... :)))
Makrodan para kazanılsaydı ekonomi profesörleri Ferrari'yle Lamborghini'yle gezerlerdi... Halbuki hepsi aç geziyor... :..:[/QUOTE]
hata yapmaya okadar müsaitki..zaten kısıtlı para..sistem çarpıyo..yok ben kendim yaparım..gap..şu bu kol keseme stopla..aldığını ver..böyle burası..ancak çok iyi bi sistemle robot gibi yapabilirsen ne ala..oda çok kolay değil..çok az kişi yapabilir..
[quote=QUEEN;203180]tepki alımı..:Dhooop..sonra iyi datalar..hoopp..bi bakmışın nerdesin..yok tük güveni..yok tarımdışı istihdam beklenti kötüymişde iyi gelmiş..[/quote]
O veri beklentileri de ayrı bir rezalet... Neymiş beklenti -5%'miş de veri +10% gelmiş...
O veriyi zaten eksi bekleyen kimdir? Nasıl adamlardır bunlar? Niye hep beklerler? Başka işleri yok mudur? Kimse bunlara demez mi ki kardeş bir gün de tuttur şu verileri. Tutturamayınca kovulmazlar mı?
Hepsi alavere dalavere....
[QUOTE=prodrive;203183]15.30 daki tüfe verisini ne yöne fiyatlayalım arkadaşlar...[/QUOTE]
şortla:D:D