-
[quote=Strategist;203181]Nasıl katılıyorum anlatamam... :)))
Makrodan para kazanılsaydı ekonomi profesörleri Ferrari'yle Lamborghini'yle gezerlerdi... Halbuki hepsi aç geziyor... :..:[/quote]
elma ne teknik analiz, armut ne macro, elma ile armut toplanırmı toplanmaz, e toplamak lazım, kolay para yok,.....
-
[quote=indregandi;203202]elma ne teknik analiz, armut ne macro, elma ile armut toplanırmı toplanmaz, e toplamak lazım.....[/quote]
Elmayla armutla işim olmuyor, genellikle ayvayı yiyorum ben... :..:
-
[quote=QUEEN;203194]hele bi göster nasıl kazanıyosun..sen pelasın..:..: heee:p[/quote]
ne diyeyim tebrik ederim ilk farkeden siz oldunuz.
-
arkadaşşlar en iyi sistemi açıklıyorum 50kontrat*125points= her yöne al gülüm ver gülüm hardtrade :D :D
-
kahve, cigara molası,..........:rolleyes:
-
Manzara aşağıdaki gibi oldu..Bu durumda elimizde 3 ayrı reçete var.
1) Sinyal band içinde geldiği için uyulmaz. Taki band yukarı kırılana kadar (Şort devam)
2) Kar alınır. Pozisyon almak için bandların bir yöne kırılması beklenir..(Flat)
3) Önceki pozisyon karlı kapandığı için şorttan longa geçilir. Band dışında şort sinyali gelene kadar long devam edilir. (Yani band içinde gelen sinyal illede yatay piyasaya girdik demek değildir. Yatay piyasa demek için sinyalin hem band içinde gelmesi hem de zararlı sinyal olması gerekir.)..Özeti: Karlı kapanan sinyali her durumda uygula)
3 ayrı farklı poz olası görüldüğü gibi..Tercih tamamen risk - getiri anlayışına kalmıştır. Ama her durumda alınan risk = Mevcut fiyat-Altband (veya üst band) seviyesi kadardır.
Mur@dım? :)
[IMG]http://i49.tinypic.com/2cyjvrd.jpg[/IMG]
-
[quote=Astatin;203207]Manzara aşağıdaki gibi oldu..Bu durumda elimizde 3 ayrı reçete var.
1) Sinyal band içinde geldiği için uyulmaz. Taki band yukarı kırılana kadar (Şort devam)
2) Kar alınır. Pozisyon almak için bandların bir yöne kırılması beklenir..(Flat)
3) Önceki pozisyon karlı kapandığı için şorttan longa geçilir. Band dışında şort sinyali gelene kadar long devam edilir.
[IMG]http://i49.tinypic.com/2cyjvrd.jpg[/IMG][/quote]
Üst bant çok yakında olduğu için kırmasını beklemek bu durumda daha mantıklı gibi. Karı fazla azaltmaz, riski çok azaltır. Ancak bandın tam ortasında olsaydık o zaman kara kara düşünürdüm...
-
kabaca bandın üst sınırı 64200 gibi geldi bana doğru mu?
-
[quote=minyas22;203209]kabaca bandın üst sınırı 64200 gibi geldi bana doğru mu?[/quote]
64150 üzeri 15 dklık kapanış:) bandın kırıldığı anlamına gelir
-
[quote=Astatin;203210]64150 üzeri 15 dklık kapanış:) bandın kırıldığı anlamına gelir[/quote]
Şahsen bu yöntemi kullanıyor olsam ben çubuk kapanışı beklemezdim. Sinyal zaten kalıcı olarak gelmiş çünkü. Üst bandı 1 kademe bile kırması o anda benim için yeterli konfirmasyon olurdu, sinyal zaten kalıcı çünkü.
-
[quote=Strategist;203211]Şahsen bu yöntemi kullanıyor olsam ben çubuk kapanışı beklemezdim. Sinyal zaten kalıcı olarak gelmiş çünkü. Üst bandı 1 kademe bile kırması o anda benim için yeterli konfirmasyon olurdu, sinyal zaten kalıcı çünkü.[/quote]
ST de; 3 nolu reçete daha karlı görünüyor geçmiş 4 ay için :)..KArla kapanıyorsa pozisyon mutlaka uy..Yani bu grafiğe göre, şort cove rve long yap...Bundan sonra band içind egelen sinyallere uyma....:)
Ha birde, son 1 saat içinde gelen sinyal/sistemin o anki pozisyonu ne olursa olsun uy gibi bir koşul daha eklenecek ama onu daha test etmedim
-
sıkıldım 1 saatten fazla oldu poza gireli 250 puan artıda action be palam action tersimede olsa action