-
[quote=Astatin;203207]Manzara aşağıdaki gibi oldu..Bu durumda elimizde 3 ayrı reçete var.
1) Sinyal band içinde geldiği için uyulmaz. Taki band yukarı kırılana kadar (Şort devam)
2) Kar alınır. Pozisyon almak için bandların bir yöne kırılması beklenir..(Flat)
3) Önceki pozisyon karlı kapandığı için şorttan longa geçilir. Band dışında şort sinyali gelene kadar long devam edilir. (Yani band içinde gelen sinyal illede yatay piyasaya girdik demek değildir. Yatay piyasa demek için sinyalin hem band içinde gelmesi hem de zararlı sinyal olması gerekir.)..Özeti: Karlı kapanan sinyali her durumda uygula)
3 ayrı farklı poz olası görüldüğü gibi..Tercih tamamen risk - getiri anlayışına kalmıştır. Ama her durumda alınan risk = Mevcut fiyat-Altband (veya üst band) seviyesi kadardır.
Mur@dım? :)
[IMG]http://i49.tinypic.com/2cyjvrd.jpg[/IMG][/quote]
bendee burdan short um ama hissi short oldumm, fakat graf gercekten yukarı gosterıyor, :(
-
[quote=Astatin;203207]Manzara aşağıdaki gibi oldu..Bu durumda elimizde 3 ayrı reçete var.
1) Sinyal band içinde geldiği için uyulmaz. Taki band yukarı kırılana kadar (Şort devam)
2) Kar alınır. Pozisyon almak için bandların bir yöne kırılması beklenir..(Flat)
3) Önceki pozisyon karlı kapandığı için şorttan longa geçilir. Band dışında şort sinyali gelene kadar long devam edilir. (Yani band içinde gelen sinyal illede yatay piyasaya girdik demek değildir. Yatay piyasa demek için sinyalin hem band içinde gelmesi hem de zararlı sinyal olması gerekir.)..Özeti: Karlı kapanan sinyali her durumda uygula)
3 ayrı farklı poz olası görüldüğü gibi..Tercih tamamen risk - getiri anlayışına kalmıştır. Ama her durumda alınan risk = Mevcut fiyat-Altband (veya üst band) seviyesi kadardır.
Mur@dım? :)
[/quote]
Unutmadan; bu band olayının, histeminden kurtulamayanlar içinde bir avantajı var. Şöyle ki, bu bandlar histeminiizn size atacağı kazığı da sınırlıyor. Ayrıca band bölgesini histeminizin devreye girdiği bölge olarak da kullanabilirsiniz. Yani, üst banda yaklaşınca sat, alt banda yaklaşınc aal, ama ters yönde band dışı kapanış olursa zararını 150-200 puanla sınırla falan feşmekean..neyse..bu kaddar car car yeter....:D
-
64150 cört gerçekleşti,.. 63950 alışa koydum,....
-
toplantıya gittim geldim günün en yükseğinde..
mm dün de toplntıya gidip geldiğimde en düşüğündeydi.. bizim toplantılar tepe dip noktasını yakalamakta birebir demekki :)
-
şimdide lönkkk oldukk hayırlısı ;)
-
herkes nerde yaww...üwwwwwi...herkes iyi adamdı başına bişey mi geldi acaba..üwww
-
175 den verdim 350 points şükür mini sistem alda ben daha dayanamdım uyuşukluğa
[IMG]http://www.yukleresim.com/images/gvnsmwfpa0vvgz9f0kk.bmp[/IMG]
-
-
275-300 kademelerı pers- spartans ların vadı gırısındekı ıtısmesıne benzedı ueheuhe
-
pala bugünü + kaparsa alkışı hakeder..
-
-
[quote=zozo;203220]175 den verdim 350 points şükür mini sistem alda ben daha dayanamdım uyuşukluğa
[IMG]http://www.yukleresim.com/images/gvnsmwfpa0vvgz9f0kk.bmp[/IMG][/quote]
bu zistemler verileri de biliimiki neye göre al neye göre sat veriyi :confused: mesela 3.5 verisinde üçbuçuk attırmıycağını .dngnerden bilecezzz:::