[QUOTE=EMEKDAR;203272][B]EMEKDAR Cerphini tebrik eder...bu gerçekleşti...[/B].brv.brv.brv[/QUOTE]
aslolan teknik emekdarım.. haberler sadece vesile..:)))
Printable View
[QUOTE=EMEKDAR;203272][B]EMEKDAR Cerphini tebrik eder...bu gerçekleşti...[/B].brv.brv.brv[/QUOTE]
aslolan teknik emekdarım.. haberler sadece vesile..:)))
[quote=enorton;203266]Goedon Gekko : 66.225 Short :D
---Matriks---[/quote]
Long'dayken oradan short verebilen sistem varsa ayakta alkışlarım, hatta amuda kalkıp tek elim üzerinde dururken diğer elimle alkışlarım.... :..:
saat üçte sistemimin ikiside al verince küfürle aldım ama hangi psikopat çizmiş evde ustalarla uğraşıyordum yeni gördüm
2008 deki hsbc gibi olmasın sonra tekrar aşağıya...
[QUOTE=Astatin;203269]valla düz 65000 den gitti long kavırmalarım:D:D:D histemi zor tutuyorum şortlamamak için.....:)
bence eksi kapatacağız hemde iyi eksi[/QUOTE]
histemini niye tutarsın beah.. tehlike geçti.. ben bastım 65.200 den..:::
[quote=Astatin;203207]
3 ayrı farklı poz olası görüldüğü gibi..Tercih tamamen risk - getiri anlayışına kalmıştır. Ama her durumda alınan risk = Mevcut fiyat-Altband (veya üst band) seviyesi kadardır.
Mur@dım? :)
[IMG]http://i49.tinypic.com/2cyjvrd.jpg[/IMG][/quote]
[quote=fXci;203238]sibop saat 15.00
[IMG]http://i45.tinypic.com/n1c4xt.png[/IMG][/quote]
Gahrolsun histemler yaşasın sistemler....:D:D:D
(FXcime not: 60 dakıkalık sistem kullananlara Allah sabır versin valla...Şimdi eksiye geçerse? 16:00 a kadar beklenecek mi...peeeee)
way be alltan üstten ortalama 4000 puan gitti :)
[QUOTE=sovalye;203280]saat üçte sistemimin ikiside al verince küfürle aldım ama hangi psikopat çizmiş evde ustalarla uğraşıyordum yeni gördüm
2008 deki hsbc gibi olmasın sonra tekrar aşağıya...[/QUOTE]
şimdi bide cort derse gufurnen zatarık ::: hadı ben gaçtım kipata
66.250'den long'layan var mı aramızda peki? .dng
[QUOTE=bull market;203268][B][COLOR="Red"][SIZE="4"]Z.İ.S.D.[/SIZE][/COLOR][/B] .lelele.lelele.lelele.lelele
Panik yok shortlar gol olur:..::..:+.+.+.+.[/QUOTE]
Bugün 63000 kapar bu:).lelele.lelele.lelele
Shortları fulledim bende
Tehlikenin büyüğü geçti çok şükür:)
Arkadaşlar neden bugün....dikkat edelim...düşman ayak sesleri duyuyorum...;)
[QUOTE=Strategist;203285]66.250'den long'layan var mı aramızda peki? .dng[/QUOTE]
hehehehee bu daha güzel bi soruydu..:D:D
Büffffff
Ne olmus böyle yaw!
Vay vay vay...
Iki dakika ayrilmaya gelmiyor basindan!:)