[quote=Cerphin;203281]histemini niye tutarsın beah.. tehlike geçti.. ben bastım 65.200 den..:::[/quote]
Yok cerphinom..iki gün önceki kabustan sonra yeminliyem...sisteme ters poz almak yok...histemli flat serbest sadece
Printable View
[quote=Cerphin;203281]histemini niye tutarsın beah.. tehlike geçti.. ben bastım 65.200 den..:::[/quote]
Yok cerphinom..iki gün önceki kabustan sonra yeminliyem...sisteme ters poz almak yok...histemli flat serbest sadece
[quote=fXci;203284]şimdi bide cort derse gufurnen zatarık ::: hadı ben gaçtım kipata[/quote]
sistemci abinin birisi aylardır süren yataylıktan fena sıkıldı mermileri boşalttı galiba:D
efg ye insider soruşturması açılmalı..
[QUOTE=Astatin;203282]Gahrolsun histemler yaşasın sistemler....:D:D:D
(FXcime not: 60 dakıkalık sistem kullananlara Allah sabır versin valla...Şimdi eksiye geçerse? 16:00 a kadar beklenecek mi...peeeee)[/QUOTE]
adı üstünde astet... dathill modu gayri .... geçici sinyallere kanmaycan xx:59:59 da sinyal neyse ona bascan aktiften sonra saati xx:59 a kuracan ve dathille devam edecen
Yav tam ekran karşısına geçtim alış dalgası geldi, o ne dedim bakındım, yok efendim not artırımıymış:) külahıma artırın siz o notu:) kısaları kaparmıyım hiç:) saygılar.
Hakikaten EFG ne yapti uzunlari?
Tutuyor mu, kapatti mi?
nerde benim o mesajım....ben erdim... ben pela..alkış bana..
vobun tehlikesini bir daha kavramış oldum kalanlara bol kazançlar.
Adrenalin anları... 66225 den 105 tane satan YKY ı tebrik ediyorum
[IMG]http://xs.to/image-6169_4B7E9253.jpg[/IMG]
ekran donduğunda 65200 yapamadım onun yerine, 64925 cört, 550 verildi, çok pis dondu ekran, devamında py aşağı süzülürse, düşüş kaçınılmaz olur, kalıcı olur,
[quote=QUEEN;203296]nerde benim o mesajım....ben erdim... ben pela..alkış bana..[/quote]
VAlla apla harikasın...Hen 63xxx leri bil hem 66xxx göreceği bil, hem günde 24 saat dans et, hem de arada foruma mesaj yaz..teprik ederim..selçuklu olsa o da teprik ederdi..iyi adamdı selçuklu nerde acaba..üwww
5 saniye ile 66000 i kacırdım SAT amadım ... sansıma bee