Karakartal...........karakartal...........karakartal......
Burası EMEKDAR...düşman hattına girildi....hedefler ele geçirilene kadar
dönülmeyecektir..düşman algılarımı asla bozamaz ....gazamız mübarek
olsun.......TAMAAAAAAAMMM...:cool:
Printable View
Karakartal...........karakartal...........karakartal......
Burası EMEKDAR...düşman hattına girildi....hedefler ele geçirilene kadar
dönülmeyecektir..düşman algılarımı asla bozamaz ....gazamız mübarek
olsun.......TAMAAAAAAAMMM...:cool:
65100 de yine satıcıyım gel bakalım cakal..
[quote=TÜRKOĞLU;203313]EFG +9.500... hala alıyor...ne bok yiyecekse bunca kontratla[/quote]
Yüksek yargıçlarla, Hükümet haftasonu piknik düzenleyip halaya duracaklarmış patron..EFG öğrenmiştir önceden:D:D
[QUOTE=Astatin;203309]valla para kazanmak kaybetmek mevzusu ayrıda...SPK nın hakkaten bir el atması lazım ismi malum bazı aracı kurumlara...Sabahki öküz gibi ölçüsüz eksi GAP ın neeni de anlaşıldı böylece.... way efg vay...[/QUOTE]
abi hareket gelmeden 2 dk önce aracı kurumlardan birisi bana AKP için bu akşam kapatma davası açılacak dedikoduları dolaşıyor dedi, hatta birazdan basarlar dedi :D
Resmen hepsi dümen ya...
yokarı gideyoz..gızlar..şortlaman
65050 den 1 adet sembolik şort...ehuheuheuehue..gösterge mahiyetinde
işte strocum böle, o kadar gün torbaya girdi, coninin iskanto kararını beklediler, şimdi anladınmı beni, ayar varmı yokmu, hemde kaçıncı ayar, önce fitch, sonra mood sonra bu, kararların hepsi de [COLOR=red]siyasi[/COLOR] ekonomik deyil,......
[quote=Astatin;203309]valla para kazanmak kaybetmek mevzusu ayrıda...SPK nın hakkaten bir el atması lazım ismi malum bazı aracı kurumlara...Sabahki öküz gibi ölçüsüz eksi GAP ın neeni de anlaşıldı böylece.... way efg vay...[/quote]
kesinlikle katılıyorum...
bu vesileyle de şunu söyleyeyim.
VOB'u bırakıyorum.
artık piyasalar anlamında Türkiye borsaları benim için bitmiştir.
foreks ile ilgili her türlü yorum vs. devam.
Çok önemli not:
VOB'da haber geldiğinde pozda değildim. yani bu karar terste yakalandığım için filan değildir. ama yakalanma ihtimalim şöyle bir gözümün önünden geçti. çoluğumun çocuğumun parasını 3-5 tane satılmış, içerden bilgi sızdıran şerefsize yediremem.
bu kadar şerefsizliğin döndüğü bir ortamda para kazanmaya uğraşan siz sevgili arkadaşlarıma başarılar diliyorum. hepinize Allah kolaylık versin.
[QUOTE=bull market;203314]Bu borsa yukarı gidemez arkadaş, istedikleri kadar ittirsinler yukarı, shortlardan bu vadede kazanamadım diyelim, yinede Nisan vadede vade sonun akadar kısa **
İşte o gadder:)[/QUOTE]
uzunum dersen piyasa düşer..gözünü seveyim de..yoksa ralli var.:)))
nerdeyse 3000 puanlık bandda hareket olmuş ama apsd 300 flan..valla pela bu işi biliyor
Eyyyy pala:cool:
71000 üzerinde yeni zirve yapmadan mümkün değil shortörleri indiremezsin:) bugünkü gibi al sat ise göremezsin, hergün not artırımı yapacak halin yok ya**:D:D
abi alkıslıyorum helal olsun nasıl da piyasayı manipule ediyorlar , sen marjı 500 puanda tut, sonra haberini cıkar butun shortları dogra ... adamlar longluyor sonra not arttırıyorlar vay *.* tam kumarhane olmus bu ulke bee.. bu aksam dowda yukselir son gun vadeli onlarda pazartesi 2 seans basarım full olarak..