-
[QUOTE=Cerphin;203254]66.200 yakalayabilen var mı?::::::[/QUOTE]
[QUOTE=fXci;203260]bosver nassı olsa tekrar goreceyiz oraları cerphinom arkaya yaslanak ben zaati 15.59 a gurdum kayfe ve kipat arası[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;203333]66.000 üzerinde kapatırız diyor içimden bir ses :::[/QUOTE]
aynen eyle emortım saat kapanışına 4 dakka kaldı gayri
-
[quote=enorton;203337]offffffff yapma be abi senden beklemezdim bu mesajı .dng[/quote]
benimkisi işin espirisi
palaya da inanmam ama bazen pala muhabbeti yaparım espirisine...
ayrıca hayata da olasılık teorisiyle bakarım o ayrı konu;)
-
way anasını ayu katliamı bu resmen............
hazır bozz yokken katliam ha............
-
Fiyatlar artiyor ve hacim cok yüksek...
-
[QUOTE=fXci;203339]aynen eyle emortım saat kapanışına 4 dakka kaldı gayri[/QUOTE]
66225 den alan Garanti bile kara geçecek diyor içimdeki ses... Olay bittikten sonra konuşmak kolay ama dünden shorttaydım ve sabah dedim ki pambığa msn de, bugün burası artı kapar... Ama longladın mı dersenir hayır, sistem saat 15.00 te AL verene kadar longlamadım... Sabah açılışta terslik vardı zaten, 5 dk lık graflara bakınca sanki boğa piyasası gibi eksi açılışa rağmen çok güzel yükselen bir piyasa vardı... Haber sadece ivmeyi ve volatiliteyi artırdı...
Yoksa birçok sistem haberden epey önce AL vermiştir zaten... Yani göz göre göre geldi, bence...
-
Wayyy Canına,
Toplantılarda iken neler olmuş neler.
Sazan sistems hala SHORRT.
-
65.600...şort..............
-
[quote=boz ayı;203345]65.600...şort..............[/quote]
savulun bre...bozz geldi..........
:..:
-
Keyfim yerine geldi çok şükür çünkü dün 64475 ten yaptığım longlara hiç ellememiştim 1100 puan zarardan 1100 kara geçti,yüce mevlam nelere kadirsin.....çok şükür
-
şinci fiyat buralarda oyalansa...sonra 65400 falan gibi sistem sat firse...ne güzeel olurr
-
EFG +10.500...
yok böyle bişey ya...sabahtan bu yana ne satılırsa alıyor...PALA bu ya boru deeel...
hepsini boşaltıyormuş şimdi birde...
-
66200 den veremedim diye hayıflananlar eliniz tuşta olsun.