[quote=selçuklu;203366]al sat yaptım fena değil durum .. yazamıyorum .. hızlı hareketler .. üvvvvv[/quote]
patron projeksiyon var mı hazırda? Ara ara bakıyorum foruma kaçırmışta olabilirim. :D
Printable View
[quote=selçuklu;203366]al sat yaptım fena değil durum .. yazamıyorum .. hızlı hareketler .. üvvvvv[/quote]
patron projeksiyon var mı hazırda? Ara ara bakıyorum foruma kaçırmışta olabilirim. :D
[QUOTE=Astatin;203373]apsd -4000 e yaklaştı...ulem kim alıyor kim satıyor, kim kimin bacağı, kim kimin orta bacağı ...ehuheuehue.[/QUOTE]
asti 15 dak sat derse yazıver..üüü
urugay letonya makedonya ile bizi kıyaslıyorlar ya sie lamerler sizi..
ee simdi IMF desinlerde goreyim onları .. anında notu ındırırler beklenti bitti, ayrıca iç karısıklık olursada not incek, yatırım yapılabılır sevıyenın 2 puan altındayız burdan yukarı bu puan zor cıkar artık beklenti finished :D
x30 spot GAP ı kapadı , VOB kapamadı cakallar 65750 e getirmediler..
Bu sabah, hatta 14:00 öncesi bu haftayı karla kapatacağımı rüyamda görsem inanmazdım... S&P firmasını yanaklarından öperim... :..: Histemimi de alnından öperim... :)
[quote=QUEEN;203374]57 tepemi olur gız:D[/quote] matrikste grafiği ters çevir var ona bas oluyo :D
nnnooldduuu spot..bi ara 66xxx vi havalar felan..
[QUOTE=flexy;203376]patron projeksiyon var mı hazırda? Ara ara bakıyorum foruma kaçırmışta olabilirim. :D[/QUOTE]
yok patron kafama göre alıp satıyorum .. son poz 475 kısa .. .- kapatsın isterim .. üvvv .. :D:D:D
[QUOTE=flexy;203380]matrikste grafiği ters çevir var ona bas oluyo :D[/QUOTE]
nerde o teers çevir bilmiyorum.
bugün cuma..olur mu [B]akp kapatma davası[/B]...her cuma uzun için risktir..
Notumuz artınca durumumuz çok iyimi oldu yani?
İnvestment Grade olamadıktan sonra, kim yatırım yapar yav bize?
yeni geldim noolmuş böyle... inceliyorum durumu 65600 üstü yapılan işlemler bomboş hikaye kademe bile yok alım yaptırmak için dümen..
[QUOTE=QUEEN;203361]66200 üzeri bir tepe yapcağız..ordan cumburlop..67 gibi gibi..bugün deel haa..[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;203371]67 mi 57 mi :)[/QUOTE]
[QUOTE=QUEEN;203374]57 tepemi olur gız:D[/QUOTE]
Abla 66200 den cumburlop 67 nasıl oluyor :) Cumbulop aşağı düşme için kullanılan bir deyim değil midir :)