hiç düşcekmiş gibi durmuyo lem bu
Printable View
hiç düşcekmiş gibi durmuyo lem bu
valla KUIN 67000 diyosa tırsarım arkedaş..KUIN bu boru deeelll
burda durumu gosteren bırde aynı anda hem short hem long bır short bır longg nıye yok ki :D :D
[QUOTE=abka;203384]bugün cuma..olur mu [B]akp kapatma davası[/B]...her cuma uzun için risktir..[/QUOTE]
Valla kapatma davası haberi duymaktan içimden kusmak geliyor artık :mad:
[quote=abka;203358]benim günlükler hala sat da..
[B]günlük sistemi al veren var mı..[/B][/quote]
günlüklerde 2 sistemim 2 gün önceden ala geçmişti hala alda 1 sistemim ise dün sattaydı yani toplamda 1 x alda fakat ben günlüklere ara verdim
[SIZE=2]ON BIN LIRAYI GÖRDÜ Kayserili bir hayvan tüccari inegini satmak için pazara götürür. Inek ahirdayken inegin gözü önünde on bin lirayi sayip cebine koyar. Pazarda inegi on iki bin liraya satmak isteyen tüccara derler ki: -Bu inek on iki bin lira etmez. Kayserili yemin eder: - Vallahi de billahi de bu inek sabahtan on bin lirayi gördü. .heyk[/SIZE]
[QUOTE=enorton;203391]Valla kapatma davası haberi duymaktan içimden kusmak geliyor artık :mad:[/QUOTE]
birde arkasına erken seçim kararı..oy oy:::
voborsa sakinlerine duyuru...............
maviş sahaya iniyorrrrrrrrrrrr.................
[QUOTE=enorton;203387]Abla 66200 den cumburlop 67 nasıl oluyor :) Cumbulop aşağı düşme için kullanılan bir deyim değil midir :)[/QUOTE]
bak 66200 üzeri..67 gibi tepeden aşağı düşeceğiz..tahminen..şortcu dolu..üüüwww
[QUOTE=sovalye;203392]günlüklerde 2 sistem 2 gün önceden ala geçmişti 1 sistem dün sattaydı yani 1 x alda fakat ben günlüklere ara verdim[/QUOTE]
abi,sistemim 66700 den satda..4 yıldır çok iyi..ama ben uyarsam ne olur..belli olmaz..
3000 puan dusuruyormus endeksi simdi ulan ne gulerim varya,. aptal olur piyasa :)
Hadi nazlanmayın yav, altı üstü not artırımı oldu, fark felam kapanmış olacak iş değil, düşecek işte basın gari:)