[quote=QUEEN;203383]nerde o teers çevir bilmiyorum.[/quote] grafik penceresinin oralarda olması lazım.Matriks off bende.
Printable View
[quote=QUEEN;203383]nerde o teers çevir bilmiyorum.[/quote] grafik penceresinin oralarda olması lazım.Matriks off bende.
KUIN bu boru deeeelll :)
[quote=boz ayı;203345]65.600...şort..............[/quote]
65.550 ilave şort.....
pozisyon 1/2..........
yürü maviş.........
[QUOTE=Astatin;203401]KUIN bu boru deeeelll :)[/QUOTE]
.lelele.leleleyanlız..gap cistem şortta..30 dakke..gapi bilmiyorum..30 dak hep bildi ama güvenemem.üüü
65500 üzerinde tutunamıyo.
[QUOTE=flexy;203400]grafik penceresinin oralarda olması lazım.Matriks off bende.[/QUOTE]
matriks dedinde benımkü bazen ok çıkarmıyore ::: Mstock a gececem tekrar... dathill modundaykene mstock.. teknik trade zamanı matriksi açarım gayri
Vobda GAP kapandı , Marjda kapandı vadeli spotla esitlendi..!
son 1 haftadır spota giren paradan kıllanmakta haklıymısız.. sımdı gene derler yok yaf bız bı alaka kuramadık dıye.. ama pala bu muhtemelen bu vade sonuna kadar tepeye zorlayacak artık bu akdar longdan sonra.. akabınde assa basacaktır.. benım gorusum bu sekılde.. ondan sonra yetkılıler bı ılıskı bulamaz..
allah pozda yakalananlara sabır versın .. flat ken bıle cok sınırlendım bu gundilere... her pochtan haberlerı var bu deyyusların..
[QUOTE=fXci;203406]matriks dedinde benımkü bazen ok çıkarmıyore ::: Mstock a gececem tekrar... dathill modundaykene mstock.. teknik trade zamanı matriksi açarım gayri[/QUOTE]
Geçici oklarda problem var abi, benim ki manuel de takip edilen basit bir sistem olduğu için ben öyle yapıyorum.. .Bazen Al vermesi gerekirken AL oku çıkmıyor, güncelle yapıyorum geliyor ama işlem geçince yine kayboluyor ta ki sinyal kesinleşene kadar...
Yemişim sistemi şu EFG deki adamı takip etsek yeter. 1 senedir sömuruyor piyasayı.. allahtan sabah flatlayıp çıkmışım.. bu DeLLama EFG alıyor vardır bir bildiği deyip söve söve kapamıştımm. Varmış bildiği adamın ekrana oturunca gözlerime inanamadım. Her şey adamdan yana hava bile güzelll...
lem şaka ve maka ve hatta kaka...ehuhuehe...67000 KUIN action mı olacak ne..insan iste ristemez, şu 66200 görüp 64200 lere geldiğinde sistem hala longdayke n longlamak lazımmış diyor..ehuheuhee..üwwww
[quote=abka;203397]abi,sistemim 66700 den satda..4 yıldır çok iyi..ama ben uyarsam ne olur..belli olmaz..[/quote]
geleceği tabiiki kimse bilemeyeceği gibi sistemlerin ilerideki performanslarını da kimse bilemez 2008 ve 2009 günlük sistemler için çok verimli geçti 12 yıllık verimliliği incelediğimde genelde böyle dönemlerden sonra günlükler yataya girmiş ama ne zaman yataylık başlar yada 1999-2000 gibi daha büyük bir trend içindemiyiz bunu bilmek çok zor. yani hepsi risk sonuçta
ama risk olmadan kazançta olmuyor oda ayrı konu:)