65.850...şort...
3/4 pozisyon.........
Printable View
65.850...şort...
3/4 pozisyon.........
dizlerim titremeye başladı yine.......
bu vob beni geberecek...........
yalnız bişi dikkatimi çekiyor USDYTL bu not artışını hiç sallamadı
[QUOTE=SaNCaKTaR;203410]Yemişim sistemi şu EFG deki adamı takip etsek yeter. 1 senedir sömuruyor piyasayı.. allahtan sabah flatlayıp çıkmışım.. bu DeLLama EFG alıyor vardır bir bildiği deyip söve söve kapamıştımm. Varmış bildiği adamın ekrana oturunca gözlerime inanamadım. Her şey adamdan yana hava bile güzelll...[/QUOTE]
Evet her sabah efg nin yönünde poz alsak zengin olmuştuk...
[quote=boz ayı;203414]dizlerim titremeye başladı yine.......
bu vob beni geberecek...........[/quote]
[I]romatizma gibi walla....[/I]
[I]ne zaman dizlerim titrese......[/I]
[I]korku tavan yapsa.....[/I]
[I]satmam gerek....satıyorum......[/I]
[I]daha çok titriyor.......tir tir tir....:..:[/I]
Neyse hadi bugün palanın günü olsun yukardan kapansın:) ısrarcı biraz ne yapalım başa gelen çekilirmiş:) saygılar.
**.*** Matriks...
Çok basit bir formül var, MetaStock'da canavar gibi, iki gündür Matriks'de çalıştırmaya çalışıyorum... Bir çalışıyor bir çalışmıyor, bir artı sonuç veriyor bir eksi. Bir hata veriyor bir yanağımdan öpüyor...
Kim programladıysa *****
maviş saldır yavrum...........
parçala............
seni ciğere boğacam......
yemin ederim......söz...............
[quote=SaNCaKTaR;203410]Yemişim sistemi şu EFG deki adamı takip etsek yeter. 1 senedir sömuruyor piyasayı.. allahtan sabah flatlayıp çıkmışım.. bu DeLLama EFG alıyor vardır bir bildiği deyip söve söve kapamıştımm. Varmış bildiği adamın ekrana oturunca gözlerime inanamadım. Her şey adamdan yana hava bile güzelll...[/quote]
Olay o işte SANCAKTARım...Sİstem EFG yi takip edebiliyor...Sonuçta fiyat hareketi he r şey..:)
65800 zor seviye günlük periyotta..
Hikayeden not artışına dolar/tl ne yapsın garibim, ne güzel rutin hareketler yapıp geçinip gidiyordu, rahatını bile bozmadı işte:) saygılar.
[B]Gordon Gekko:[/B] Sistem Longsa, gerisi teferruattır :) YYLD
---matriks----