aklıma sabah 63.350den açtığım ama 63.475ten kapattığım longlarım geldi. 5 dakkada beşiktaş diye seviniyodum. :D:D:D
Printable View
aklıma sabah 63.350den açtığım ama 63.475ten kapattığım longlarım geldi. 5 dakkada beşiktaş diye seviniyodum. :D:D:D
15 dk da alışa geçti bende..
30 dk bugüne yetiştirebilecekmi bakalım..?
Spot piyasada veriyolar gazı, mal bırakma değilse ben bull değilim vadeli ne yapsın mecbır yukarı gidiyore, gitsin zarar yok, daha doğrusu zarar çokda görmemezlikten geleceksin, kımıldamadan nefes almadan duruyorum işte:) saygılar.
[quote=unlimitted;203425]aklıma sabah 63.350den açtığım ama 63.475ten kapattığım longlarım geldi. 5 dakkada beşiktaş diye seviniyodum. :D:D:D[/quote]
bende 350 al 450 sat yapmıştım :)
Zifld:)
histem cayır cayır şortla diyor...ama sistem olmadna asla... ehuheue..bu arada 65050 den gösterge mahiyetinde yaptığım 1 adet komik şorttan 80 lira zarardayım:D:D:D:D:D ulen histem ne pis bişeymişsin be...:D:D
[B]yokyok emortım meta en iyisi[/B]
Alın sie 5 dakkalık zistemim
:::
[IMG]http://i49.tinypic.com/jzti4k.png[/IMG]
histem 65800 günlük ortalama tek seferde geçilemez sat bu seviye ve üzerini diyor..
ancak 5/15 dk lar alışta 30 dk sırada bekliyor..
dow iyi kaparsa sabah gabine kurban olmak var..
fiyat yükselirken APSD -4000 leri gördü..yani şortları patlattılar..şimdi -1600...yanem 2400 pozisyon açılmış depelerde...efg de satıyomu incedne ne...yok arkadaş..ısrar etme..sistemi bekliycem..boşandım senden..defol git histem misin nesin yaww
[QUOTE=Astatin;203430]histem cayır cayır şortla diyor...ama sistem olmadna asla... ehuheue..bu arada 65050 den gösterge mahiyetinde yaptığım 1 adet komik şorttan 80 lira zarardayım:D:D:D:D:D ulen histem ne pis bişeymişsin be...:D:D[/QUOTE]
:o:D:(üüü:D:D+.
diğer günlük sistemim [B]65.500[/B] üzeri kapanışta al veriyor tekrar bu seviyelerde oyalanabilir..(genelde onunla çok uğraşır piyasa:) )
şort maliyet 65.650......pozisyon 3/4..........
bugün hedef 64.800....65.300 aralığı....
mavişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.................