2 saattir tam kumarhane moduna girdik haa. kırmızı 5 e 1000 usd basıyorum :)
Printable View
2 saattir tam kumarhane moduna girdik haa. kırmızı 5 e 1000 usd basıyorum :)
İlginç ama Sazan Ziestems hala SHORT.
Sistem inat etti iyi mi. :D
sabahtan beri alan EFG şimdi niye almıyor aceba???
Matrikste uzun bar en yüksek 66150 görünüyor bende, oysa 66225 gördüydü, sizde de öylemi?
pala yukarı gidecekte satışta mal pek yok.kesmez palayı,
dün geceye pozisyonla girme ile ilgili çekincelerimde ne kadar haklı olduğum çıktı aslında,girmeycektim ama son dakka 64475 ten longladım dow eksi kapatmadı ama fed beni yaktı s&p de bugün kurtardı,para girişi devam ediyor dikkatli olmak lazım türkoğlunu hedefler zor değil yani:)
64550 üzerinde durduğu sürece al konumunu korur bu namıssız.
825 den 1/2 short yaptık lakin kıpırdamadan bekleyenzi..
verme küsküyü verme küsküyü sürsün bu gurbet....lem dur..azcık yatayda oyalan da sat sinyali çok aşağılarda gelmesin **
gözüm karardı ek kısa...kaldıraç 4 kat...günlük al derse uzunlarım...sistemin kaldıracagı max. kaldıraçla oynuyorum...bu paraya kayıp gözüyle bakıyorum..
yürü be maviş.............
parçala .......
akşama ciğere boğacam seni........
yemin billah.......
[quote=mur@t;203440]Matrikste uzun bar en yüksek 66150 görünüyor bende, oysa 66225 gördüydü, sizde de öylemi?[/quote]
yes..ama bunun için matriksi suçlamıyorum..brak 66200 ü ben 65700 leri falan gördüm ancak o hengamede...kendi yapamadığım bir şeyi başkasının yapmasını beklemem:D:D:D
ayrıca itiraz dilekçesi ile emortım a başvur..veri işlerine şikayet işlerine o bakıyor...(araba işlerine bakıyorum derse de inanma):D:D
[QUOTE=mur@t;203440]Matrikste uzun bar en yüksek 66150 görünüyor bende, oysa 66225 gördüydü, sizde de öylemi?[/QUOTE]
Evet bende de öyle...