EFG boyuyor tahtayı şimdide...4.000 kontrat geri bastı...
Printable View
EFG boyuyor tahtayı şimdide...4.000 kontrat geri bastı...
Matriks'de WillR fonksiyonunda hata yoksa ne olayım.. Yeter yaw kafayı yiyecem... Yanına hareketli ortalama ekliyorsun, sabit parametre koyarsan sorun yok. Bir optimizasyonlu parametre koyunca kafayı yiyor....
***** Matriks....
belli bir yaştan sonra vob olmaz...sabah ki para ile şimdiki arasında vay anam vay var....tabi eksi olarak değişim var.
efg hafifledi..
10 bin kontrat üzerinde 6 binlere düştü..
[quote=TÜRKOĞLU;203449]EFG boyuyor tahtayı şimdide...4.000 kontrat geri bastı...[/quote]hasan almaz.....
basan alır....
doga kanunu.....uyk.uyk
[QUOTE=Astatin;203447]yes..ama bunun için matriksi suçlamıyorum..brak 66200 ü ben 65700 leri falan gördüm ancak o hengamede...kendi yapamadığım bir şeyi başkasının yapmasını beklemem:D:D:D
ayrıca itiraz dilekçesi ile emortım a başvur..veri işlerine şikayet işlerine o bakıyor...(araba işlerine bakıyorum derse de inanma):D:D[/QUOTE]
Sistemimde yüksek değeri yok, beni pek ilgilendirmiyor açıkçası ::: Ama amme hizmeti olarak matrikse mail atıyorum şimdi... .heyk
Günlük grafiklerde 66225 gözüküyor...
[quote=TÜRKOĞLU;203449]EFG boyuyor tahtayı şimdide...4.000 kontrat geri bastı...[/quote]
zaten şimdi mermi veren çok oluyodur o da ptesi gapı için 4000 mermiyi kenara ayırıyodur dürziii:::
[quote=abka;203451]belli bir yaştan sonra vob olmaz...sabah ki para ile şimdiki arasında vay anam vay var....tabi eksi olarak değişim var.[/quote]
valla ben 35 yaşındayım,bugünde bahtım yerinde dün geceki fed haberinden beri ancak buna rağmen not arttırımı esnasındaki hareketler mideme ağrılar soktu..terste kalsak ağrılar duble olurdu..allah terste kalanlara sabır versin,zor durum.hele ki kaldıracı yüksek tutan ciddi sermaye kaybeder..
çok riskli bir piyasada ağır sıklet boksöre karşı dövüşen tüy sıklet boksör gibi bir halimiz var..bugünkü efg hareketinden sonra bunu rahatlıkla ve haklılıkla söyleyebiliriz..
Çıkmadan yazayım da foruma hizmet olsun. Geceye short giriyorum. Hiç korkmadan long girebilirsiniz. Her 5 sabahtan 6'sında tersteyim. Daha iyi gap tahmin metodu bulamazsınız.
Hafta sonuna short a*...
Cuma trafiğinde sağ kalırsam 1-2 saat sonra görüşürüz... .lelele
pozda kalmanın yürek isteyeceği bir gece bu gece.... bazı indikelrde NU lar var..bazılrı güçlü..TGG=4 de..sistem alda...du bakalım belki şort sinyal gelir
[IMG]http://i49.tinypic.com/2dcefpt.jpg[/IMG]
son poz 600 uzun ..istop 450 altı ... . kapanışa kadar uzun .. çok iyi geçmedi son yarım saat ... paladan aldığımın yarısını komisyon ve istoplara gitti ... üvvvv .. vay a* .. a
[quote=enorton;203454]Sistemimde yüksek değeri yok, beni pek ilgilendirmiyor açıkçası ::: Ama amme hizmeti olarak matrikse mail atıyorum şimdi... .heyk
Günlük grafiklerde 66225 gözüküyor...[/quote]
hesaplamalarında H yi kullanan indikatörler olmadığına emin misin sisteminde peki;):D