[quote=abka;203451]belli bir yaştan sonra vob olmaz...sabah ki para ile şimdiki arasında vay anam vay var....tabi eksi olarak değişim var.[/quote]
sn..abka teşekkür ederim.......
bende bütün kötü alışkanlıklar var.....
bırakamıyorum......
Printable View
[quote=abka;203451]belli bir yaştan sonra vob olmaz...sabah ki para ile şimdiki arasında vay anam vay var....tabi eksi olarak değişim var.[/quote]
sn..abka teşekkür ederim.......
bende bütün kötü alışkanlıklar var.....
bırakamıyorum......
[quote=sadberk22;203455]zaten şimdi mermi veren çok oluyodur o da ptesi gapı için 4000 mermiyi kenara ayırıyodur dürziii:::[/quote]
kapanış dowun -44ünden dolayı buralardan olur.lelele ama akşama dow toparlar,.dng ptesi açılış enortonun ismini sır gibi sakladığı gizli vobçunun.brv dediği gibi olur.uyk
derhal heman 65200 e marş marş..
kapanış tahminm 66250 kayda geçsin .. üvvv .. ınggaaaa
[QUOTE=Astatin;203458]pozda kalmanın yürek isteyeceği bir gece bu gece.... bazı indikelrde NU lar var..bazılrı güçlü..TGG=4 de..sistem alda...du bakalım belki şort sinyal gelir
[IMG]http://i49.tinypic.com/2dcefpt.jpg[/IMG][/QUOTE]
niye yürek istesin zistem ne derse oyle yatarım gayri kafam rahat peh heçte korkmuyorem kaç haftadır hergece pozda yattım zistem dovrltusunda :::
[QUOTE=Astatin;203460]hesaplamalarında H yi kullanan indikatörler olmadığına emin misin sisteminde peki;):D[/QUOTE]
valla emin olduğumu sanıyorum ama şimdi matrikse sorarım mesela neylerden etkileniyor diye, onlar da cevap atar ne var ne yoksa herşeyden etkilenir diye :::
Buarada Anket...
[url]http://www.voborsa.com/forum/19-subat-pozisyon-anketi-t5387.html?t=5387[/url]
short şartı 1000 puan aşağıda 64625 te bende..
5 / 15 dk lık kısa vadeli periyotlar alışta..
30 dk muhtemelen al veremeden kapayacak günü.
60 dk lık için 66 bin üzerine hareket lazım ki ona haftaya bakılacak..
65850 yi günlük olarak çok önemli ve ciddi direnç oluşturabilecek bir seviye olarak gördüğümden flat kalıcam haftasonuna..
65 e yakın seviyelerde kalsak long girerdim ama..
[quote=YAVUZHAN;203456]valla ben 35 yaşındayım,bugünde bahtım yerinde dün geceki fed haberinden beri ancak buna rağmen not arttırımı esnasındaki hareketler mideme ağrılar soktu..terste kalsak ağrılar duble olurdu..allah terste kalanlara sabır versin,zor durum.hele ki kaldıracı yüksek tutan ciddi sermaye kaybeder..
çok riskli bir piyasada ağır sıklet boksöre karşı dövüşen tüy sıklet boksör gibi bir halimiz var..bugünkü efg hareketinden sonra bunu rahatlıkla ve haklılıkla söyleyebiliriz..[/quote]
kesinlikle haklısın terste kalana sabır diliyorum ama bu temennileri neden hep böyle sert hareketler sonra yapılıyor?
işte benim zoruma giden budur. bazılarımız geçim kaynağını bu tarz sert hareketlerden sağlar mesela benim gibi enorton gibi arkadaşlar....
ve bizler ise herkesin gülüp eğlendiği, topiclerde gün içi halayların çekildiği yatay piyasa zamanlarında ise çok fena zararlar yazabiliyoruz ama yatay piyasada nedense terste kalan arkadaşlara allah sabır versin temennisinde kimse bulunmuyor keşke o zamnlarda da bu temenni yapılsa sadece sert hareketlerde beyler bakın terste kalan var lütfen sevinçlerimi fazla belli etmeyelim denilmese. yada bu her zaman denilse...
o zaman daha adil olur....
sonuçta birimiz kazanıyorsa diğerimizin kaybettiği arenadayız...
[QUOTE=sadberk22;203462]kapanış dowun -44ünden dolayı buralardan olur.lelele ama akşama dow toparlar,.dng ptesi açılış enortonun ismini sır gibi sakladığı gizli vobçunun.brv dediği gibi olur.uyk[/QUOTE]
Abi o geçen hafta için söylemişti ve verdiği hedeflere geldik, önümüzdeki hafta için bir öngörüde bulunmadı...
mavişşşşşşşşş......
saldır...elini çabuk tut......
boz amcanın dişleri birbirine vurmaya başladı...............
sana akşama ziyafet...yeter ki düşür....
ciğerin yanına en çok sevdiğin sürpriz olacak.....
geceye son poz 600 uzun my last decision .. bence projeksyon belli bence .. ehuehuehue:o:o
[quote=sadberk22;203462]kapanış dowun -44ünden dolayı buralardan olur.lelele ama akşama dow toparlar,.dng ptesi açılış enortonun ismini sır gibi sakladığı gizli vobçunun.brv dediği gibi olur.uyk[/quote]
valla kimseyi etkilemek istemem bu satte ama, dow toparlar, kapatma davası falan çıkmaz, haftasonu da gerilim hafif soğumaya yüz tutarsa ptesi enteresan bşir açılış olabilir...tabi tam tersi olasılıkda aynı oranda mevcut..ııhhh..flatim ben haftasonuna