öğle arasından nefret ediyorum
2 saat geçmek bilmiyo
Printable View
öğle arasından nefret ediyorum
2 saat geçmek bilmiyo
trend yukarıdan aşağıya geldi. 18 ine kadar satışlar dedim.
bugün 18 i.
şaşmadı aslında.
trnin bir gün erken huyuna biraz kandım gibi geliyor.
ancak 804 altı kapanış olumsuzdur.
7800 altı kapanış olumsuzdur.
gıcık gitti 755X kapadı. açıkçası ben 7800 dönüş bekliyordum, ama kapitilasyon 300 puan yapacağını yaptı yine. aslında işareti verdi.
tarih tuttu nokta aramak yanlıştı esasında.
13-23 arası fibo pencere var.
üst bandından dönecez diye bir şey yok.
alt bandındanda dönülür.
herşey 7200 gösteriyor. BURALARDAN dönmezse.
18 başka bir yöntemdir, ne olacağını göreceğiz. 2000 den beri çalışır.
bir daha vob yazmayacağım, 1000 puan aşağı atarlar dedim bu alçaklar 1800 puan attılar.
sevgiler.
altın da geri çekilme var
burdan yukarı mı donuyoruz ne
[quote=GÖKHANFINDIK;86617]Vobta ve piyasalarda az çok tecrübemiz vardır.Buradan altın shortlayan 2 ayda 1e4 yapacak.Kolay gelsin.[/quote]
2 ayda olmasada bu yıl içinde çok büyük bir olasılık bu..
29750 lerin altına inmezse ben long olacam
metastocktaki exper advisorları ve indicatorleri yeni makinaya nasıl geçiririz yarım edebilicek varmıdır ?
Yeşil kanallar içinde hareket ediyoruz.. 29.400 destek 29.950 de destek gibi gözüküyor..
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=t4k1059jpnyci31g7yi.png][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/t4k1059jpnyci31g7yi.png[/IMG][/URL]
[QUOTE=furkan;86629]metastocktaki exper advisorları ve indicatorleri yeni makinaya nasıl geçiririz yarım edebilicek varmıdır ?[/QUOTE]
Hepsini export la alabilirsiniz.
Ayrıca bir diğer yol, her iki makinede aynı işletim sistemindeyse direk equis klasörünü kopyalayıp diğerine aktararak MS i öyle kurun. Kurulumda hepsini görür.
[QUOTE=urungu;86592]Arkadaşlar,
İrlanda'nın batacağı konuşuluyor. Bu çok ciddi bir durum.. Dış borcu 1.67 trilyon euro (Eylül 2008)
Eğer bu ülke batarsa Lehman'ın batışından çok daha kötü bir durum olur...
İşte o zaman DOW'da 5000'ler rahatlıkla görülebilir... Bu olabilecek en kötü şeydir... Domino etkisi dünyada çok ülke zora girer...[/QUOTE]
[QUOTE=parderi;86599]İrlanda batalı nerdeyse sene olacak . Yeni haber değil.[/QUOTE]
Bahsettiğiniz İzlanda olmasın sakın.
[quote=GÖKHANFINDIK;86614]Düşüşü az çok bildin ama 29650 varya orası bir kere daha görülür belki ama sonra 5 yıl görülmeyecek orası.Yükselecez.[/quote]
İrlanda batarsa görürüz yoksa gelişmiş piyasalardan biri batmadığı sürece gokhan'a katılıyorum
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;86614]Düşüşü az çok bildin ama 29650 varya orası bir kere daha görülür belki ama sonra 5 yıl görülmeyecek orası.Yükselecez.[/QUOTE]
Çok iddialı olmuş yawf. 5 yıl içinde 27150 kesinlikle görülecek.
[quote=VOBiX;86632]Bahsettiğiniz İzlanda olmasın sakın.[/quote]
Kesinlikle İrlanda...
Almanya'dan açıklama geldi kurtarabiliriz diye...
bakın bu tip bir durumun ihtmaline karşı kendim az uygulasamda gecelere bağıra bağıra flat dedim.
sebebi bu tip bir olasılığın her zaman olmasıydı.
5-6 gün vardı zaten.
şu 18 i geçsin trend oluşacak dedim.
o zaman piyasada olmak daha kazançlı olacaktır.
Py 100-200 puanda 1000 puanda koşmuyor.
en son 38000 satış 8000-9000 kazandırdı.
bir önceki 27000-38000 yükselişi
11000 puan kazandırdı.
Ah Allahım şu Mbm deki sabrı bana azcık ver.
sevgiler.
[quote=urungu;86635]Kesinlikle İrlanda...
Almanya'dan açıklama geldi kurtarabiliriz diye...[/quote]
Sana değil parderiye diyor izlanda değil diye.
5 dakikalığın al sinyali vermesi için fiyatların üst bolinger bandında ilerlemesi ve 30100 leri görmesi gerekir gibi bir durum var, seans arasında olacak iş değil, saygılar...
[QUOTE=shibumi;86631]Hepsini export la alabilirsiniz.
Ayrıca bir diğer yol, her iki makinede aynı işletim sistemindeyse direk equis klasörünü kopyalayıp diğerine aktararak MS i öyle kurun. Kurulumda hepsini görür.[/QUOTE]
usb bulamadim o yüzden tesekkurler ilgilinize
:D:D:D:D:o:o:o:p:p5 yıllık yorum yaptık ama bir shortlarım 20000 olacaz derim.10 yıl 29650 zor derim üstüne çıkmamız..dngüüüüüüüüü:D:D:D
seans arası bir nane olmayacak gibi, en azından izleyen bir arkadaş tebessüm ederse sevabı yeter:)
[url]http://video.ekolay.net/detay.asp?vid=55000000000002832&cid=40000000000017070[/url]
[QUOTE=urungu;86635]Kesinlikle İrlanda...
Almanya'dan açıklama geldi kurtarabiliriz diye...[/QUOTE]
İngilizlerle almanlar papaz olmasın sonra..boks.
[quote=vobix;86643]ingilizlerle almanlar papaz olmasın sonra..boks.[/quote]
ingiltere bu haliyle papaz değil zangoç olur olsa olsa
[QUOTE=Vob Trader;86572]29650 longa geçer ben[/QUOTE]
bu pozla devam ben hala
Yine burayı dikkatle okuyolar anlaşılan:)
yine şmşek cıkms sahneye..yandık..
18/02 13:34 *ŞİMŞEK,"IMF GÖRÜŞMELERİNDE BİRKAÇ GÜN İÇİNDE YENİ BİR PERSPEKTİF BEKLİYORUZ"-CNBC-E
5 dakikalık uyumsuz oldu.. sahte tepe yaptılar...
[QUOTE=marakes;86647]yine şmşek cıkms sahneye..yandık..
18/02 13:34 *ŞİMŞEK,"IMF GÖRÜŞMELERİNDE BİRKAÇ GÜN İÇİNDE YENİ BİR PERSPEKTİF BEKLİYORUZ"-CNBC-E[/QUOTE]
bu adama soyylenecek oyle cok laf varki herseferinde bunu yapıyor
18/02 13:34 *ŞİMŞEK,"IMF GÖRÜŞMELERİNDE BİRKAÇ GÜN İÇİNDE YENİ BİR PERSPEKTİF BEKLİYORUZ"-CNBC-E[/QUOTE]
Imf den açıklama gelmeden bizimkilerin açıklaması neyi ifade eder?
18/02 13:34 *ŞİMŞEK,"IMF GÖRÜŞMELERİNDE BİRKAÇ GÜN İÇİNDE YENİ BİR PERSPEKTİF BEKLİYORUZ"-CNBC-E
Ne zaman görüşmeler başladı ki böyle bir açıklama yapılıyor. "Cuma mesai bitimine kadar durumu kurtaralımda 5 gün daha kazanmış oluruz böylece" diye düşünüyorlar sanırım.... :D Sizi gidi sizi...Artık çocuk kandırmaya döndü bu iş.
[quote=bull market;86650]Imf den açıklama gelmeden bizimkilerin açıklaması neyi ifade eder?[/quote]
ortalıgı karstrmaları yetiyo...imf denbi acıklama gelince o zaman da başka bi curcuna çıkıyo..maksat dostlar alışverişte görünsün işte.
[quote=marakes;86647]yine şmşek cıkms sahneye..yandık..
18/02 13:34 *ŞİMŞEK,"IMF GÖRÜŞMELERİNDE BİRKAÇ GÜN İÇİNDE YENİ BİR PERSPEKTİF BEKLİYORUZ"-CNBC-E[/quote]
Bunun sebebi Doğan ile birlikte piyasanın düşüşüne son vermek.
Hükümet, IMF'i beklenti olarak kullanıyor... Her operasyondan sonra böyle bir hareket var.
Ergenekon operasyonunun iş adamlarına uzayacağı konuşuluyor. Ergenekon'un borsa sorumlusu en likit kağıtlardan birinin sahibi olduğu biliniyor.
Onun için hükümet IMF beklentisini hemen bitirmek istemez...
*ŞİMŞEK,"IMF GÖRÜŞMELERİNDE BİRKAÇ GÜN İÇİNDE YENİ BİR PERSPEKTİF BEKLİYORUZ"-NBC-E
artık aynı şeyi söylemekle bir şey olmadığını anlayınca yeni kelimeler kullanmaya başlamışlar
yakında imf ile nişanlanıyoruzda derler:D:D
tabi imf herşeye deva bi ilaç oldu..her lazım oldgunda başvuruyolar..işleri yogun tabi hepnin bi araya gelemiyolar bi türlü.
aslında bunları bu gelinim olurmusn bbg benzeri programlardaki gibi aynı eve koymak lazım..orda anlaşıp anlaşmıycakları ortaya çıkar..:)
Baktık böyle olmuyor bir de amuda kalkıp devam edelim dedik görüşmelere. .dng
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;86617]Vobta ve piyasalarda az çok tecrübemiz vardır.Buradan altın shortlayan 2 ayda 1e4 yapacak.Kolay gelsin.[/QUOTE]
50500 alışımı 52530 dan kısaya çevirdim...:..:
[QUOTE=VOBiX;86656]Baktık böyle olmuyor bir de amuda kalkıp devam edelim dedik görüşmelere. .dng[/QUOTE]
Yakında görüşmelerin çileklisi, vanilyalısı çıkacakmış...:D
[quote=artanis;86654]yakında imf ile nişanlanıyoruzda derler:D:D[/quote]
gerdek aşamasına da gider mi olay :D
[quote=TIFIL;86657]50500 alışımı 52530 dan kısaya çevirdim...:..:[/quote]
Altındna uzak durum derşm başka birşey demem...
Burası dip olacak bence.Ayrıca hep böyle haberler neden piyasa çok geberdiğinde yada çok uçtuğunda gelir bilmiyorum.Ama şunu biliyorum çok sahipli borsamız.
VOBxu30 subat vadeli de 29.500 kritik bir destek, Tepki cikisi gelebilir.
[B]29.500 un Alti, assagi ralli olabilir.[/B]
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v85/bbroker/ALTIN%20VURUS/vobda29500.jpg[/IMG]
18/02 14:00 *abd'de 13 şubat haftasında mba satınalma endeksi yüzde 9.1 arttı(önceki -9.8%)
18/02 14:00 *abd'de 13 şubat haftasında mba piyasa endeksi yüzde 45.7 arttı(önceki -24.5%)
[quote=TIFIL;86657]50500 alışımı 52530 dan kısaya çevirdim...:..:[/quote]
Görüyorum.1denecük sanko.Hadi kervana katıldınız.Bu arada isc 4 kademe kalktı.:o:oüüüüüü