stresli bir hafta finali oldu,herkese iyi tatiller..
iyi deşarj olun,pazartesi dükkan yine açık :)
Printable View
stresli bir hafta finali oldu,herkese iyi tatiller..
iyi deşarj olun,pazartesi dükkan yine açık :)
[QUOTE=enorton;203454]Sistemimde yüksek değeri yok, beni pek ilgilendirmiyor açıkçası ::: Ama amme hizmeti olarak matrikse mail atıyorum şimdi... .heyk
Günlük grafiklerde 66225 gözüküyor...[/QUOTE]
Grafikteki değerler düzeltildi arkadaşlar, güncelleme yapın lütfen :)
her rating haberi öncesinde %10 düşüş sağladılar ve sonrasında aldılar, tereyağından kıl çeker gibi, fitch de öle oldu, bundada, neyse imf dışında mermileri kalmadı, sağ kalırsak, imf den sonra teknik analiz yaparız,.......vay a**, gözümüzün içine baka, baka......vay canına........ülkeye bak, hem de üç defa, birde spk soruşturması var ha, senmisin soruşturan al sana,.....
[quote=enorton;203503]Grafikteki değerler düzeltildi arkadaşlar, güncelle yapın lütfen :)[/quote]
sende olmasan kim gelecek bu matriksin hakkından enorton .brv
eline sağlık +.
gi cerphin, ayu arkadasim, neredesin? gel dow'u cokertelim bugun:::
amma bu sefer de kisayim ama icimden bir ses yukselecek diyor demezsen tabi:::
sonuç olarak portföy 1/2 kısada, haftaya başlıyacağız, bir şekilde palayı hallederim, benden kaçamaz,...........
unutmadan ağaç yaşken eğilir, günlük yaşantınızdaki alışkanlıklarınız ve zafiyetleriniz buradaki kararlarınızda en büyük etkendir, sigara içenler sigarayı bırakmada ne kadar başarılı iseler o kadar sistemlerine uyabilirler ve takip edebilirler, içmeyenler farklı bir örnekle yaklaşabilirler, karekteriniz neyse başarınız odur,........
bu gün için kendinizi asla suçlamayın, planı önceden hazırlanmış bir oyunu oynadık ve olay dışımızdaydı, reflexsi olanlar ancak tepki verebildiler, ancak yönümüz doğruydu,......
herkese iyi haftalar,.......başarılar,............
Düşman haince planlar hazırladı...
Etrafımın kalabalık ve üstün silahlarla donatılmış düşman askerlerinin kuşattığını görünce,kamufle oldum ve karargahlarına giden araca sızdım...
Karargahlarına bombayı bıraktım ::: patlarsa ne ala,patlamazsa mualla...ha ha ha .....kom
[URL="http://i49.tinypic.com/2ev6alk.jpg"][IMG]http://i49.tinypic.com/2ev6alk.jpg[/IMG][/URL]
Herkese mutlu sağlıklı hafta sonu diliyorum....:cool:
vade sonu kaçtan olur anketi yapalımmı..
dowda teknik konuşuyo yani..dirençde şimdi...1 daklıkta.....10550 ye kadar yolu açık..günlüklerde..sonra kem küm...
İyi akşamlar, Seans öncesi 64050 den 2 sözleşme şubat vade kısa emir girdim.Açılışta en yüksek 64150 den işlem gerçekleşmiş ancak benim emir gerçekleşmedi.Sebebi nedir? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Aracı kurumu aradım cevabı benim için ikna edici değildi...
[QUOTE=indregandi;203505]her rating haberi öncesinde %10 düşüş sağladılar ve sonrasında aldılar, tereyağından kıl çeker gibi, fitch de öle oldu, bundada, neyse imf dışında mermileri kalmadı, sağ kalırsak, imf den sonra teknik analiz yaparız,.......vay a**, gözümüzün içine baka, baka......vay canına........ülkeye bak, hem de üç defa, birde spk soruşturması var ha, senmisin soruşturan al sana,.....[/QUOTE]
yakında bı acıklama daha gelır not artırımlarıyla endexın yukselısı arasında bı bag goremedık dıye..
sonra da yaf bız bısey goremıyoz sanırım kurumun elektrıgı kesık derlerse sasırmam yemınle :)